تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 18 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 174

نام تاپيک: HTC Touch Pro2

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

نمیدونم کسی توی این تاپیک جوابگو هست یا نه به هر حال من چند سوال راجع به PRO2 دارم:
    1- کسی میدونه چجوری توی INBOX مسیج ها را بر اساس تاریخ دریافت مرتب کرد و دید؟ من هر کاری میکنم نمیشه.
    2- گوشی من چند روزه که مسیج ها رو نمیگیره. ولی اگر روشن خاموش کنم دقیقا بعد از روشن شدن اونها رو میگیره. بازهم همه تنظیمات رو امتحان کردم نشد.
    3- کسی نرم افزاری مثل LYRICMAGIC میشناسه که متن اهنگها رو بشه دید. ظاهرا این از همه معروفتره ولی FREE نیست یا رجیستر نمیشه.
    4- کنتاکتها رو از گوشی قبلی چجوری روی این بریزم. یکی میگفت بلوتوث کنم. ولی کجا باید بره؟ توی کدوم فولدر؟
    5- برای دریافت مسیج ها تونستم اهنگ بزارم ولی وقتی مسیج فرستاده میشه چی؟ نمیشه اهنگی روش گذاشت؟
    6- نرم افزار JETAUDIO برای POCKET PC هست یا نه؟
    7- نمیشه کاری کرد که موقع دریافت بلوتوث از ما نخواد پسورد براش بذاریم؟(این کشته ما رو!)

در کل ولی گوشیه خداییه!

سلام.

واسه سوال اول یک فیکسر وجود داره تو همین تاپیک لینکش هست (فکر میکنم)اگر نبود میزارم لینکشو.
    2:احتمالا" آنتن نداری و وقتی روشن خاموش میشه یک لحظه آنتن میاد اس ام اس ها میاد.در غیر اینصورت مسیج سنتر رو عوض کن ببین میشه یا نه.
    3 رو نمیدونم.
    4 وقتی از طریق بلوتوث گرفتی میره تو مای داکیومنت و با کلیک کردن روش اتوماتیک میره تو کانتکت.
    5 نه واسه ارسالش نمیتونید آهنگ خاصی بزارید.
    6 من ندیدم تا حالا.
    7 چرا میشه فقط باید سکیوریتی رو غیر فعال کنید.

2. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه daneshdds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دم شما گرم!

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خب طبق معمول یه جا به مشکل برخوردیم!
    کنتاکت ها از طریق بلوتوث فرستاده میشه(از گوشی سونی اریکسون k800) ولی در تاچ پرو 2 وقتی بازش میکنم پیغام خطا میده. مثل اینکه ناقص باشه یا همچین چیزی. تعداد کل کنتاکت ها حدود 350 تاست. چرا؟ در ضمن جناب اریان " سکیوریتی رو غیر فعال کنید" نمیدونم کجاست؟ اگر هستی بازم راهنمایی کن ممنون میشم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

نوشته شده توسط daneshdds
    نمیدونم کسی توی این تاپیک جوابگو هست یا نه به هر حال من چند سوال راجع به PRO2 دارم:
    1- کسی میدونه چجوری توی INBOX مسیج ها را بر اساس تاریخ دریافت مرتب کرد و دید؟ من هر کاری میکنم نمیشه.
    2- گوشی من چند روزه که مسیج ها رو نمیگیره. ولی اگر روشن خاموش کنم دقیقا بعد از روشن شدن اونها رو میگیره. بازهم همه تنظیمات رو امتحان کردم نشد.
    3- کسی نرم افزاری مثل LYRICMAGIC میشناسه که متن اهنگها رو بشه دید. ظاهرا این از همه معروفتره ولی FREE نیست یا رجیستر نمیشه.
    4- کنتاکتها رو از گوشی قبلی چجوری روی این بریزم. یکی میگفت بلوتوث کنم. ولی کجا باید بره؟ توی کدوم فولدر؟
    5- برای دریافت مسیج ها تونستم اهنگ بزارم ولی وقتی مسیج فرستاده میشه چی؟ نمیشه اهنگی روش گذاشت؟
    6- نرم افزار JETAUDIO برای POCKET PC هست یا نه؟
    7- نمیشه کاری کرد که موقع دریافت بلوتوث از ما نخواد پسورد براش بذاریم؟(این کشته ما رو!)

در کل ولی گوشیه خداییه!
    6- يك برنامه هست اسمش Pocket Music
    يكي از بهترين برنامه ها براي پخش موزيك كه ميشه گفت بي نظير هست
    حتما نصبش كن
    7- بايد بري تنظيمات بلوتوث آريان اشاره كرد
    Start\Settings\Connections\Bloutooth-->Security Tab
    حالا تيك گزينه مورد نظر را بردار و OK بزن

daneshdds شما ميتونستين 2 پست آخر يكيشو نزنين
    و قبلي را ويرايش كنيد
    براي تشكر هم دكمه تشكر كفايت ميكنه
    فقط براي تشكر كردن پست ندين بهتره
    ممنون
    Last edited by golmohammadi; 11-12-2009 at 13:46.

6. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز نرو که خیلی کارت دارم!
    انتقال شماره تلفن ها چجوریه با بلوتوث نمیشه ارور میده. آیا راه دیگری هست؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در ضمن با عرض معذرت گزینه security tab در تاچ پرو 2 وجود ندارد!؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

در ضمن با عرض معذرت گزینه security tab در تاچ پرو 2 وجود ندارد!؟

سلام.

شما برای انتقال بوسیله بلوتوث یه جایی رو اشتباه میکنی.چون من اینکارو بارها کردم.
    در مورد اون قسمت security tab که فرمودید.شما زمانی که به قسمت تنظیمات بلوتوث میرید یک Tab پایین صفحه هست بنام security با ید برید اونجا و تیک رو بردارید.

10. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آریان عزیز
    گوشی قبلی من سونی اریکسون k800 بود. sel all برای کنتاکت داره و اونها رو فرستادم و یک فایل توی تاچ پرو هم اومد که از کامل بودنش هم مطمئنم. چون با بلوتوث توی لپ تاپ فرستادم و همه کنتاکت ها بودند.(مثلا توی لپ تاپ با word باز کردم که همه شماره ها بود. با outlook بلد نیستم چون وقتی فایل رو باز میکنم فقط شماره اول رو میبنم. یعنی یک vcard رو میبینم) به هر حال توی گوشی وقتی فایل دریافتی رو باز میکنم میگه: can not be saved maybe the file is incompelet
    حالا بگذریم اریان جان تصمیم گرفتم تک تک بلوتوث کنم که مطمئن تره ولی طول میکشه. شما قول دادی یه فیکسر برای ردیف کردن مسیج ها بگذاری. توی این تاپیک نیست.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کسی میدونه چجوری باید مسیج ها رو بر اساس زمان دریافت ردیف کرد؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

آریان عزیز
    گوشی قبلی من سونی اریکسون k800 بود. sel all برای کنتاکت داره و اونها رو فرستادم و یک فایل توی تاچ پرو هم اومد که از کامل بودنش هم مطمئنم. چون با بلوتوث توی لپ تاپ فرستادم و همه کنتاکت ها بودند.(مثلا توی لپ تاپ با word باز کردم که همه شماره ها بود. با outlook بلد نیستم چون وقتی فایل رو باز میکنم فقط شماره اول رو میبنم. یعنی یک vcard رو میبینم) به هر حال توی گوشی وقتی فایل دریافتی رو باز میکنم میگه: can not be saved maybe the file is incompelet
    حالا بگذریم اریان جان تصمیم گرفتم تک تک بلوتوث کنم که مطمئن تره ولی طول میکشه. شما قول دادی یه فیکسر برای ردیف کردن مسیج ها بگذاری. توی این تاپیک نیست.

سلام.

فراموش کرده بودم.میگردم پیدا میکنم لینکش رو میزارم واست .اما د رراین مورد گوشی طرف مقابلت همینطور ساعت سیستم مخابراتی هم مهمه که ساعتش تنظیم باشه یا نه .واسه روشن شدن موضوع یک اس ام اس واسه خودت بفرست و به ساعتش نگاه کن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •