آقای رضا حتما بازی رو اجرا کرده که خیلی قدیمیه!!! حتما رم 1 مگ رو می خواسته!!!!!
از آقا رضا میخوام لینک بازی رو که اجرا کردن برای بچه ها بزارن![]()
آقای رضا حتما بازی رو اجرا کرده که خیلی قدیمیه!!! حتما رم 1 مگ رو می خواسته!!!!!
از آقا رضا میخوام لینک بازی رو که اجرا کردن برای بچه ها بزارن![]()
Last edited by vahid69; 26-06-2009 at 17:54.
من 3 4 تا بازی تست کردم نشد. حتما مشکل از رم درخواستی بازی هست!!!!بازی باید 1 مگ رم بخواد!!!
لطفا لینک اویل رو برامون بزارید!!!!!!! شما بازی دیگه ای رو جز اویل تست کردین جواب بده ؟؟
روش اصلی اجرا بازی همینه که دوستمون گفت :
اون لینک بازی که رضا گفته 50 مگه بده من امتحان میکنم خبرشو بهتون میدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان پلي استيشن 2 غير ممکنه بشه با اوملاتور اجرا کرد يا ممکنه؟
کلا در حال حاظر چه اوملاتورهايي براي s60v3 وجود داره؟
ما این پلی استیشن 1 رو اجرا کنیم بسه......
اوملاتورها سگا و فکر کنم نینتندو
از مدیران درخواست میکنم که این تاپیک رو به بخش بازی منتقل کنند.
تازه داره این تاپیک نفس میکشه!!
بابا همینه!
من خودم کراش و تیکن 3 و Residen Evil 3 و Silent Hill رو تست کردم ولی هیچکدوم اجرا نشدن.
این برنامه ورژن جدیدتری نداره؟
به نظر من باید یه برنامه درست کنن مثل شبیه ساز سگا و میکرو. که درست و حسابی باشه. که تونی گزینه open رو بزنی و بعدش بری دنبال فایل ایمیج بازی. در ضمن به نظر من گوشی های نوکیا مثل N95 می تونن به راحتی بازی های PS1 رو اجرا کنن. چون اولاً با اجرای بازی وضوح بازی به اندازه گوشی میشهکه همین باعث میشه که سرعت بازی 100 برابر بشه. و میتونن با یه سری تغییرات در گرافیک بازی اونو به راحتی اجرا کنن. اما مهم اینه که یکی بیاد و چنین برنامه ای رو درست کنه.
قعلا بیخیل شو چون اصلا نمیشه .......... اون دوستمون نمیدونم چطوری اجراش کرده !؟
آقا من رو پاکت پی سی 400 مگاهرتزی نتونستم درست اجرا کنم شما رو اسباب بازی های نوکیا می خواید اجرا کنید !
لطفا به طرفداران نوکیا بی احترامی نکنید.... همون طور میدوند اقا رضا به قول شما روی این اسباب بازی ها اجراش کرده ولی حالا اون پاکت پی سی 400 مگاهرتزی شما ............
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)