بدون ساکس و پ ر و ک س ی
من 2 روزه با یاهو 10 یکمی راحت تر ان میشم دیگه دردسرهای قبل رو نداره
ولی هیچکدون به پای یاهو 8 نمیرسه
بدون ساکس و پ ر و ک س ی
من 2 روزه با یاهو 10 یکمی راحت تر ان میشم دیگه دردسرهای قبل رو نداره
ولی هیچکدون به پای یاهو 8 نمیرسه
Last edited by Kasra 91; 21-06-2009 at 20:48.
دوست عزیز یاهو 9 فقط ورژن Beta این کار امکان پذیر هست
8 از همه ی ورژن ها واسه این کاری که گفتم بهتره ..
باید حتما توی تنظیمات اون قسمت پ ر ا ک س ی Ver4 و Ver5 رو داشته باشه یاهوتون حالا هر ورژنی که میخواد باشه که شما باید بذاریدش روی ورژن 4
از طریق سایت,کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهم میتونید کانکت بشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان عزیز فکر کنم با گذاشتن این پست دیگه کسی نباشه که با یاهو مشکل داشته باشه...
تعداد زیادی Socks اینجا گذاشته شده که اگه برنامه Socks Tester داشته باشین کارتون راحت تر میشه و سریع تر میفهمید کدوم سالمه کدوم خراب
اگر هم ندارید یکی یکی امتحان کنید تا یکیش کار بده
*** یه نکته ی مهم دیگه که بای بهش توجه کنید اینکه نباید ف.ی.ل.ت.ر شکنی رو سیستمتون اجرا کنید وقتی این Socks ها رو به یاهو میدید
ولی بعد از اینکه یاهوتون باز شد میتونید ف.ی.ل.ت.ر شکن رو هم باز کنید . در کل اگه اختلالی پیش اومد بدونید که از ف.ی.ل.ت.ر شکنه ، ببندید ،
یاهو رو کانکت کنید و دوباره ف.ی.ل.ت.ر شکنتون رو باز کنید
اینم لینک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehr film; 21-06-2009 at 22:25.
برادرا برن اینجا جدیدترین SOCKS p.r.o.x.y رو بگیرین .
سعی کنید از اونایی که ورژن 5 و چند دقیقه قبل چک شدن استفاده کنید .
در ضمن برای ورود هم از قیل تر شکن استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل اینکه هیچ کس توجهی نمیکنه!! امدین آموزش میدین چه جوری با یاهو به وسیله ]ی پی پورت کانکت بشیم؟!!
منکه گفتم هیچ مشکلی با یاهو ندارم به غیر از Voice !! حالا اگه کسی میدونه چه جوری میشه این مشکل رو برطرف کرد راهنمائی کنه. اسپم ندین! مرسی.
این مشکل به خاطر محدود کردن پورت https هست چون خیلی از پیلترشکن ها از همین پورت استفاده میکنند خیلی از سایت هایی که ازین پورت استفاده میکنند بدون استفاده از فراکسی عملا از کار میافتند.
من توصیه میکنم از اون سایت های پست 14 هم استفاده نکنید چرا اطلاعات اکانتتان رو در اختیار اینگونه سایتها قرار میدهید؟
سلام دوستان
خب دیگه خودتون میدونید جریان از چی خبره که ياهو مسنجر جواب نمیده
دوستان به دلیل اینکه پورتهای ياهو مسنجر در ایران بسته شده شما میتوانید برای لاگین شدن از آموزش زیر استفاده کنید .!!!
طبق تصاویر عمل کنید
بعد از اون مانند عكس زير تنظيمات را اعمال كنيد
دکمه OK را بزنید . به همين راحتي تونستيد ياهو را دور بزنيد . يا كلا مي تونيد از سايت های آنلاين كه زمينه فراهم كردن چت كردن تو ياهو آيدی بهتون ميده، استفاده كنيد كه من در زير معروفترين آنها بهتون معرفی مي كنم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این را از وبلاگ یکی از دوستام کپی کردم.
چون نمیخوام تبلیغ کنم ادرس را ننوشتم.![]()
برای وب مسنجر (بجای یاهو مسنجر) این سایت ها هم هست :
1.2.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید4.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید5.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای ایمیل هم شما اگه از پروکـــسی در مرورگرتون استفاده کنید مشکل حلهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من هم این مشکل رو دارم
این مشکل یه مدت بعد از نصب کردن IE8 ایجاد شد.دیگه از IEنتونستم وارد میل یاهوم بشم،اما با فایر فاکس میشه وارد شد. همون موقع متوجه شدم که مسنجرم هم دچار مشکل شده و PMدوستانم رو چه ONline و چهOffline نمی بینم.
بعد از بررسی دیدم که تو همه صفحاتی که از Javascript یه جاهایش استفاده شده مشکل داره.
حالا که معلوم شد مشکل چیه!!!! یکی یه راه حل بده!!!
این مشکل حتی بانصب مجدد IE8هم حل نشد!!!!!1
سلام کسی هست که بگه چطوری میتونم وارد چت روم بشم با یاهو مسنجر 10
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)