آهای... کسی زنده نیست؟!!
سلام دوستان
چند تا عکس از دوربین این گوشی بزارید لطفا
باتریش چقد خویه؟ چند ساعت میشه آهنگ گوش داد؟
کیفیت و بلندی صدا رو با چندتا گوشی دیگه مقایسه کنید
ممنون
سلام دوستان.
اگر کسی در مورد صدای این گوشی توی هندزفری و بلندگو یه توضیحی بده ممنون میشم.
ضمنا چندتا اسپیکر داره و اسپیکر هاش کجا هستن؟
مرسی
صداش بد نیست خوبه.یه خرده از 5320 بلندی صداش کمتره.ولی کیفیتش عالی.
یه دونه اسپیکر داره پشت گوشی
مطمئن باش از همه ی گوشی های سونی اریکسون که 3.2 مگاپیکسلی هستند خیلی خیلی بهتر عکس میگیره.
باتریش متوسطه.نمیشه گفت خیلی خوب شارژ نگه میداره.اگه روزی 10 sms بدی 3-2 ساعت آهنگ گوشی بدی +کلیپ نیم ساعت هم هروز باهاش تلفنی صحبت کنی دو روز کامل شارژ نگه میداره.یعنی روز سوم باید شارژش کنی!
بلندی صداش از 5320 کمتر ولی کیفیتش خیلی خوبه در همون حد 5320.
با سلام
من یه گوشی 5630 نوکیا دارم همون طوری که می دونید فایل های فلش بدون نیاز به نرم افزار جانبی برای نصب در این گوشی اجرا میشن اما وقتی من یه فایل فلش را باز می کنم اول یه صفحه ای باز میشه و درخواست اتصال به شبکه WlAN را داره که کنسلش می کنم و به راحتی می تونم با فایل فلش کار کنم اما هنگامی که می خوام از این فایل به عنوان اسکرین سیور استفاده کنم با اومدن این ارور سریع اسکرین سیور قطع میشه می خواستم بدونم میشه کاری کرد که دیگه این صفحه به نمایش در نیاد؟
اگه ممکنه توضیح بدید.
البته یکم دستکاریش کردم این حالت پیش می آد:
وقتی فلش به عنوان اسکرین سیور قرار میگیره مدتش محدوده مثلاً 60 ثانیه و بعد اون یه صفحه دیگه به عنوان اسکرین سیور set میشه نمیشه این زمان را نا محدود کرد؟
به هر حال اگه ممکنه در مورد هر دو توضیح بدید(غیر فعال کردن ارور WLAN و نامحدود کدن زمان اسکرین سیور فلش)
با تشکر
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
سلام
ببخشید همون طوری که استحضار دارید یکی از قابلیت های گوشی نوکیا خواننده پیام هست که sms ها رو براتون می خونه که تنها زبان انگلیسی رو داره نمیشه زبان فارسی را هم به این بخش اضافه کرد؟
پ.و:
البته این رو هم بگم که گوشی من(Nokia 5630 Express Music) به طور پیش فرض روش زبان فارسی نصب بود و به علاوه اینکه مثلاً اگر نام یک اهنگ را به فارسی بگی برات Play می کنه و یا اگه کسی زنگ بزنه اسمشو به فارسی هم اگه نوشته باشه می گه!
خب اگه میشه راهنمایی بفرمایید.
من گوشی رو با helloXهک کردم .البته قبلش یه patch برای فول کردن بازیهای ngageاش نصب کردم که کلا ngage را از کار انداخت
به نظر شما با مستر ریست درست میشه؟؟؟؟
قبلش هم وقی مخواستم یه بازی نصب کنم ارور file courreptedمیداد . اشکال از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون میشم کسی جواب بده
بعد از هك دوباره كلاينت نصب كردم درست شد!!!!!!!!
سلام دوستان ....
کسی قیمت روز این گوشی رو نداره؟؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم:
چه گوشی های نوکیا از cpu 600 mhz بهره میبرند؟؟
ممنون
کسی هست که 5630 رو -- کرده باشه(عملی) و برنامه های ساین نشده رو نصب کرده باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)