برو همون مزدا 3 بخر حالش ببر
هم یه ذره پول پس انداز میکنی هم ماشینی میخری که از رانندگی باهاش لذت میبری
برو همون مزدا 3 بخر حالش ببر
هم یه ذره پول پس انداز میکنی هم ماشینی میخری که از رانندگی باهاش لذت میبری
از همکاریه همه ممنون.
ولی دوستان من هنوز بد جوری بین این سه ماشین موندم:کمری 2007 اس یی و سی5 2009 و مزدا3
اگه میشه یه مقدار بیشتر راهنماییم کنید.
کمری و C5 تووی کلاس B هستن و C5 از لحاظ مصرف کمتر و ایمنی و امکانات بیشتر کاملن بر کمری کاملن برتری داره..
ولی مزدا3 توی کلاسC هستش ولی جنبه ی اسپرت بیشتری داره.. قیمت پایینتر و امکانات خیلی خوبی هم داره..
انتخابت ساده هستش>>
اگه بودجه اش واست مهم نیست C5
اگه میخوای اقتصادی رفتار کنی Mazda3
بودجه برام مهم نيست.البته تا حدودي مهمه ولي نميخام به خاطره قيمت چيزي بگيرم که اخرش پشيموني باشه و بگم اي کاش بيشتر صبر ميکردم تا پول بيشتري دستم بياد يا اي کاش پول بيشتري روش ميزاشتم........50 ميليون نهايتشه
مهم اينه که ماشين مورد نظر حالا حالا ها بم جواب بده و جواب گوي انتظارام باشه.
انتظاراتمم که اينا بودن:ماشيني که جنبه اسپرت داشته باشه و تو خيابون بتونم رو دوستامو تو کورس گزاشتن کم کنم و براي مسافرت(جاده هاي بين شهري)مناسب باشه اخه مسافرت زياد ميرم.4نفر هم به راحتي داخلش جا بشن صندوق عقبم براي 4 نفر مناسب باشه که هر 4 ماشين از جهت جا براي 4نفر خوبن.همچنين ماشين محکمي هم باشه که اگه گذرمون به جنگل يا يه خيابون خراب خورد دهنه ماشين سرويس نشه.تو شهر هم رفت و امد زياد ميکنم.........اينا انتظارات اصليم بودن
شما هنوز ماشین نخریدی؟؟؟
به نظر من شما 2 تا ماشین نیاز داری
یکی برای کل کل
یکی هم برای مسافرت و راحتی و ....
برو یه پراید بگیر یه BPT بذار روش روی هرکی رو خواستی کم کن (البته فقط درگ!!)
یه ماشین هم مثل سوناتا بگیر و خارج از استفاده کن
مزدا رو که توصیه نمیکنم چون یکسری اشکالات داره!
سیتروئن هم با این قیمت و این حجم موتور(2.0 لیتری) اصلا توصیه نمیشه!
در کل من کمری رو پیشنهاد میکنم البته به نظر من یه ذره بذار رو پولت و کمری 6 سیلندر بگیر که نهایت لذت رانندگیه! البته Se هم خیلی خوبه اما خوب اونوقت باید خیلی تحملت رو ببری بالا چون معمولا راننده های آزرا- ماکسیما-سوناتا 6 سیلندر وقتی یه کمری میبینن یه جونور کوچیکی تو بدنشون شروع به فعالیت میکنه!![]()
تاپیک های این عزیز معمولا خیلی طول میکشه، و دیر هم به نتیجه میرسه، ولی در عوض بحثهای جالبی توشون انجام میشه.
من نظر خودمو گفتم دوباره هم میگم:
اگه من جای شما باشم و با 50-60 تومن صرفا بخوام ماشین بخرم یه سوناتا 6 سیلندر میگرفتم. شاید هم آزرا 3.8
از بین گزینه ها اگه بیشتر به لوکس بودن اهمیت بدم کمری، اگه به اسپرت بودن اهمیت بدم مزدا 3.
C5 رو خدماتش مخصوصا توی شهرای خودمون کمه.
doste aziz man khodam be c5 bar khalafe meyle batenem be mashinhaye france alalkhosos brande citroen in peshnahado mekonam ke c5 begere,man to europa zendege mekonam inja bar khalafe iran har roz ye mahsole jadid toled va be bazar arze meshe c5 yeke az in mahsolat bod ke beseyar derakhshed foroshe khobe dasht va yek bare dige baese dosteye mardom ba in sherkat shod.az inke farse type nakardam mano beeeeeeeeeebakhshed
dakhelesho nadede tope
avalan neyaz be sport kardan nadare dovoman ye sare be in adress bezanc5 tuning.com halesho bebarکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)