نه Mac OS متن باز نیست.
نه Mac OS متن باز نیست.
توضیحات نرم افزار Mac OS X Leopard 10.5.5 for Intel AMD
مک اواس (Mac OS) سیستم عامل رایانههای شرکت اپل است. این سیستم عامل که همراه با ارائه اولین مدل مکینتاش عرضه شد تا قبل از نسخه 7.6 با نام «نرم افزار سیستم» شناخته میشد و از نسخه 7.6 به بعد مک اواس نام گرفت.
همان طور که می دانید Mac OS فقط بر روی کامپیوترهای مکینتاش شرکت اپل نصب می شود ولی نسخه های جدید آن توسط برخی از گروه های کرک تغییراتی یافته است تا بتواند روی کامپیوترهای سازگار با IBM و در واقع کامپیوترهایی که از CPU های AMD و Intel استفاده می کنند نصب و اجرا شود.
ویژگیهای این سیستم عامل:
- قابلیت نصب بر روی کامپیوترهای دارای CPUهای AMD و Intel
- گرافیک بسیار بالا و پنجره های بسیار زیبا
- دارا بودن نرم افزارهای مورد نیاز مانند پردازشگر متن و مرورگر اینترنت و Player مخصوص خود
- سرعت بالا در کار
- پایداری بالا و عدم هنگ کردن
- سازگار با سخت افزارهای معمول
و ....
این سیستم عامل بیشتر جهت تست برای علاقمندانی که می خواهند محیط این سیستم عامل را ببینند قرار داده شده است و استفاده از آن برای عموم کاربران توصیه نمیشود.
پسورد فایلها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین رو گذاشتم تا هر کی علاقمند بود دانلودش کنه ولی بهتره که توی یه محیط مجازی نصب کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.![]()
کسی تا حالا نصبش کرده؟
اگر کرده بگه چطوری تا ما هم نصب کنیم
چرا نصبش نکنیم ؟ شما نصب کردین ؟
من قدیما یه بار اوبونتو رو نصب کردم موند تو دستم با مصیبت پاکش کردم . این هم مثل اونه که میگین نصب نکنین ؟
sin2x=2sinxcosx و mh.attari عزیز ...
لطفا مباحث متفرقه رو اینجا مطرح نکنید....متاسفانه بعضی مواقع نوشته های شما به گفتگو در مورد موارد متفرقه و نامربوط به انجمن ویستا تبدیل میشه...لطفا رعایت کنید...
(قبلا یک بار دیگر هم تذکر داده بودم)
ممنون.
چشم . رعايت مي کنيم . فقط اين سه تا پستي که از من حذف کردين باعث شده بقيه مطالب يعني پست هاي 65 و 66 و 67 گنگ باشن . ميگم اينا رو هم حذف کنين اگه بشه . ديگه آب از سر گذشته .
سلام دوست عزيز . اطمينان ميدين که اين لينکا تا دو هفته ديگه پاک نميشن تا من دانلود رو ادامه بدم . تا حالا 5 پارتش رو دانلود کردم . ميگم يه وقت وقتي برسم به پارت 18 ببينم پاک شدن بدبخت ميشم .![]()
سلام.
نگران نباشید لینکها توی یه سرور مطمئنه پاک نمیشن.![]()
سلام . متاسفانه پاک شد .
سلام.
از کدوم پارتش مونده.
بگید تا لینک رپید بدم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)