تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 14 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 135

نام تاپيک: PSP 5.50 GEN-A Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

اگه 1 مین زودتر میگفتی نصب نمیکردم . تو نصب بودم 45% رفته بود که پست شما رو دیدم . مشکل خاصی که نداره ؟
    الان هنوز صفحه سیاه می مونه واسه شما ؟
    +
    سایت psp-hacks هم اگه توجه کرده باشید دانلود رو بلاک کرده و گفته دلیلش هم مشکلات بسیار زیاد این آپدیت هست و قراره به زودی آپدیت C2 منتشر بشه
    Last edited by ali_ranger22; 20-10-2009 at 12:20.

2. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Alixbox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

الان هنوز صفحه سیاه می مونه واسه شما ؟
    +
    سایت psp-hacks هم اگه توجه کرده باشید دانلود رو بلاک کرده و گفته دلیلش هم مشکلات بسیار زیاد این آپدیت هست و قراره به زودی آپدیت C2 منتشر بشه
    نه دیگه . باید اول gen b-2 زو میزاشتم بعد gen-c . من موقعی که اپدیت کردم بلاک نکرده . اگه بشه دوباره gen-b رو بزارم (میرم psp ---- دانلود کنم فایلشو) ممنون علی جان

4. این کاربر از Alixbox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام آقا یکی کمکم کنه؟
    فریمور پی اس پی من
    4.01 M33-2 هستش و از آذر پارسال آپدیتش نکردم و مدل پی اس پی psp-2004 هستش.
    2 تا سوال آیا psp-2004 که روی خود دستگاه زیر شماره سریالش نوشته یعنی مال سال 2004 هستش یا نه؟
    آیا مدلش 2004 هستش اگه اینطوری خوبه یعنی جدیده یا نه؟
    و یه سوال دیگه اینکه من که فریمورم
    4.01 M33-2 هستش میتونم مستقیم و بدون هیچ مشکلی به فریمور 5.50GEN آپدیت کنم یا باید قبلش کاری بکنم؟؟
    شنیدم fifa 2010 به ورژن 5.50GEN نیاز داره آیا درسته و بگید با A جواب میده یا باید b هم نصب کنم .در مورد بازی smackdown vs raw 2010 چطور؟
    ممنون میشم کمکم کنید و به همه سوالام پاسخ بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام آقا یکی کمکم کنه؟
    فریمور پی اس پی من
    4.01 M33-2 هستش و از آذر پارسال آپدیتش نکردم و مدل پی اس پی psp-2004 هستش.
    2 تا سوال آیا psp-2004 که روی خود دستگاه زیر شماره سریالش نوشته یعنی مال سال 2004 هستش یا نه؟
    آیا مدلش 2004 هستش اگه اینطوری خوبه یعنی جدیده یا نه؟
    و یه سوال دیگه اینکه من که فریمورم
    4.01 M33-2 هستش میتونم مستقیم و بدون هیچ مشکلی به فریمور 5.50GEN آپدیت کنم یا باید قبلش کاری بکنم؟؟
    شنیدم fifa 2010 به ورژن 5.50GEN نیاز داره آیا درسته و بگید با A جواب میده یا باید b هم نصب کنم .در مورد بازی smackdown vs raw 2010 چطور؟
    ممنون میشم کمکم کنید و به همه سوالام پاسخ بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام دوستان عزیز .
    همونطور که اخسرا بعضی جاها خوندید ، PSP Slim هایی با مادربورد های TA-088 v3 منتشر شدن که غیر قابل کپی خور شدن هستند ، پس اگه میخواید PSP Slim بخرید ، حتما این تاپیک رو بخونید ، خصوصا اونایی که از اونور آب دستگاه رو میارن .

به قسمت System Settings و سپس System Information برید و اگر با ورژنی برابر با 4.01 و یا 4.05 و یا بالاتر مواجه شدید ، مطمئن باشید که دستگاه دارای مادربورد TA-088 v3 هست و از خریدش خودداری کنید !

یه راه دیگه هم هست که البته تست نشده ، روی جعبه ی PSP Slim های با این مادربورد ، در این قسمتی که روی عکس مشخص شده حرف G رو مشاهده می کنید :

دوستان پس خیلی خیلی مواظب باشید موقع خرید دستگاه نو ، حتی الامکان بزارید خود مغازه دار براتون کپی خور کنه که اگه مادربورد دستگاه Ta-088 v3 بود پولتون به هدر نرفته باشه !

موفق باشید .

---------------------

این مطلب اختصاصا مربوط به انجمنهایPCNnetwork و شخص sAsAn.K هست .
    در صورت اینکه میخواید توی سایت ، فوروم یا وبلاگ خودتون بزارید ، این قسمت رو هم کپی کنید .
    ممنون ، ساسان .

خوب ببین اگه این مادربورد نبودمیتونی نصب کنی (اول gen-a بعد gen-b ) . ولی فکر کنم از نوع بالا نباشه (کپی خور دایم بخاطره این که فریمور m33 دارین )

درمورد بازی ها fifa با فریمور 5.50 a هم میاره ولی بهتره اگه میخوای اپدیت کنی gen-b کنی.
    کشتی کج 2010 هنوز نیومده .

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من بازی daxter رو به خوبی اجرا میکردم . gen-c رو نصب کردم و دوباره gen-b رو نصب کردم . حالا اومدم میبینم ارور The game could not be started.(80021048
    رو میده . umd iso mode رو هم روی sony np9660 گزاشتم هم m33 driver . جیکار باید بکنم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خوب ببین اگه این مادربورد نبودمیتونی نصب کنی (اول gen-a بعد gen-b ) . ولی فکر کنم از نوع بالا نباشه (کپی خور دایم بخاطره این که فریمور m33 دارین )

درمورد بازی ها fifa با فریمور 5.50 a هم میاره ولی بهتره اگه میخوای اپدیت کنی gen-b کنی.
    کشتی کج 2010 هنوز نیومده .
    اینم عکسش که نیاورد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون دوستان ولی من با توجه به اینکه تقریبا 1 ساله psp دارم و بازیهایی که تا الآن روش ریختم اجرا کرده فکر کنم کپی خور دائمه .اگه موقت بود باید تا الآن از بین می رفت نه؟
    این دوست ما که مگه اگه 4.01 به بالا بود از نوع TA-088 v3 هستش بعید می دونم چون اکثر psp ها با فریمور جدید آپدیت شده هستن و کسی نمیاد فریمور پائین رو دستگاه بریزه که اجرا نشه نظر شما چیه؟از کجا می تونم 100% مطمئن بشم که از این نوع نیست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من می ترسم برزیم بعد بریک کنه .آخه از کجا بفهمم که مشکلی پیش نمیاد ؟اگه مشکلی پیش بیاد میشه درستش کرد؟
    یعنی اگه تو system information ورژن رو نوشت یعنی دیگه هیچ مشکلی نداره و اگه مثلا m33 فریمور جدیدی ارائه کنه میشه 5.50 gen رو به فریمور جدید تبدیل کرد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممنون دوستان ولی من با توجه به اینکه تقریبا 1 ساله psp دارم و بازیهایی که تا الآن روش ریختم اجرا کرده فکر کنم کپی خور دائمه .اگه موقت بود باید تا الآن از بین می رفت نه؟
    این دوست ما که مگه اگه 4.01 به بالا بود از نوع TA-088 v3 هستش بعید می دونم چون اکثر psp ها با فریمور جدید آپدیت شده هستن و کسی نمیاد فریمور پائین رو دستگاه بریزه که اجرا نشه نظر شما چیه؟از کجا می تونم 100% مطمئن بشم که از این نوع نیست؟
    وقتی خواموش میکنی دستگاه رو اگه بازی ها رو توش اورد وقتی 2باره روشن کردی دایمه اگه نیاورد (باید دوباره کپی خور کنی تا بیاره )موقته . ولی فکر کنم ماله شما دایمه .

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من بازی daxter رو به خوبی اجرا میکردم . gen-c رو نصب کردم و دوباره gen-b رو نصب کردم . حالا اومدم میبینم ارور The game could not be started.(80021048
    رو میده . umd iso mode رو هم روی sony np9660 گزاشتم هم m33 driver . جیکار باید بکنم؟
    کسی نیست جواب مارو بده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •