1- پردازنده های athlone x2 سری های 4000و 5000و 6000 را برای خرید الان مناسب نمی دانم چون بسیار داغ می کنند و واقعا امکان سوختش بالا است برخلا سری 7000 که واقعا مثل جت با توجه به قیمتش کار می کند .
2-با آمدن سوکت am3 باور کنید واقعا یک شاهکار است ولی متاسفانه در ایران مردم آن را نمیشناسند و فقط به خاطر تعریف و تمجید کاسب چوب اینتل را به سینه می زنند
3-برای بازی حد اکثر 256 mb کافی است و با یک cpu فنوم 2 720 سه هسته ای که از مدل مشابه از اینتل و حتی از 4هسته ای 820 هم سریعتر است می توان با 2 gig رم DDR3 BUS1066 مثل هلو بازی کنید. تاکید می کنم مثل هلو.
4 -الان به جرات می گویم پردازنده های AMD بر پایه سوکت AM3 واقعا بهتر از اینتل است در هر حالتی هم مقرون به صرفه تر است و با یک آینده نگری ساده باید گفت حداقل تا 3تا 5 سال از خرید مادر بورد خیال شما راحت است . البته با کنار گذاشتن CORI7.
ضمنا تایک یا 2 ماه دیگر چیپستهای 880G &890FX از AMD به بازار می آید و باید گفت طومار اینتل را حد اقل تا 2 سال خواهد پیچید البته برخلاف ایران.
5 - عزیزان قدرت پردازنده را باید در عمل دید نه به صرف گفته چند تاسایت یا فروشنده ای که بار علمی و فنی ندارد و فقط حد اکثر یک کاسب است که می خواهد جنسش را بفروشد.
در پایان اگر بنده حرف تندی را بیان از همه شما عزیزان عذر خواهی میکنم و اگر درخواست اطلاعات بیشتر و مستدل و واقعی داشتید بنده در خدمتتان هستم.