انتظار 10 داشتی ؟!
انتظار 10 داشتی ؟!
براي برطرف كردن مشكل صدا بايد به
Control Panel--> Sounds and Audio Devices--> Hardware
بريد و بر روي گزينه Unimodem دابل كليك كنيد و در پنجره باز شده Device Usage را روي Disable قرار دهيد. و بعد OK.
10 رو که فقط مختص آلن ویک و جی تی ای بعدی هست عزیزم![]()
عزيز new game رو نزده كدتقلب و ترينر ميخواي چيكار ؟!!کد تقلب و ترنرش رو ندارید بزارید ؟
ممنون.
اين مشكل صدا هم تازگي ها مد شده قديما خدا خدا ميكرديم گرافيك و رم بكشه حالا هم صدا !آقا این بازی من صدا نداره؟
لطفا کمک کنید؟
من نمیدونم امتیاز 8 چه مشکلی داره ! شماها که فقط به امتیاز ها نگاه میکنید فقطم انتظار 9 به بالا دارین ! زیر 9 بازی آشغال میشه !
نمرات بازي
گيم اسپات 8
گيم تريلرز 8
IGN ----> نمره 7.7
اينم 3 تا اسكرين شات
![]()
![]()
لينك دانلود ها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتريلرهاي جديدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Defend Cash Vault Multiplayer Gameplay
كيفيت HD
دانلود با فرمت mov و حجم 46 مگابايت
دانلود با فرمت wmv و حجم 47 مگابايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كيفيت SD
دانلود با فرمت mov و با حجم 16.7 مگابايت
دانلود با فرمت wmv و با حجم 17.2 مگابايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود با فرمت mp4 و با حجم 13.2 مگابايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Cliffside Gameplay
كيفيت HD
دانلود با فرمت mov و حجم 41.9مگابايت
دانلود با فرمت wmv و حجم 42.6 مگابايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كيفيت SD
دانلود با فرمت mov و با حجم 15.2 مگابايت
دانلود با فرمت wmv و با حجم 15.6 مگابايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود با فرمت mp4 و با حجم 12 مگابايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Navajo Gameplay
كيفيت HD
دانلود با فرمت mov و حجم 46.9 مگابايت
دانلود با فرمت wmv و حجم 47.5 مگابايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كيفيت SD
دانلود با فرمت mov و با حجم 17 مگابايت
دانلود با فرمت wmv و با حجم 17.5 مگابايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود با فرمت mp4 و با حجم 13.5 مگابايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در كل بازي بدي نيست يك مشابه سازي از بازي فاركراي 2 هست با اين تفاوت كه شفافيت فاركراي 2 رو نداره و گرافيك Ingame رو به حالتي در آورده كه به زمان بازي يعني قرن نوزدهم بخوره اشتباهي كه CoD WaW هم مرتكب شده بود. بايد گرافيك بازي شفاف باشه كه نيست متاسفانه نشانه گيري به خوبي فاركراي 2 و ساير بازي هاي اول شخص كه تا حالا تجربه كرديد راحت نيست ولي در كل روان هست. ولي هيجان بازي فوق العاده بالا هست بازي از همون اول با هيجان شديدي شروع ميشه و ادامه پيدا مي كنه ساده بگم اگه اول شخص باز هستيد اين بازي رو از دست نديد. يك تجربه شايد تكرار نشدني باشه براتون. قبلا هم نمرات بازي رو گذاشته بودم ولي چون پست هاي پشت سر هم زياد بود حدس زدم شايد خيليا نديدن برا همين هم نمرات و هم ويديوهاي انتشار رو قرار دادم دوباره...
موفق و گيمر باشيد
Last edited by Spaniuly; 02-07-2009 at 17:10.
سلام .
کسی می دونه مرحله 3 بازی که با کلانتره باید دویل کرد چطوری هست؟
برای من مینویسه که با دکمهای A,D میشه حرکت کرد و با استفاده از موس میشه دست رو به طرف اسلحه آورد ولی من هر کاری میکنم با موس دستش اصلا تکون نمیخوره.
یکی کمک کنه.
اقا منم بازی رو نصب کردم ولی صدا ندار اونجای هم که شما گفتید رفتم ولی گدینه ای به نام Unimodem پیدا نکردم لطف کنید بگید دقیقا کجاست؟ (راستی توی دی وی دی من اصلا کرک نداشت بازی نصب شد و زدم رف تو بازی)
اینم عکس او گذینه ای که شما میگید کجاست؟
![]()
Last edited by starn; 02-07-2009 at 15:35.
بايد با RAY دوئل كني توماس ضعيف هست واسه دوئل. وقتي دوئل شروع شد بايد شروع كني به يه طرف بچرخي با D يا A وقتي داري مي چرخي با حركت هاي ماوس سعي مي كني دستت رو ببري به طرف تفنگ بعد جند ثانيه يه دفعه تنفنگت رو در مياري و به سمت مارشال شريف شليك مي كني بعدش بايد سريع بري داخل سالن كافه
شما اسكرول كردي پايين كلا بايد صداي مودم دايال آپ رو قطع كني ديگه اگه نمي توني پيدا كني كه صداي مودمت اسمش چيه درش بيار مودم رو ولي همون گزينه سومي از بالا بايد مال صداي مودمت باشه به هر حال بايد غير فعال كني. موفق باشي
نسخه من نسخه دانلودی بود
هیچ مشکلی هم از نظر صدا نداره
بازی از همه لحاظ عالیه
شوخی میکنی؟مشابه سازي از بازي فاركراي 2 هست با اين تفاوت كه شفافيت فاركراي 2 رو نداره
فارکرای نه داستان داشت نه هیجان فقط گرافیک
تو این دور و زمونه بازی با محتوا مثل کال آو حوارز کم گیر میاد
یکی دو مشکل کوچک هم داره که زیاد تو چشم نمیاد مثلا طراحی آسمون زشته
سیستم کاور گیری جدید که توی بازی اومده خیلی با هوش و عالیه و اصلا هم تو دست و پا نمیاد
سلامتی رو هم که دیگه برداشتند و نمیخواد بگردی و بطری پیدا کنی تا سلامتی رو بازیابی کنی
قسمتهای کسالت آور بازی با بیلی توی نسخه قبلی هم که حذف شده و کل بازی هیجانه
دوئل ها هم که پیشرفت کردند , اسب سواری هم بهتر شده
فقط گرافیک بازی نسبت به نسخه قبل پیشرفت خاصی نداشته ولی نکته مثبت اینه که بازی با آخرین جزییاتش هم روی سیستمهای متوسط روان و بدون دردسر اجرا میشه
بازی رو از دست ندید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)