قکر کنم شما داری قسمت آپگرید رو میگی.
ببین شما همینجوری روی صفحه اصلی که هستی.
1 رو بزن تا جادوگر انتخاب بشه.
بعدش کلیک چپ موس رو بگیر و 1 خط صاف اققی بکش تا پل درست کنه.
برای جعبه درست کردن هم کلیک چپ رو بگیر و شکل 1 مربع رو بکش.
قکر کنم شما داری قسمت آپگرید رو میگی.
ببین شما همینجوری روی صفحه اصلی که هستی.
1 رو بزن تا جادوگر انتخاب بشه.
بعدش کلیک چپ موس رو بگیر و 1 خط صاف اققی بکش تا پل درست کنه.
برای جعبه درست کردن هم کلیک چپ رو بگیر و شکل 1 مربع رو بکش.
خوب منم بازی رو امروز گرفتم
یعنی رفتم خونه پسر خالام flash همرام برده بودم دیدم اونجا نصبه اونم copy کردش تو flash
بازی رو اوردم خونه همه تنظیمات رو گذاشتم رو max و v-sync رو هم enable کردم و رو aniotropic filtering روی 8 و anti روی 2 تونستم بین 68 تا 70 فریم بگیرم
بازی خیلی باحالیه
گرافیک و فیزیک بازی واقعا عالیه
همون طور که علی جان تو نقدشون گفتن
محیط ها و نورپردازی خیلی خوبه و خود بازی هم نو اوری های زیادی رو داره به خصوص این که به 3 کاراکتر باید بازی کرد و هر کدام قابلیت هایی دارن
دوستان من یک جای دیگر مشکل دارم...
اول مرحله سوم که روبروی من یک دیوار بسته است... و یک مجسه مچ دست اون بالا هست...
مجسمه پایین نمیآید که دیوار را خراب کنم... چطوری دیوار را خراب کنم...
![]()
Last edited by Jocker; 02-08-2009 at 21:53.
درست یادم نیست.
ولی فکر کنم باید با تیرکمون دزده یعنی همون زنه طنابی رو که دسته مجسمه بهش آویزونی با تیر بزنی تا پاره بشه بیفته پایین.
بعدش هم یا با جنگجو بلندش کنی پرتش کنی به سمت دیوار یا با جادوگر بزنیش به دیوار.
بازی واقعا جالبی من واقعا با هاش حال کردم با وجود این همه بازی پر هیاهو*prototype* توی بازار بازیها این یکی مثل یک مرحم میمونه مثل یک مسکن آرامش بخش
راوی و قصه گوی داستان واقعا صدای عالی داره انگار داری به یک قصه گوش میدی البته برای کسانی که زبانشون مثل من خوبه صدا گذلری و گرافیک هم عالی هستش واقعا دستشون درد نکنه
Last edited by pcali; 05-08-2009 at 10:46.
دوستان مرحله آخر سخت میشه...
هیچ راهی نداره جلوی این گدازههای آتش را گرفت... من خیلی بالا میروم ولی تمامی ندارد...
برای رد شدن از این مرحله کار خاصی باید انجام داد یا نه باید همینطور بپری بالا؟
نه باید همینطوری بری بالادوستان مرحله آخر سخت میشه...
هیچ راهی نداره جلوی این گدازههای آتش را گرفت... من خیلی بالا میروم ولی تمامی ندارد...
برای رد شدن از این مرحله کار خاصی باید انجام داد یا نه باید همینطور بپری بالا؟
یه آیتم هست که اگه داشته باشیش می تونی کسی که مرده یه بار دیگه زنده کنی این آیتمبه کار میاد تو این مرحله
کار خاصی نباید بکنی.
فقط بپر بپر :دي
آره. 1 کم سخته ولی چند بار امتحان کنی میشه.
هر وقت دیدی داره یارت میمیره جادوگر رو انتخاب کن.
چون توی بالا رفتن هیچ قدرتیش به کار نمیاد
ویرایش:
همزمان شد.
[
اینجا باید چه کار گنم؟؟؟؟
Last edited by titanium_zarin; 06-08-2009 at 09:20. دليل: قرار دادن عکس
با جادوگر یکی از طبقه های این که پر میخوره رو بگیر وسریع تکون بده تا تند تند بچرخه بعد سریع بپر رو یکی از طبقه ها.اگه هم دیدی نمیتونی با جادوگر 1 جعبه بساز با کمک او برو بالا.
چون سرعت زیاد میشه میبرتت بالا
بعدش هم دیگه باید سریع بپری اون بالا.
1 راه دیگه هم اینکه بپر روی یکی از طبقه ها بعد با جادوگر یکی از طبقه ها رو بگیر و بکش پایی تا خودت بری بالا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)