يه اتلون 6000 هستش با قيمت 80 تومن كه قدرتش برابر با E5200 از INTEL هستشنه تو amd منظورم بود
يه اتلون 6000 هستش با قيمت 80 تومن كه قدرتش برابر با E5200 از INTEL هستشنه تو amd منظورم بود
چرا این بنده خدا رو اینقدر اذیت می کنید ؟!
همون 9600 رو برو بخر
منم Cpu ضعیفی دارم (intel 3.2 full) ولی چند روز پیش GTS250 خریدم مشکلی نداره
شما هم یه کار کن
9600 رو بگیر بعد VGA قبلی و Cpu فعلیت رو بفروش یه cpu خوب بگر یا بزار هر وقت پول گیرت اومد Cpu رو عوض کن .
حله ؟!
پدرام خان CPU ايشون نصف قدرت CPU شما رو ندارهمنم Cpu ضعیفی دارم (intel 3.2 full) ولی چند روز پیش GTS250 خریدم مشکلی نداره![]()
خوب بعدا عوض میکنه دیگه !
(یه چند روزه نیستش شاید رفته 9800GT بخره !! )
سلام بی زحمت قیمت این2 تا کارت گرافیک رو میخواستم
GIGABYTE - GeForce 9800GT - 512MB
GIGABYTE - GeForce 9800GT - 1GB
Last edited by Lamanta; 22-06-2009 at 16:14.
باز سلام بابا پدارم راست میگه اینقدر من رو اذیت نکنید خدا رو خوش نیماد اینقدر این cpu ضغیف ما رو تو سر ما نزنید جونم کار میکنم یه Cpu قوی میخرم![]()
والا پدارم خان احتمال زیاد 9800 gt بگیرم چون فکر کنم قیمتش 140 - 150 باشه درسته قیمتش همینه اگه همینه فردا دارم میرم بگیرم اگر هم که بیشتر بود 9600 gt رو میگیرم
Last edited by hamidrezaaa; 22-06-2009 at 16:33.
ما كه نگفتيم نگيرباز سلامبابا پدارم راست میگه اینقدر من رو اذیت نکنید خدا رو خوش نیماد اینقدر این cpu ضغیف ما رو تو سر ما نزنید جونم کار میکنم یه Cpu قوی میخرم والا پدارم خان احتمال زیاد 9800 gt بگیرم چون فکر کنم قیمتش 140 - 150 باشه درسته قیمتش همینه اگه همینه فردا دارم میرم بگیرم اگر هم که بیشتر بود 9600 gt رو میگیرم
من مي گم شما بري بخريش تا سي پي يو عوض نكني از گرافيكت استفاده اي نمي توني بكني
9800GT فک کنم 180 به بالا باشه ، (البته نه دقیق نمیگم!)
اگه با این cPU میخوای بخری 8600 انتخاب بهتری هستش
اقا ما جسارت نکردیم
ولی من این رو متوجه نمیشم یعنی چی نیمتونم استفاده ای بکنم یعنی مثلا aero رو اجرا نمیکنه یا مثلا نمیشه باهاش بازی کرد
چجوري بگم؟اقا ما جسارت نکردیم
ولی من این رو متوجه نمیشم یعنی چی نیمتونم استفاده ای بکنم یعنی مثلا aero رو اجرا نمیکنه یا مثلا نمیشه باهاش بازی کرد
AERO رو كه جواب مي ده
ولي بازي ها رو زياد نه
ببينيد وقتي گرافيك شما داره 20 % از قدرتش كار انجام ميده CPU شم 100% اشغال مي شه و اون 80% گرافيك استفاده نمي شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)