d-link ها اکثرا تقلبین
مودم adsl یا tp-link یا smc مودم های linksys هم خیلی خوبه ولی زیادی گرونه و زیاد ارزش خرید نداره مگه اینکه پولدار باشین![]()
d-link ها اکثرا تقلبین
مودم adsl یا tp-link یا smc مودم های linksys هم خیلی خوبه ولی زیادی گرونه و زیاد ارزش خرید نداره مگه اینکه پولدار باشین![]()
سلام دوستان
من تو2 تا تاپیک دیگه سوالم رو مطرح کردم ولی 4-5 روز گذشته و هنوز جوابی نگرفتم.اگه میشه شما من رو راهنمایی کنین.
منم یه مودم ADSL میخوام که همزمان باهاش از 2 تا 3 دستگاه مختلف استفاده کنم.برد هم میخوام بین 30 تا 40 متر رو راحت جواب بده.
البته میخوام مودمو توی یه اتاق بذارم و به فاصله حدود 35 متر از یه اتاق دیگه هم بتونم استفاده کنم.
چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
قیمتش چجوریه؟
یه سوال:برای استفاده از مودم باید حتما کامپیوتر روشن باشه با توجه به این که ADSL از مخابرات میگیرم و همیشه کانکت نسیت و بعد از روشن کردن کامپیوتر باید کانکت شی؟
مثلا من اگه بخوام با وایرلس و از طریق موبایل به اینترنت وصل شم باید کامپیوتر روشن باشه؟
و میخوام بدونم وقتی میگن مودم 4 تا LAN داره یعنی 4 تا پورت داره که به 4 تا دستگاه وصل میشه؟
اینم نقشه ی خونه(!!)که مسیر آبی مسیری است که تقریبا مانعی سر راه وجود نداره بجز میز و مبل و آدم(!).و مودمو میتونم گوشه ی اونور اتاق بذارم که موازی تر باشه با اتاق مقصد.
اگه جواب بدید واقعا ممنون میشم چون یه کمکی عجله دارم!
Last edited by solo8; 19-01-2011 at 22:32.
بله. چهار تا پورت داره ..و میخوام بدونم وقتی میگن مودم 4 تا LAN داره یعنی 4 تا پورت داره که به 4 تا دستگاه وصل میشه؟
مدل TPLINK TD-8901G رو بخرید وایرلس 4پورته به قیمت 42تومن
بردش برای شما کافیه
نه وقتی که میخواین از وایرلس استفاده کنید لازم نیست که کامپیوتر روشن باشه
شما وقتی مودم یه کابل RJ-11 بهش وصل کنید و مودم کانفیگ باشه وایرلس دارید حتی اگر هم کابل LAN رو هم بکشید بازهم وایرلس دارید
اون 4پورت یعنی میتونید 4 دیوایس رو به مودم وصل کرده و شبکه کنید
چون این مودم روتر ههم هست دیگه نیازی به هاب و سوئیچ هم ندارید
کابلی وصلی میکنید و IP دهی میکنید که سیستم ها همدیگر رو بشناسن و سپس منابع رو به اشتراک میگذارید
دوست عزیز واقعا از راهنماییت ممنونم.
اگه بخوام یه کم مدل بهتر بگیرم چی پیشنهاد میدی؟
مثلا برند های ASUS و Linksys ، تا 70 تومن هم میتونم هزینه کنم.ولی اگه با توجه به نیازم بهتر از این مدلی که معرفی کردید نیازی نیست بگید لطفا.
با تشکر...
اگه تا 80 تومن میتونید هزینه کنید که linksys بهتره
ولی نیازی نیست اینقدر خرج کنید مارک smc هم عالیه حدود 60 تومن فکر کنم دربیاد
کاملاً بسته به اینه که چقدر موانع بین این دو نقطه وجود داشته باشه و چقدر نویز، کلاً در مورد وایرلس یه اصل کلی هست که نمیشه با محاسبه ی دقیق گفت که تا چه مسافتی رو یه فرستنده میتونه پشتیبانی کنه و کاملاً بسته به شرایط هست مگه اینکه ptop باشه.
برای این چیزی هم که شما میگید با اینکه بدون شک باید تست بشه ولی 40 متر مسافت نسبتاً زیادیه و بعید میدونم مودم های معمولی ADSL بتونن تا این مسافت رو سرویس بدن اگرم بدن احتمالاً کیفیت خوبی نباید داشته باشه، مگه اینکه واقعاً مانع خاصی بین این دو نقطه نباشه، یا اینکه مودم رو یجوری اون وسط بزارین بجای اینکه در اتاق باشه, با این حال قبل از خرید مودم حتماً تست کنید.
Last edited by Guts; 20-01-2011 at 11:32.
dostan yani modem D Link hame jens taghalobiye man in modem ro kharidm chand roz dg myad dastm D Link 2730U
WL-N 150 ADSL2+ 4Port Ethernet Router
chetor modemi hast aya TP Link8901 ya 8101 behtar ya in?
من یه دونه *8901 G خریدم از برند TP-Link و الانم دارم استفاده کینم.ولی تا اون اتاق رو آنتن نمیده!!!
مهم نیست مودمو میبرم تو اتاق دیگه و واسه کامپیوتر از مودم معمولی استفاده میکنم.
با تشکر از راهنماییتون....
سلام دوست من از این نوع مودم g8901 راضی هستید؟بردش چقدره می خوام بگیرم.با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)