این بازی قرار کی بیاد بیرون
ب
انشالله اوايل پاييز به زودي تاريخ دقيق مشخص خواهد شد
خوب رو نمایی نشد؟هاون
ولی ببینید ها من کی گفتم نسخه PC نسل بعد نخواهد بود!وقتی بازی بره زیر دسته دیوید روتر اونوقت شاید فرجی شد!!
من که رفتم وبلاگ این یارو دیوید مور هر چی از دهنم در اومد بهش گفتم!!البته نمیدونم وبلاگش بود کجا بود ولی دیگه گفتم احتمالا هم ببینه بهش بر بخوره!!مردتیکه God damn!!شومپت کته کله!!
چرا فرافكني ميكني مهران :دي
اصلا مگه خودتون تاپيك ندارين مياي اينجا داغ دل pc gamer هاي مارو تازه ميكني ميگي fifa next نمياد برا pc !!!
حالا اصلا نكست نباشه ايراد نداره
اين انيميشن هاش روون تر بشه ديگه حله ... گرافيك ميخوايد چيكار مگه Winning Eleven توي PS1 گرافيك داشت كه اونهمه ملت بازي ميكردنش ؟
مهران خان تيمي كه تا الان روي pc فعاليت مي كردند ديگه كار نمي كنن تيمي كه روي pc ككار ميكته يك تيم جديد هست حالا شما يكمي خدائيش فكر كن اگه ea ميخواست كارنت بده پس واسه چي تيم رو تغيير داده؟ شايد اين تيمي كه براي pc انتخاب شده كارش از تيم نكست جن هم قوي تره شايد ea مي خواد با يك تيم قوي كه واسه pc گماشته واسه نكست بودن pc سنگ تموم بذاره. البته همه اينا مي تونه برعكس باشه. ولي به هر حال برداشتي كه ميشه به اندازه 50 % ميدوار كننده هست ولي اگه تيم سازنه همون تيم قبلي بود از همين الانم ميشد مطمئن شد كه بازي كارنت هست ولي الان 50 درصد اميد هست
اگه تیم اختصاصی به قول خودش داده پس حتما باید بازی نکست باشه اگه نکست نباشه من شخصا دیگه فیفا بازی نمیکنم و هر چی بازی فیفا دارم میندازم سطل اشغال از 99 گرفته تا 2010
بابا انشالله بازی نکست هست و همه ی pes باز ها هم از قدرت فیفا خواهند ترسید(مگه دد اسپیسه؟؟؟)
ولی اگه بازی نکست بشه.خداییش چه کیفی بکنیم مااااااااااااا!!!
ميبينم كه وفادار به pc موندي و با اينكه كنسول داري ميخواي اگه fifa برا pc نكست بياد بگيريش !!! :دي
فقط بايد منتظر موند و ديد چه اتفاقاتي در آينده رخ خواهد داد !!!
اصلا بهترين گرافيك دنيا رو هم داشته باشه
تماشاگرانش سه بعدي باشن ... چمن هاش سه بعدي باشه طوري كه بشه تك تك دونه هاش رو شمرد ... فيس بازيكن
ها اونقدر دقيق باشه كه از cg هم جلو بزنه !! اگر گيم پلي اين نسخه ايراد داشته باشه بعد از 1 هفته بازي ، ازش خسته
ميشي به جاي اين ، دعا كنيد انيميشن ها روون تر بشه و گيم پلي عاليتر بشه اينطوري اگر گرافيكش در حد رانندگي در تهران
هم باشه بازم من يكي معتادش ميشم![]()
Last edited by saeed_cpu_full; 26-04-2009 at 19:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)