خب، من از اون جا که یک سوزن رو هم هنوز نمی تونم مدل سازی کنم شاید مناسب نباشه در محضر این اساتید حرفی بزنم. ولی خب ادم دیدم. از اون جهت حرف می زنم.
اولا یک نفر یک سوالی پرسید :
خب اولا که کار رو بدن زن راحت تره. ادم خسته نمی شه. اعصابش خورد نمی شه.چرا بدن یک مرد نه؟!
بعد بیننده ی این تاپیک رو برده بالا. چون صفحات رو که دیدم چند نفر رو دیدم که هیچ جای دیگه ی از این انجمن پست نداده بودن.
حالا نظر من. بدن بعد از اعمال تغییراتی که تو نظرات دوستان بود ،خوب شده. اما دست هاش واقعا لاغرن. اصلا به باقی بدن نمی خره.
مشکلی که از زانو ها گرفته شده درست نیست. ادم واقعی هم بالای زانوش یه برامدگی داره که از ماهیچه ی رون درست می شه.
شکمش زیادی ماهیچه ایه. هم لطافت زنانه نداره و هم مثل زن های وحشیه کمیک استریپ های قدیمیش کرده. شکم ماهیچه ای خانوم ها به این ترسناکی نیست.
اما از گردن به بالا زیاد قشنگ نیست.
اولا که کله زیادی گرده و با بدن هماهنگی نداره.
بعد مسئله ی دماغ عملیه ایشون هست. اولا نظر خودم اینه که یکم صاف ترش کن. دوما بالا تر از پره های بینیش نازکه و همین دماغشو زشت کرده.یکم اونجا رو پهن کنی طبیعی تر و همین طور قشنگ تر می شه.
بعد هم لب های قلوه ای این خانوم. دفعه ی بعد که یه خانوم کنارت بود به لب هاش دقت کن. لب بالا و لب پاین در دو تا نقطه به هم می رسن. نه دو خط. این تفاوت بین لب های کارتونی و لب های واقعیه. این هم درست کنی حل می شه.