یه تریلر از گیم پلی بازی دیدم و چیزایی که دستگیرم شد رو براتون می گم:
برای حمل ونقل به خصوص مسافت های طولانی میشه از سه گزینه استفاده بکنید.یک قطار،دو کالسکه و سه اسب که من اسب رو پیشنهاد می کنم چرا؟ به سه دلیل: یک طراحی فوق العاده اسب در این بازی،دو طبیعت زیبا و وحشی بازی و سه فکر می کنم مسافرت با کالسکه و قطار براتون هزینه داشته باشه و باید پول بابتش خرج کنید.
در مورد درگیری ها و اکشن بازی باید بگم که خودم شخصا تا به حال یه همچین وسعت و آزادی رو در یک بازی وسترن ندیدم.در مورد گارد تیراندازی می تونم بگم که مثل همه ی بازی های شوتر سوم شخص هستش و استانداردهای این سبک رو به خوبی رعایت کرده به عنوان مثال دوربین روی شانه،کاور گیری،شلیک کردن بدون دید،عوض کردن سنگر و خلاصه هر چی که تو این سبک نیاز رو داراست.
توانایی هایی که از جان مارستون دیدم:
تیراندازی روی گاری در حال حرکت،خرید از فروشگاه مهمات و اسلحه،استفاده از سلاح اسنایپر،شکار گاومیش وحشی،تیراندازی در قطار در حال حرکت،پرتاب چاقو یا خنجر،پرتاب دینامیت،راهزنی،بخش جالب تیراندازی روی اسب،و توانایی دیگه که آهسته کردن زمان هستش که در بازی ندای خوارز این توانایی رو دیدید این توانایی به این صورته که یه چیز مثل خط سلامتی قرمز در سمت چپ پایین کنار نقشه قرار داره که وقتی به این حالت می رید از اون کم میشه.شما می تونید با آهسته کردن زمان روی دشمن یا دشمن های خودتون علامت گذاری کنید و بعد در زمان سریع و به طور خودکار به اهداف شلیک میشه.
و در آخر یک نقشه ی کوچیک در پایین صفحه قرار داره که به نوعی امضای راک استار به حساب میاد و در اکثر بازی های خودش ازش استفاده می کنه.