تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 92

نام تاپيک: چرا ریو اینقدر کم هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خوب بايد بگم بعد از چند ماه از داشتن ريو ازش راضي هستم.
    صداش نسبت به ماشينهاي ديگه (البته در سرعت بالاي 130) كمي بيشتره ولي به سادگي ميشه باهاش كنار اومد.
    به نظر من در اين رنج قيمت بهترين انتخابه . البته ال 90 هم خوبه ولي من نتونستم با ظاهرش كنار بيام (چه بيرون و چه درون) ، دوستان بهش ميگن ماشين هندي

موفق باشيد

2. 2 کاربر از Toory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من الان 3 ماهه كه ريو دارم و خوب قبلش خيلي پرس و جو كردم راجع به ماشينهاي با اين محدوده قيمت. نظر من در مورد اين ماشين:
    - شتابش در حد عاليه در مقايسه با 405 و سمند و تيپ 2 و v20 (لوگان رو نمي دونم) ،
    - صداي موتورش زياده مخصوصا تو دورهاي بالا ، البته دوستان ميگن بالاي 10000 كاركرد كم ميشه ولي من فكر نمي كنم. ولي با زدن بنزين سوپر بطور محسوسي كم شده. اين صدا هم هيچ ربطي به عايق و اين چيزها نداره از بيرون هم صداش نسبت به ماشينهاي ديگه زياده.
    - هندلينگش فوق العاده است و به عبارتي خوش دست تره نسبت به (405 ، سمند ، لوگان كه خودم تستشون كردم ولي به نظرم رانندگي 206 بيشتر حال ميده )
    - صداي داشبورد و در و قاب و اينها مال من كه تا حالا حتي تو سرما نداشته ولي لوگان تميز يك سال كاركرد رو نشستم در و قاب ستونها بدجور صدا ميداد . صداي كولر روشن هم زياد بود.
    - ممكنه از طراحي بيرونش خيلي ها خوششون نياد وملي به نظرم طراحي مدرن و دايناميكي داره(با سراتو 2010 مخصوصا از نماي جانبي مقايسه كنيد) همچنين با طراحي ورنا و . . . ) فرم ستونهاي a و c مدرن تر از خيلي ديگه ست.
    -جنس مواد داخلش جالب نيست مثل لوگان كه علاوه بر اون از ادوات بزرگ و ناجوري در داشبوردش استفاده شده .
    - داخلش مثل 405 و سمند و لوگان جادار نيست ولي بد هم نيست (واسه خونواده من كافيه.
    ___ در پايان اين رو هم بگم كه فكر نكنيد تعصب بيخود رو ريو دارم به نظر من در اين وضعيت كشور تا 20 ميليون بهترين و ارزشمندترين ماشين تندر E2 يا E2+LP هستش كه من عليرغم اينكه از طراحي بيرونش تقريبا خوشم مياد بنا به دلايل ديگه اي از جمله تفاوت قيمت 2 ميليوني (اينو 13.5 خريدم E2LP بود 15.4 )، گراني قطعات ، عرض بيشتر و نظر خونواده نخريدمش.
    Last edited by armiin; 17-02-2010 at 10:21.

4. 2 کاربر از armiin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

در مورد قیافه ی ریو بارها گفتم،عاملی که خیلی تاثیر منفی گذاشته ،ابعاد رینگ و لاستیکشه،شما فقط همونا رو عوض کن میبینی ماشین از این رو به اون رو میشه
    ضمنا هندلینگش هم خیلی خیلی بهتر میشه
    Last edited by pooria.rio; 18-02-2010 at 13:28.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در مورد قیافه ی ریو بارها گفتم،عاملی که خیلی تاثیر منفی گذاشته ،ابعاد رینگ و لاستیکشه،شما فقط همونا رو عوض کن میبینی ماشین از این رو به اون رو میشه
    ضمنا هندلینگش هم خیلی خیلی بهتر میشه
    اتفاقا به نظر من طراحی خارجی ریو خیلی زیباست ولی متاسفانه طراحی داخلیش ضعیفه و صدای موتور هم اذیت میکنه اگه با این قیمت که الان داره abs داشت خیلی خوب بود و موفق تر بود

7. این کاربر از s-b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

منم موافقم که نقطه ضعف طراحی ریو فقط رینگ و لاستیک بسیار کوچکش نسبت به بدنه هست و همچنین نبود امکانات کافی نسبت به خودروهای هم رده در این رنج قیمت که ساده ترین اونها مه شکن جلو هست که تقریبا روی اکثریت خودروها توی این رنج به غیر از ریو و ال90 وجود داره

9. این کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اتفاقا به نظر من طراحی خارجی ریو خیلی زیباست ولی متاسفانه طراحی داخلیش ضعیفه و صدای موتور هم اذیت میکنه اگه با این قیمت که الان داره abs داشت خیلی خوب بود و موفق تر بود
    حالا مگر آدم چقدر میتونه بالاتر از 130 تا بره؟
    تو جاده هم که 120 به بالا برادران در خدمت هستند.

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

منم موافقم که نقطه ضعف طراحی ریو فقط رینگ و لاستیک بسیار کوچکش نسبت به بدنه هست و همچنین نبود امکانات کافی نسبت به خودروهای هم رده در این رنج قیمت که ساده ترین اونها مه شکن جلو هست که تقریبا روی اکثریت خودروها توی این رنج به غیر از ریو و ال90 وجود داره

آخه از اونور هم در نظر بگیر مثلا اگه با 405 یا تیپ 2 مقایسه بشه،هم شیشه های عقبش برقیه ،هم پخش CD که MP3 داره، (تیپ 2 هم داره)و صندلی رانندش ،هم تنظیم گودی کمر و هم کفی صندلی رو داره

12. این کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

s-b

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حالا مگر آدم چقدر میتونه بالاتر از 130 تا بره؟
    تو جاده هم که 120 به بالا برادران در خدمت هستند.

منظورتون را نفهمیدم اگه منظورتون صداست که متاسفانه در همه سرعتی وحشتناک صدا میده (چون من 206 دارم به صدا ها یخورده حساسم ) اگه هم منظورتون abs هست که ربطی به سرعت نداره و ریو ترمز جالبی نداره اگه ای بی اس داشت بهتر بود

آخه از اونور هم در نظر بگیر مثلا اگه با 405 یا تیپ 2 مقایسه بشه،هم شیشه های عقبش برقیه ،هم پخش CD که MP3 داره، (تیپ 2 هم داره)و صندلی رانندش ،هم تنظیم گودی کمر و هم کفی صندلی رو داره

در مورد جناب پوریا ریو
    خوب البته طراحی بسیار زیبای 206 تیپ 2 و پدر مادر دار بودنش ضعف نداشتن موتور نه چندان قوی و نداشتن شیشه بالابر عقب را توجیه میکنه (حداقل در ایران)
    ولی کلا باهات موافقم ریو بهتر از خانواده 405 هست خصوصا اون پرشیا که واقعا نمیدونم چطوری مردم برای این ماشین همچین پولی میدند
    Last edited by s-b; 19-02-2010 at 20:21.

14. 2 کاربر از s-b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Numb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    مستطیل سبز

پيش فرض

من 6ماه ریو دارم نسبت به ماشینایی که تو ایران هست و تو این رنج قیمت خواسته های یه کسی که مقداری دنبال هیجان رانندگی هست براورده میکنه.ماشین دارای شتاب خوبی هست نسبت به هم ردهاش.من4تا تیپ اول206 رو گرفتم چه تو هد استارت چه تو کفی.با تیپ 5 تا دنده 2بیشتر کل کل نمیتونه کنه.پرشیا رو هم راحت میگیره البته تو کفی نه.یکی از مزایاش ضریب دنده هاش هست که موجب میشه تو پیچا یا جایی که دنده سنگین می خواد ماشین واقعا عالی عمل کنه.هندلینگش خوبه اما متاسفانه مثل پرشیا تو لایی کشیدن پشت ماشین جا می مونه و فکر می کنم این به سایز کوچک چرخ ها بر گرده.ترمز واقعا ضعیفی داره نسبت به شتاب و سرعتگیریش. ای بی اس دارشو خیلی توصیه می کنم.بر خلاف نظر دوستان بدنه فوق العاده قوی داره به جز در صندوق عقب.تمامی بدنه دوبل هست به علاوه تسمه های فولادی.توجه کنید که پرشیا 1200 وزن داره و ریو 1150 پس فک نکنم بدنه ضعیفی داشته باشه نسبت به اندازه خود ماشین و حجم موتور .طراحیش خیلی تعریفی نداره خصوصا داخلش.خیلی ساده.بخاری و کولرش زیاد از حد قوی هست.اما 2 چیزه مهمش که من رو سمت این ماشین برد 1 اینکه هنوز ایرانی نشده و قطعاتش کره ای هست 2مصرف فوق العاده کمش.تو شهر دقیق 7 می سوزونه.در کل من خیلی راضیم و دارم ثانیه شماری می کنم واسه اتوماتیکش.حد اقلش از 206 هایی که داشتم خیلی بهتره.راستی شیشه هاشم برقیه 4 تاش.
    Last edited by Numb; 12-04-2010 at 00:51.

16. 3 کاربر از Numb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

قطعا ریو بهتر از هم قیمتهاشه قطعات ارزانتر اصتحلاک کمتر کم مصرف قطعات فابریک کره و .....

18. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •