بینم ارزش خرید داره؟؟ باحال تر ازsplit هست یا نه؟؟
بینم ارزش خرید داره؟؟ باحال تر ازsplit هست یا نه؟؟
شما این سوال رو باید 3 یا 4 روز دیگه بپرسی ولی تا الان که میانگین نمرات بازی از سایت های مختلف, بیشتر از Split/Second هست.
اقا یک سوال راجع به این مبحث ارزش خرید رو داره یا نه
خداییش بازی که 1500 میشه گیر اورد خوب 2 تاش میشه 3000 تومان واقعا باید یکیش رو انتخاب کرد ؟
من یادمه اون زمان رو PS2 هفته ای 3 تا بازی Racing میاومد و بعد کاشف به عمل که امتیاز ها رو 4 و 4.5 بود ولی من همش رو میخریدم و خودم تست میکردم
Blur با این امتیاز مطمنا در کنار بازی فوق العاده Split second با هم ارزش خرید دارن
دوستان نسخه pc در ویندوز xp سرویس پک 2 میخاد یا 3 ؟
البته اره ازیم نظر حق باتوئه...البته ازین نظر میپرسم ارزش داره بخریم که...یعنی میارزه پاشیم بریم تا پاساژ کلی بکوبیم راه بریم و خسته بشیم![]()
فعلا من موندم وقتی بازی racing اینقدر کمه(یعنی معمولا دیر به دیر توی بازار میاد)چرا دو تا کمپانی حاضر شدند دو بازی نسبتا مشابه(از تعاریفی که برمیاد)رو با هم توی یک بازیه زمانی بدن بیرون در صورتی یکیشون میتونست حداقل دو سه ماهی صبر کنه تا هم کف فروش خودش و هم کمپانی رقیب نیاد پایین!!
(کاری که معمولا بین بازیسازها و حتی فیلمسازهای معروف دنیا متداوله)
چرا. اینطوریه. مثلا ماشین حین رانندگی تعمیر میشه و یا برای محافظت ماشین یه پوشش دورش رو فرا می گیره و یا توپ های انرژی شوک دار به ماشین جلویی شلیک می کنین و حتی می تونین یه مین سر راه ماشین عقبی قرار بدین... تمامی بازی شامل 8 تا Power UP میشه (4 موردشو عنوان کردم) که در آدرس زیر به خوبی درباره اونا توضیح داده شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه من خیلی گیر میکنه مشکل از چیه
البته این در حالی که من تمام بازی های روز رو بدون کمترین مشکل اجرا میکنم
CPU:5300
ram: 2GB
VGA: 9600GT 1GB
نه پس با اين تعاريفي كه رئيس كردن بدرد من نميخوره!آخه يكي نيست بياد بگه توپ انرژي كيلو چنده؟!
Anti Spam:دوستان اگه نظ منو ميخوايين من هم اينو و هم Split/Second یو بازي كردم به نظر من Split/Second بهتره اگه ميخواهين يكيشو امتحان كنين.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)