تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 14 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 139

نام تاپيک: راهنمایی در خرید کارت شبکه وایرلس

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

اره میشه مشکلی نداره.
    با من تماس بگیر :

ای دی یاهو : xshop_x09

شماره : 65 59 264 0935

تهران هستی ؟ باهاتون یه جا قرار می زارم..

موفق باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز من میخوام یه مودم وایرلس بگیرم که بتونم adsl رو شیر کنم

یکی در همون حالت لن یا یو اس بی برای کامپیوتر و یکی هم واسه گوشیم که وای فای داره

شما چه مدلی رو پیشنهاد میدین ؟

شما خودتونم میفروشین ؟ نمیخوام زیاد گرون باشه ؟ بردشم در حد این باشه که من بتونم تو خونه بدون در دسر با گوشی کار کنم .

منتظر جواب هستم

داره خودمونی میشه radepa007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

من يه كارت شبكه بيسيم tp-link دارم مدل tw-350g .

آنتن اين كارت ثابته.ميخواستم بدونم راهي هست كه بشه آنتن اين كارتو تقويت كرد يا بهش آنتن وصل كرد.؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من یک وایرلس قوی برای -- می خوام خودم دوتا دارم که تا حدی با انتن تقویت کردن انتن 7db مال d-link هست می خوام بدونم وایرلس قوی هست مثل این چینی ها که قدرت زیاد داشته باشه . از کجا می تونم بخرم و رنج قیمتش چنده ..

وایرلس هایی که دارم ..

TP-link TL-WN781ND
    TP-link TL-WN321G

---------- Post added at 12:28 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------

قیمت و اطلاعات راجب وایرلس Signal King

کسی راجب این وایرلس اطلاعاتی داره میگن خیلی قدرتش زیاده حتی تا چند کیلومتر راستی می خوام بدونم قیمتش چنده و از کجا میشه خرید .
    Signal King 500G USB 2.0 Wireless Adapter 10dbi Free WiFi,EX-Strong Waterproof Antenna,Long Range High Sensiti Free shipping
    1500mW USB Wireless Adapter RTL8187L 10dBi radar 96000G laptop work windows 7

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض شبکه کردن دو رایانه با کارت شبکه

شبکه بی سیم(ad-hoc)
    شبکه وایرلس Peer 2 Peer یا اصطلاحا ad-hoc برای اتصال دو سیستم دارای قبلیت وایرلس به یکدیگر ، بدون نیاز به هیچ وسیله دیگری است.یعنی شما می توانید به راحتی اگر دو لپ تاپ مدل جدید دارید ، به همدیگه شبکه کنید و از اطلاعات همدیگه استفاده کنید.

برای اتصال کامپیوتر یا هر وسیله دیگه ای به صورت وایرلس به همدیگر از دو روش استفاده میکنیم :

1-{Infrastructure}که در این روش حتما باید یک Access Point داشته باشیم.
    2-{Ad-hoc}که بدون نياز به Access Point و تجهیزات دیگه ( تنها با کارت شبکه وایرلس ) سیستم هامون رو به هم متصل میکنیم.

را‌ه‌اندازی شبکه بی‌سیم به صورت ad hoc یکی از روش‌های پر کاربرد در منازل و دفاتر اداری کوچک می‌باشد که با توجه به سادگی پیاده سازی آن، به راحتی توسط کاربران عادی قابل انجام است. لذا در صورتیکه نیاز به سرعت بالا در انتقال اطلاعات بین کامپیوترها ندارید، شک نکنید که بهترین گزینه همین روش ad hoc می‌باشد.

مرحله اول

* ابتدا باید کامپیوتر میزبان( همان کامپیوتری که به اینترنت وصل می‌باشد ) را پیکربندی کرد.
    توضیحات : اگر اتصال اینترنت را با استفاده از یک روتر به اشتراک بگذارید، هر کامپیوتری که به روتر متصل باشد، می‌تواند به عنوان میزبان پیکربندی شود. همانگونه که اشاره شد، نمی‌توانید این کامپیوتر را خاموش کنید چرا که تمام کامپیوترهای دیگر قادر به دسترسی به اینترنت نخواهند بود.
    حالا مراحل زیر را گام به گام انجام ميدهيم :
    ابتدا گزینه Network Connections را از کنترل پانل باز کنید. سپس روی گزینه Wireless Network Connection کلیک راست کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید
    در پنجره باز شده به برگه Wireless Networks رفته و مطمئن شوید که هیچ شبکه بی‌سیمی از قبل در لیست Preferred Network وجود نداشته باشد، اگر وجود داشت، آن را انتخاب کرده و سپس توسط دکمه Remove آن را حذف کنید.
    سپس روی دکمه Advanced کلیک کرده و گزینه networks only computer-to-computer را انتخاب کنید و دکمه Close را بزنید.حالا از پنجره Wireless Network Connection Propertiesدکمه Add را انتخاب کنید با این کار شبکه بی‌سیم را پیکربندی می‌کنیم. باید موارد زیر را تعیین کنید :
    * نام شبکه ( Network Name SSID ) : این بخش نام شبکه بی‌سیم شما را مشخص می‌کند و کامپیوترها با این نام به دنبال شبکه بی‌سیم می‌گردند.
    * اعتبار سنجی شبکه ( Network Authentication ) : آیا اعتبار کامپیوترهای شبکه هنگام برقراری ارتباط بررسی بشود یا نه؟ برای شبكه‌های ad hoc مقدار آن را Open انتخاب کنید.
    * رمز گذاری داده‌ها ( Data Encryption ) : نوع سیستم رمز گذاری داده‌ها را WEP انتخاب کنید.
    * کادر " The Key is Provided for me automatically" را از حالت انتخاب خارج كنيد.
    * پیکربندي كليد شبكه : ( Network key): کلید شبکه، یک اسم رمز می‌باشد که برای رمز گذاری داده‌های انتقالی در شبکه استفاده می‌شود. این رمز گذاری مانع از دسترسی همسایگان به امواج شبکه بی‌سیم شما شده و از دیدن و درنتیجه حذف کردن فایل‌های شما توسط آنها جلوگیری می‌کند، حتی اگر سرویس اشتراک فایلها در شبکه شما فعال باشد. البته لازم بذکر است که آنها امواج شبکه شما را توسط كارت‌های شبکه بی‌سیم خودشان دریافت می‌کنند، ولی بدلیل نداشتن کلید شبکه، قادر به ورود به شبکه شما نیستند. این کلید هر ترکیبی از حروف و اعداد می‌تواند باشد.
    بعد از زدن دکمه OK، نام شبکه شما در بخش Preferred Network دیده می‌شود. شبکه شما با یک علامت ضربدر قرمز مشخص شده است که کاملاً طبیعی است و جای هیچ نگرانی از بابت آن ضربدر قرمز نیست.
    حالا باید اتصال اینترنت را در شبکه به اشتراک گذاشت. توجه داشته باشید که این عمل بر روی کارت شبکه‌ای که به کانکشن اینترنت متصل است، انجام می‌شود و نه بر روی کارت شبکه بی‌سیم دستگاه. برای اینکار مجدداً گزینه Network Connections را از کنترل پانل باز کرده و روی کارت شبکه‌ای که به کانکشن اینترنت متصل می‌باشد، کلیک راست کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید. در پنجره نمایان شده، برگه Advanced را انتخاب کرده و کادر "Allow Other Network Users to Connect …" را انتخاب کرده و کادر پایینی یعنی "Allow Other Network Users to Control …" را از حالت انتخاب خارج کنید .
    دکمه OK را بزنید. حالا تحت نام کارت شبکه‌ای که به اینترنت متصل می‌باشد، عبارت "Shared" را می‌بینید. در عین حال هنوز اتصال کارت شبکه بی‌سیم شما به صورت "Not Connected" نمایان می‌باشد که این امر هم کاملاً طبیعی است. تنها در صورتیکه هر کامپیوتر دیگری به شبکه شما بپیوندد، این عبارت به "Connected" تغییر می‌کند .
    * حالا کامپیوتر میزبان بدرستی پیکربندی شده .
    مرحله دوم
    * وقتي كه کامپیوتر میزبان بدرستی پیکربندی شد باید کامپیوترهای دیگر را برای استفاده از شبکه بی‌سیم پیکربندی کرد.

پیکربندی سایر کامپیوترها بسیار ساده می‌باشد و کافی است که مراحل زیر را دنبال کنید:

ـ اگر کامپیوتر میزبان را بدرستی پیکربندی کرده باشید، شبکه بی‌سیم شما در لیست شبكه‌های در دسترس تمام کامپیوترهایی که دارای کارت شبکه بی‌سیم می‌باشند، قرار می‌گیرد. فقط کافیست که روی آیکون شبکه بی‌سیم واقع در نوار وظیفه کلیک کرده و یا روی آیکون Wireless Network Connection در پنجره Network Connections در کنترل پانل دابل کلیک کنید تا لیست شبكه‌های بی‌سیم در دسترس را ببینید. ، امکان دارد که چندین شبکه بی‌سیم را ببینید. ( بقیه شبكه‌ها مربوط به شبكه‌های بی‌سیم اطراف شما می‌باشند و اینجاست که رمز گذاری داده‌ها اهمیت پیدا می‌کند. ) حال باید روی شبکه خودتان مثلا( MyHome) کلیک کنید. بعد از دابل کلیک کردن بر روی نام شبکه مورد نظر، مطابق با شکل 9 ویندوز کلید شبکه مذکور را از شما می‌خواهد.
    بعد از وارد کردن کلید شبکه(دو بار )، وضعیت شبکه شما به صورت "Acquiring Network Address" ظاهر می‌شود و سپس به وضعیت "Connected" تغییر حالت می‌دهد.
    بعد از این، از طریق اتصال اینترنت موجود بر روی کامپیوتر میزبان، به اینترنت دسترسی خواهید داشت. اگر تمام کارها را مطابق با مقاله انجام داده‌اید می‌توانید صحت آنها را از طریق باز کردنIE و سر زدن به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بررسی کنید!
    حالا روی کامپیوتر میزبان عبارت "Connected" برای ارتباط بی‌سیم ظاهر می‌شود. همانگونه که اشاره شد، تنها وقتی عبارت "Connected" در کامپیوترهای میزبان ظاهر می‌شود که حداقل یکی از کامیپوترهای دیگر به آن متصل شده باشند.
    برای اطمینان بیشتر، پیشنهاد می‌شود سایر شبكه‌هایی که در بخش "Preferred Networks" نمایان می‌شوند و مربوط به شبکه همسایگان گرامی می‌باشند را در تمام کامپیوترها حذف کنید.
    حالا که شما اینترنت را در شبکه بی‌سیم خود به اشتراک گذاشته اید، می‌توانید شبکه را برای اشتراک چاپگرها و فایل‌ها هم پیکربندی کنید. نکته مهم آن است که فایل‌ها یا چاپگرها ( برخلاف اینترنت ) نیازی نیست که بر روی کامپیوتر میزبان قرار داشته باشند و می‌توانند روی هر کامپیوتری که در شبکه قرار دارد، باشند. ( هرچند بهتر است که چاپگرها روی کامپیوتر میزبان باشند، زیرا این کامپیوتر مجبور است که به خاطر تامین اینترنت برای سایرین، همیشه روشن باشد و درنتیجه چاپگر شما هم همیشه فعال خواهد بود) .
    را‌ه‌اندازی شبکه بی‌سیم به صورت ad hoc یکی از روش‌های پر کاربرد در منازل و دفاتر اداری کوچک می‌باشد که با توجه به سادگی پیاده سازی آن، به راحتی توسط کاربران عادی قابل انجام است. لذا در صورتیکه نیاز به سرعت بالا در انتقال اطلاعات بین کامپیوترها ندارید، شک نکنید که بهترین گزینه همین روش ad hoc می‌باشد
    .

نوشته شده توسط محمد شاه نظرلی

---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------

مطلب ارائه شده در بالا از وبلاگ زیر گرفته شده است:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از ajamincc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من یه چیز خیلی ساده واسه کیسم میخوام که در حد خونه با زیر بنای 90 متر رو پوشش بده چی پیشنهاد میدین ؟؟؟ قیمت رو هم لطف ذکر کنید

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

من یه چیز خیلی ساده واسه کیسم میخوام که در حد خونه با زیر بنای 90 متر رو پوشش بده چی پیشنهاد میدین ؟؟؟ قیمت رو هم لطف ذکر کنید

سلام.
    دوست عزیز من دیروز یک کارت شبکه وایرلس با این مدل خریدم:
    D-Link DWA-525
    البته USB نیست و به PCI وصل کردم خیلی عالیه.راضیم بردش هم 100 متر هست.
    الان مودم وایرلس رو دیگه بردم تو پذیرایی تا تمام خونه رو ساپورت کنه.الان هم کیس هم لپ تاپ با وایرلس وصل هستن منم کلی حال کردم.
    قیمتش هم 30000 تومان با گارانتی Made in China

9. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز تقریبا تمام مدلها این محدوده رو پوشش می دن
    رو معیارهای دیگه تمرکز کنید برای تصمیم گیری
    ولی سعی کنین وایرلس N باشد که تفاوت سرعت کاملا محسوس است

داره خودمونی میشه ahmadpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان
    یه کارت شبکه تو قیمت 20 - 30 تومن چی پیشنهاد میکنین؟ نمیخوام خیلی حرفه ای باشه (یعنی از این گرون ها که معرفی شد نمیخوام) اما ارزش خرید داشته باشه. اگه یو اس بی هم باشه عالیه!

چنین چیزی هست؟

داره خودمونی میشه ahmadpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تشکر میکنم از این همه توجهی که نشون میدید. یه وقت جواب ندین ها، ریا میشه!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •