تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 13 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 126

نام تاپيک: كولر گازي...ارزان و كم مصرف!

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خب اگه مدلشون دقیقا یکیه تفاوت خاصی نباید داشته باشن از نظر قطعات بکار رفته در ساخت GREE I'MATIC-H12H1 اینورتر هم هست ظاهرا مطمئنی در مورد قیمتها ؟ آخه تفاوتشون به اندازه قیمت یه کمپرسور آکه به قیمتهایی که سایتها میزنن اطمینانی نیستا
    بله انلاین با واحد فروش بانه کالا صحبت کردم . ولی چند جا در مورد کولرهایی که در بانه میفروشن جستجو کردم ظاهرا ریمارک شده هستن
    بنده که ترجیح میدم از همون نیا خرید کنم حداقل خیالم راحته که ریمارک نمیخرم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بله انلاین با واحد فروش بانه کالا صحبت کردم . ولی چند جا در مورد کولرهایی که در بانه میفروشن جستجو کردم ظاهرا ریمارک شده هستن
    بنده که ترجیح میدم از همون نیا خرید کنم حداقل خیالم راحته که ریمارک نمیخرم
    خیلیا رو میشناسم که کولر بدون گارانتی خریدن و کاملا هم راضی هستن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اقا چرا هیچکس جواب منو نمیده واسه یک خونه 70 متری میخوام کوار گازی بخرم تو تهران برقش چقدر میاد مثلا اگه روزی 10 ساعت روشن باشه چقدر میشه من مجردم الان برق خونم ماهی هزار 30 میاد با کولر ابی حالا با کولر گازی چجوری میشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام میخوام کولر بخرم دنبال مشاوره هستم راستش اسم کولر الحسابی بنظروم بود فروشنده می گفت از دبی آورده می خواستم اطلاعاتی در این مورد بدید.راستش ساکن رشت هستم خونم 78 متر هست پذیرایی با آشپزخونه 43 4 متر میشه تصمیم دارم 30 هزار بخرم بنظر شما چطوره؟الحسابی چه جور مارکی هست کم مصرف هست یا نه؟ممنون میشم جواب بدید

داره خودمونی میشه mamaloo_shz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

درود دوستان

اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید در مورد اسپیلیت برای فضای 60 متری ( حال و آشپزخانه ) از یک منزل 130 متری تازه ساخت طبقه 3 با شیشه دو جداره که البته در اتاق ها پیش بینی نشده لوله کشی متاسفانه و مد نظر هم نیست ، همون فضای 60 متری حال خنک باشه کفایت میکنه
    قیمت مهم نیست ، میخوام خوب باشه و سرمای خوبی تولید کنه ، بین gree , ogeneral , panasonic موندم و همینطور نمیدونم 18 یا 24 یا 30000 بگیرم !؟

و 1 سوال دیکه

آیا اگر لوله کشی برای 18000 انجام شمده باشه ، من میتونم 34000 بندازم ؟! یا باید لوله کشی عوض شه !؟

سپاس از شما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام ، قصد خرید کولر گازی دارم ؟؟ یک نفر به من مارک کاجی رو پیشنهاد داد؟ می خواستم بدونم کسی اطلاعاتی در مورد این برند و کیفیت سرمایش و مصرف انرژی اون داره ؟ ضمنا اینورتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    تقریبا دو ماه پیش بود که تصمیم گرفتم برای منزل ۱۱۰ متر مربعی با سالنی حدود ۷۰ متر مربعی کولر گازی بخرم.
    کلی در اینترنت و فروشگاه ها و مغازه های خیابان طالقانی تحقیق کردم و با کارشناسان شرکت نیا صحبت کردم و در نهایت یک ۲۴۰۰۰ مدل D-MATIC شرکت گری رو خریدم. در ابتدا دنبال این بودم که اینور تر بخرم ولی با تحقیق کلا بیخیال مدل اینورتر شدم چرا که :
    1- هزینه کولر اینورتر بسیار بالاتر از کولر معمولی بود برای مثال در مدل ۲۴۰۰۰ حدود ۱.۵میلیون تومان حال با فرض اینکه ما دو ماه استفاده کنیم و هر ماه ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان هم بیشتر از اینورتر پول برق بدهیم میشه حدود ۵ تا ۶ سال حالا تو این مدت کی مرده و کی زنده من ۶ سال زودتر پول بدم که بعدا استفاده کنم و آیا تا ۶ سال دیگخ این کولر سالم هست و آیا اصلا من هنوز در این منزل هستم اینها سوالاتی بود که به ذهنم اومد.
    ۲- هزینه تعمیرات کولر های اینورتر بسیار بالاست و به دلیل وجود سنسور های بسیار معمولا پس از دوره گارانتی و در صورت خرابی احتیاج به هزینه بسیار زیادتری نسبت به کولرهای گازی معمولی دارد که گاهی باعث میشود از خیر تعمیراتش بگذریم.
    ۳- گاز ۴۱۰ که در مدل های اینورتر استفاده میشه بسار گرانتر از R22 مورد استفاده در کولر های گازی معمولیست ( این رو شنیدم که در مدل اینورتر برای شارژ گاز در صورت نشتی و کم شدن مقداری گاز باید کل گاز رو تخلیه کرد و بعد کامل شارژ کرد ولی در مدلهای معمولی میتوان بروی همان گاز تزریق کرد)
    و ....

امیدوارم مطالب فوق مفید باشد.
    Last edited by AMIRTELECOM; 14-07-2014 at 15:19.

8. 3 کاربر از AMIRTELECOM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه برند تقریبا ناشناخته ولی عالی رو میخوام بهتون پیشنهاد کنم اسم برندش کایکو .ما اول تو اداره داشتیم واقعا عالی بود در صورتی که ما هم ال جی و هم سامسونگ در اداره داشتیم تمام همکارا همین نظر رو داشتن که از این دو برند معروفم بهتر.این طوری من تصمیم گرفتم ریسک کنم این کولر رو بخرم 18000 اینورترشو بری خونه خریدیم با یه قیمت فوق العاده باور نکردنی و واقعا راضی هستم .بهتون پیشنهاد میکنم این برند رو هم در خریداتون در نظر بگبرید.اصلا به مارک و اینا تو خرید دقت نکنید کیفیت رو بسنجید به نظر من اینم سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کولر ما رتبه انرژی A و پول برقمون زیاد تغییر نکرده ،گازشم R410A
    Last edited by granaz; 17-08-2014 at 11:41.

10. این کاربر از granaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

میتسوبیشی هم انتخاب خوبیه ولی گرونه...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه برند تقریبا ناشناخته ولی عالی رو میخوام بهتون پیشنهاد کنم اسم برندش کایکو .ما اول تو اداره داشتیم واقعا عالی بود در صورتی که ما هم ال جی و هم سامسونگ در اداره داشتیم تمام همکارا همین نظر رو داشتن که از این دو برند معروفم بهتر.این طوری من تصمیم گرفتم ریسک کنم این کولر رو بخرم 18000 اینورترشو بری خونه خریدیم با یه قیمت فوق العاده باور نکردنی و واقعا راضی هستم .بهتون پیشنهاد میکنم این برند رو هم در خریداتون در نظر بگبرید.اصلا به مارک و اینا تو خرید دقت نکنید کیفیت رو بسنجید به نظر من اینم سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کولر ما رتبه انرژی A و پول برقمون زیاد تغییر نکرده ،گازشم R410A
    چرا قیمت و مدلشو نگفتی ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •