تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 71

نام تاپيک: AMD یا INTEL ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نه تستها خیلی متناقض هست ! من هم گفتم به نظر من AMD شاید بخواد نسل CPU ها رو عوض کنه و اونوقت فقط آه کشیدن واسه من میمونه ! ولی به نظرم I7 آینش تضمینه ! از همین حالا مشخص شده که i9 هم با همین چیپ X58 میاد .
    درهر صورت ممنون
    amd از الان برای سه یا چهار سال برنامه ریزی کرده که با همین am3 |ادامه بده و پردازنده هاشو متنوع کنه در مورد اینتل هم بله corei9 و برخی اخبار غیر رسمی از corei11 سخن می گویند ولی اینکه این 11 با x58 کار کنه رو نمیدانم ولی یک نصحیت برادرانه اگر واقعا پول تو دستت هست خیال خودتو راحت کن و یک cori7 و یک x58 مامانی ببند و ازش لذت ببر ولی اگر مثل ماها در حوالی فقیر و فقرا سیر می کنی در فنوم 2 هیچ شکی به خودت راه نده

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

1- پردازنده های athlone x2 سری های 4000و 5000و 6000 را برای خرید الان مناسب نمی دانم چون بسیار داغ می کنند و واقعا امکان سوختش بالا است برخلا سری 7000 که واقعا مثل جت با توجه به قیمتش کار می کند .
    2-با آمدن سوکت am3 باور کنید واقعا یک شاهکار است ولی متاسفانه در ایران مردم آن را نمیشناسند و فقط به خاطر تعریف و تمجید کاسب چوب اینتل را به سینه می زنند
    3-برای بازی حد اکثر 256 mb کافی است و با یک cpu فنوم 2 720 سه هسته ای که از مدل مشابه از اینتل و حتی از 4هسته ای 820 هم سریعتر است می توان با 2 gig رم DDR3 BUS1066 مثل هلو بازی کنید. تاکید می کنم مثل هلو.
    4 -الان به جرات می گویم پردازنده های AMD بر پایه سوکت AM3 واقعا بهتر از اینتل است در هر حالتی هم مقرون به صرفه تر است و با یک آینده نگری ساده باید گفت حداقل تا 3تا 5 سال از خرید مادر بورد خیال شما راحت است . البته با کنار گذاشتن CORI7.
    ضمنا تایک یا 2 ماه دیگر چیپستهای 880G &890FX از AMD به بازار می آید و باید گفت طومار اینتل را حد اقل تا 2 سال خواهد پیچید البته برخلاف ایران.
    5 - عزیزان قدرت پردازنده را باید در عمل دید نه به صرف گفته چند تاسایت یا فروشنده ای که بار علمی و فنی ندارد و فقط حد اکثر یک کاسب است که می خواهد جنسش را بفروشد.
    در پایان اگر بنده حرف تندی را بیان از همه شما عزیزان عذر خواهی میکنم و اگر درخواست اطلاعات بیشتر و مستدل و واقعی داشتید بنده در خدمتتان هستم.
    اینارو هم خوب گفتی ومن به ترتیب شماره یه توضیحی میدم :
    1-اینکه الان مناسب نیست درست ولی گرم کردن ماله سری 2000 بود نه اینا !
    2-بشدت معتقدم ، به غیر از سری i7 واقعا اینتل در عمل همیشه عقب بوده و من این رو کاملا حس کردم . منتها اینل ان قدر قدرت داشته که با تبلیغات و دادن پول حسابی به بعضی از سایتهای معتبر حتی نظر اونارم جلب کرده !
    3-اینی که گفتی برا هر بازی نیست و بقیه رو هم روی مدیوم باید بازی کنی !
    4-به نظر شخصی من AMD سال آینده سوکت جدید بده
    5-اینو ایول هستم . چون خودم با فروشنده ها کار کردم میدونم که الکی وبدون اطلاعات سنگ اینتل رو به سینه میزنند . گفتم به غیر از سری i7 گران قیمت اینتل که اونم تقلیدی از AMD هست ، در بقیه سری ها چه از لحاض قیمت و چه از لحاض کارایی AMD سرتر هست .

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

یک نصحیت برادرانه اگر واقعا پول تو دستت هست خیال خودتو راحت کن و یک cori7 و یک x58 مامانی ببند و ازش لذت ببر ولی اگر مثل ماها در حوالی فقیر و فقرا سیر می کنی در فنوم 2 هیچ شکی به خودت راه نده
    نه بابا پول کجا بود .ما بچه ی پایین شهریم ناسلامتی . اینرو میگم که آینده نگری کنم ، چون پول برا خرج اضافی ندارم . اگر هم تصمیم به i7 بیافته از سایر قطعات باید بزنم . اگه مشکل مالی نبود بدون شک سراغ i7 میرفتم !!

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اینارو هم خوب گفتی ومن به ترتیب شماره یه توضیحی میدم :
    1-اینکه الان مناسب نیست درست ولی گرم کردن ماله سری 2000 بود نه اینا !
    2-بشدت معتقدم ، به غیر از سری i7 واقعا اینتل در عمل همیشه عقب بوده و من این رو کاملا حس کردم . منتها اینل ان قدر قدرت داشته که با تبلیغات و دادن پول حسابی به بعضی از سایتهای معتبر حتی نظر اونارم جلب کرده !
    3-اینی که گفتی برا هر بازی نیست و بقیه رو هم روی مدیوم باید بازی کنی !
    4-به نظر شخصی من AMD سال آینده سوکت جدید بده
    5-اینو ایول هستم . چون خودم با فروشنده ها کار کردم میدونم که الکی وبدون اطلاعات سنگ اینتل رو به سینه میزنند . گفتم به غیر از سری i7 گران قیمت اینتل که اونم تقلیدی از AMD هست ، در بقیه سری ها چه از لحاض قیمت و چه از لحاض کارایی AMD سرتر هست .
    در کل نظرمون تقریبا مثل هم هست منم باز به ترتیب شماره توضیح می دم :
    1- غیر از سال 2000 این اواخر هم باز داره این cpu هارا بد جور تولید میکنه و تا همین سه ماه قبل (آخرین cpu ) از این مدلها را که بستم بعد از 2هفته سوخت تازه برای اولین بار دیدم که جای خارهای cpu آب شده
    2 - نمیشه با قاطعیت اینوگفت چون اگر فضا رقابتی نبود الان بیشتر از 70 درصد بازار فروش پردازنده دست اینتل نبود
    3 - شما درست می گویید ولی مسئله این هست که همه خلق الله حرفه ای بازی نمی کنند و به خاطر بی اطلاع بودن از سخت افزار کامپیوتر حاضر به پول خرج کردن نیستند
    4 - اگر اینکار رو انجام بده نابودی بازار خودش را درمقابل اینتل فراهم کرده چون با وضعیت آینده نزدیک اینتل به هیچ وجه اینکار از نظر تجاری معقول نیست ولی خدا را چه دیدی شایدم پیش بینی شما درست از آب در بیاید الله اعلم
    5 - خدا را شکر چون واقعا این امر یک معضل در بین فروشندگان شده و به نوعی کلاهبرداری قانونی است البته قصد بی احترامی ندارم حالا همه نیایید اعتراض کنید که چرا این حرفو زدی

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نه بابا پول کجا بود .ما بچه ی پایین شهریم ناسلامتی . اینرو میگم که آینده نگری کنم ، چون پول برا خرج اضافی ندارم . اگر هم تصمیم به i7 بیافته از سایر قطعات باید بزنم . اگه مشکل مالی نبود بدون شک سراغ i7 میرفتم !!
    پس بیا فنوم 2 ببند در هیچ حالتی کمتر از 2 سال آینده این cpu ها قدیمی نمی شوند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

یه مثله دیگه که من رو رنج میده عدم پشتیبانی فعلی phenom II از SLI و DDR3 به طور همزمانه ! در حالی که i7 هم از کروسفایر پشتیبانی میکنه و هم از SLI

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ارزش خرید سی پی یو amd بود(البته با در نظر گرفتن قیمت و کارایی )

ولی یه نکته من رو اذیت می کنه

چرا دوستان توی این انجمن برای دوستانی که راهنمایی می خوان Intel رو پیشنهاد می دن؟
    دوست عزیز مشکل شما اینه که تفاوت بین ارزش خرید و کارایی رو متوجه نشدید...

حداقل من یکی که اینجوری پیشنهاد ندادم ولی دوستان هم حق دارند بالاخره در معماری و طراحی پردازنده باید حق را به اینتل داد و همانطوریکه می بینید این حرف بنده در پردازنده های corei7 نمود پیدا می کنه ولی در مقابل رقیب هم بیکار ننشسته و کیفیت پردازنده های خودش را به سرعت بالا برده و امروز به حدی رسیده که گوی قیمت را از اینتل ربوده است که هیچ بلکه با یک حرکت حساب شده حتی می خواهد گوی کیفیت را هم از اینتل برباید
    بله تقر یبا دسته اینتل هم کاهش قیمت داده + عر ضه i3 i5 i9

دقیقا برعکس ، معماری فقط AMD مثله گذشته . حتی معماری این core i7 های قدرتمند هم تقلید کاملی از AMD هست
    رد میشه...

دوستای گل من ،من خودم با اطلاعات و مطالعات کم و بیشی که دارم هنوز گیرم بین خریدن core i7 920 و phenom II 955 !
    نظر دوستان حرفه ای چیه ؟ من یجورایی آینده چیپست و سوکت برام مهمه . چون دوست ندارم با اومدن اولین نسل جدید و قدرتمند مجبور به تعویض بردشم . از دوستای گلم خواهش میکنم من رو کاملا توجیه کنند !
    از نظر پرفرمنس معمار ی و ...در هر موردی 920 راحت برتر هست!!!اما با توجه به قیمت 955 انتخاب خوبی هست یعنی اگه محدودیت بودجه نباشه 100% 920!

در ضمن شما پردازنده رو وقتی مقایسه م یکنی دوست کم هیچ ربطی نباید به مین و سوکت احتمالی آیند ه بدی و...

نه تستها خیلی متناقض هست ! من هم گفتم به نظر من AMD شاید بخواد نسل CPU ها رو عوض کنه و اونوقت فقط آه کشیدن واسه من میمونه ! ولی به نظرم I7 آینش تضمینه ! از همین حالا مشخص شده که i9 هم با همین چیپ X58 میاد .
    درهر صورت ممنون
    این شد یه چیزی!

تمام نظرات صفحه 7 بسیار مبهم و غیر منطقی هستند و اکثرشون هم با قاطعیت رد میشن!دلیل و مدرک علمی و منطقی هم براشون زیاده!پیشنهاد می کنم از زدن چنین تاپیکهایی که فلان برند بهتره یا ... خوددار ی کنید چون در نتیجه تجربه نشون داده که دعوای فن بویها میشه تا یه مرور و بررسی منطقی...

بسته شود...

8. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوست عزیز مشکل شما اینه که تفاوت بین ارزش خرید و کارایی رو متوجه نشدید...
    خوشبحال شما که متوجه شدید...

حالا که متوجه شدی میتونی توضیح هم بدی

قیمت صد در صد رابطه مستقیم با کارایی داره
    ارزش خریدن هم که شامل خیلی چیزها میشه که یکیش کارایی هست

10. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

من گفتم :
    دقیقا برعکس ، معماری فقط AMD مثله گذشته . حتی معماری این core i7 های قدرتمند هم تقلید کاملی از AMD هست
    و شما هم میگی :
    رد میشه...
    این حرف من نیست و حرف مجلات معتبر داخلی و خارجی هست . 100% درسته

12. این کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

البته من خودم اکثر سیستم هام Intel بوده غیر یکی و من اینتل رو سرتر میدونم (فعلا !)، مخصوصا i7

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •