تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 77

نام تاپيک: بيانيه مايلي‌كهن درباره قلعه‌نويي و باشگاه استقلال

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

این هفته اخر لیگ کی است ؟؟؟؟؟
    ببینیم چی میشه؟

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مایلی اگه به همین رفتارهاش ادامه بده مردم دوباره باید برن خونش یه سلام احوالی بکنن

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

12

باقالی را نشانت می دهیم مردک

این حاجی مایلی که شده سرمربی تیم ملی بین همه خصوصیات مزخرفی که داره یک ویژگی منحصر به فرد داره. ایشان به شدت ضد استقلال و استقلالی جماعت هستند. شاید یادتان نباشد در دوره قبلی ایشان بازیکنی مثل استاداسدی به کسی مثل پاشازاده که همه کارشناسان او را بهترین دفاع وقت ایران می دانستند ترجیح می داد. شاهد این مدعا بازیهای درخشان او در مقابل استرالیا و جام جهانی (وقتی که حاجی نبود) و یا تعویض های تحقیرآمیز منصوریان در دقیقه ۷۰ که جوک مطبوعات عربی شده بود(یادتونه؟). و یا عدم از علی موسوی و فرهاد مجیدی وقتی که از پاس و بهمن به استقلال رفتند.
    امسال هم این ضدیت و عقده عجیب را با داغ کردن تنور تبانی آشکارتر کرد. آیا صدای جواد زرینچه (که لب های خندانش پس تبرئه و تکذیب نشان از همه چیز بود) در دسته اول لیگ و با مربیگری صنایع اراک رساتر است یا مایلی کهن مربی تیم ملی؟ ایشان که مدتی بود با تیم دوم که نه حتی سومش مقابل حریفان به میدان می آمد و با نتایج پرگل می باخت و زمینه سقوط داماش (به مدیریت عابدینی دشمن قدیمی اش) را به راحتی فراهم کرد چطور مدعی فوتبال پاک است؟ حاجی که مدعی است به فکر سال آینده تیمش بوده چرا جلوی استقلال این فکر را نکرده؟ چطور همه بازیکنان مصدوم و داغون ایشان که یکهو سالم شدند؟ چطور آقا آینده نگری اش را فراموش کرد؟
    ما خر نیستیم گوش هایمان دراز نیست حاجی، به خاطر استقلال از تو شاکی نیستم. تو به هوادارانی توهین می کنی که به خاطر تیمشان جانشان را می دهند. (هواداری که بعد از بازی با الاتحاد سکته کرد و درگذشت) . با این تفاوت که محمود اقلا عده ای سینه چاک بین عوام هم دارد اما تو آنها را هم نداردی. آنقدر حقیری که نماینده های انتصابی و چسبیده به قدرت مجلس برایت هورا می کشند.
    یک تار موی گندیده علی پروین ها با همه تعصبشان به پرسپولیس شرف دارد به تو. از بیت المالی حقوق میگیری که حداقل من یکی راضی نیستم. تو یک موجود حقیر و ضعیف بیشتر نیستی. از ته دل آرزو می کنم تیم ملی به جام جهانی نرود. آن وقت حقارت تو را بیشتر و بیشتر می بینم. رذالت تو برای امروز و دیروز نبود. روز بازی با ام صلال استقلالی ها از خجالتت در می آیند. پیشاپیش خودت را آماده کن. خودت شمشیر را از رو بستی. ژنرال بی سواد ما شرف دارد به تو که مدرک زورکی از دانشگاه آزاد ۲ سال پیش گرفتی. ژنرال ما از مردم مدرک گرفته. مایلی منتظرت هستیم. چهارشنبه باقالی را نشانت می دهیم. شرمنده! می دانی که استادیوم آزادنی یعنی چه؟ از الان آماده باش که اقوام مونثت جلوی چشمت بیاید. این را من نمی گویم منطق شورشی های آزادی می گوید. لطفا ادعای ادب و از این حرف ها را نکنید. منطق آزادی همین است. یک بار که بروید دنیا دستتان می آید. هر که با آزادی درفتاد ورافتاد! پیشنهاد می کنم به مهندس نعیم (آقا پسر گلش) بروند فروم ها و سایت های هواداران استقلال رو بخونند ببینند جمعه آزای چه خبره. با دم شیر بازی کردی حاجی.

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

منم بهتم زد از اين حرفاي مايلي كهن ولي من خودم شنيدم كه قلعه نويي چجوري فحش ميده.
    همين چند سال پيش مگه يادتون نيست تو مصاحبه فردوسي پور را چقدر كوچيك كرد؟
    همون كه گفت كسي كه تو دبيرستان پينگ پنگ بازي مي كرده حالا فوتبالي شده.

ولي كلا اين مربيا برا ما مربي بشو نيستند نه قلعه نويي نه دايي نه مايلي كهن.
    يكي بيشعور تر از اون يكي.
    ما يكيو مي خواستيم مثل قطبي
    ببخشيد مگه همين قطبي نبود که با 1.5 ميليون دلار برگشت پرسپوليس ولي وقتي ديد اوضاع يه کم فرق کرده از ايران فرار کرد

فوتبال ما يه کسي رو ميخواد که دلش واسه فوتبال بسوزه نه يه کسي که فقط واسه پول مياد........

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

باقالی را نشانت می دهیم مردک

این حاجی مایلی که شده سرمربی تیم ملی بین همه خصوصیات مزخرفی که داره یک ویژگی منحصر به فرد داره. ایشان به شدت ضد استقلال و استقلالی جماعت هستند. شاید یادتان نباشد در دوره قبلی ایشان بازیکنی مثل استاداسدی به کسی مثل پاشازاده که همه کارشناسان او را بهترین دفاع وقت ایران می دانستند ترجیح می داد. شاهد این مدعا بازیهای درخشان او در مقابل استرالیا و جام جهانی (وقتی که حاجی نبود) و یا تعویض های تحقیرآمیز منصوریان در دقیقه ۷۰ که جوک مطبوعات عربی شده بود(یادتونه؟). و یا عدم از علی موسوی و فرهاد مجیدی وقتی که از پاس و بهمن به استقلال رفتند.
    امسال هم این ضدیت و عقده عجیب را با داغ کردن تنور تبانی آشکارتر کرد. آیا صدای جواد زرینچه (که لب های خندانش پس تبرئه و تکذیب نشان از همه چیز بود) در دسته اول لیگ و با مربیگری صنایع اراک رساتر است یا مایلی کهن مربی تیم ملی؟ ایشان که مدتی بود با تیم دوم که نه حتی سومش مقابل حریفان به میدان می آمد و با نتایج پرگل می باخت و زمینه سقوط داماش (به مدیریت عابدینی دشمن قدیمی اش) را به راحتی فراهم کرد چطور مدعی فوتبال پاک است؟ حاجی که مدعی است به فکر سال آینده تیمش بوده چرا جلوی استقلال این فکر را نکرده؟ چطور همه بازیکنان مصدوم و داغون ایشان که یکهو سالم شدند؟ چطور آقا آینده نگری اش را فراموش کرد؟
    ما خر نیستیم گوش هایمان دراز نیست حاجی، به خاطر استقلال از تو شاکی نیستم. تو به هوادارانی توهین می کنی که به خاطر تیمشان جانشان را می دهند. (هواداری که بعد از بازی با الاتحاد سکته کرد و درگذشت) . با این تفاوت که محمود اقلا عده ای سینه چاک بین عوام هم دارد اما تو آنها را هم نداردی. آنقدر حقیری که نماینده های انتصابی و چسبیده به قدرت مجلس برایت هورا می کشند.
    یک تار موی گندیده علی پروین ها با همه تعصبشان به پرسپولیس شرف دارد به تو. از بیت المالی حقوق میگیری که حداقل من یکی راضی نیستم. تو یک موجود حقیر و ضعیف بیشتر نیستی. از ته دل آرزو می کنم تیم ملی به جام جهانی نرود. آن وقت حقارت تو را بیشتر و بیشتر می بینم. رذالت تو برای امروز و دیروز نبود. روز بازی با ام صلال استقلالی ها از خجالتت در می آیند. پیشاپیش خودت را آماده کن. خودت شمشیر را از رو بستی. ژنرال بی سواد ما شرف دارد به تو که مدرک زورکی از دانشگاه آزاد ۲ سال پیش گرفتی. ژنرال ما از مردم مدرک گرفته. مایلی منتظرت هستیم. چهارشنبه باقالی را نشانت می دهیم. شرمنده! می دانی که استادیوم آزادنی یعنی چه؟ از الان آماده باش که اقوام مونثت جلوی چشمت بیاید. این را من نمی گویم منطق شورشی های آزادی می گوید. لطفا ادعای ادب و از این حرف ها را نکنید. منطق آزادی همین است. یک بار که بروید دنیا دستتان می آید. هر که با آزادی درفتاد ورافتاد! پیشنهاد می کنم به مهندس نعیم (آقا پسر گلش) بروند فروم ها و سایت های هواداران استقلال رو بخونند ببینند جمعه آزای چه خبره. با دم شیر بازی کردی حاجی.
    به اين ميگند خشم يك هوادار تعصبي و خشمگين استقلال!
    همه حرفات از رو تعصب و بدون منطقه دوست عزيز.
    اينقدر تعصب كوركورانه نداشته باش.

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

ببخشيد مگه همين قطبي نبود که با 1.5 ميليون دلار برگشت پرسپوليس ولي وقتي ديد اوضاع يه کم فرق کرده از ايران فرار کرد

فوتبال ما يه کسي رو ميخواد که دلش واسه فوتبال بسوزه نه يه کسي که فقط واسه پول مياد........
    قطبي كه گفت بدون پول مياد براي تيم ملي كمك كنه.
    قطبي جنتلمن تر از اين مربياي ماست.
    جريان پرسپوليس زمين با آسمون با تيم ملي فرق داره.

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

ببين تيم سر مربي ملي اسمش هم بزرگه ...همين الان توي ايران به هر کسي بگي حاضر تا مفتي که هيچي يه چيزي هم بده تا سرمربي بشه ..........
    خود قطبي يکي از ارزو هاش اينه که حتي يه بازي بشه سرمربي تيم ملي

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

فکر کنم حاج رضایی قبلا مربی تیم ملی بوده ها

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بزرگتر؟!!!
    قلعه نويي كجاش بزرگتر از مايلي كهنه؟
    نه سني نه تجربه و كسوت.
    خود قلعه نويي آدم بي تربيت و بد دهنيه كه مايلي كهن بايد پيشش لنگ بندازه.
    اونايي كه از نزديك باهاش برخورد داشتند مي دونند.
    ولي خوشم مياد كه يك نفر پيدا بشه و جلوي اين 2 تا تيم (اس اس و پي پي) بايسته و واقعيت ها را بگه.
    هه هه عجب توجیحی
    اولا که برای بزرگتری میتونی فقط یه کوچولو بری تو ویکی ببینی کدومشون بزرگترن (در زمان مربیگری و بازی در تیم باشگاهی).
    در ضمن اونایی هم که از نزدیک باهاش برخورد کردن میدونن که قلعه نوعی فقط توی تمرین اونم نه جلوی همه برای بهتر فهمیدن تاکتیکها از این کلمات اونم نه خانوادگیش استفاده میکنه
    نه اینکه توی بیانیه ای که به تمام خبرگزاریها دادش تا چاپش کنن

ولي من خودم شنيدم كه قلعه نويي چجوري فحش ميده.
    در ضمن ژنرال هرچقدر بد دهن باشه مطمئنم جلوی یه بچه حرف زشت نمیزنه

ولي كلا اين مربيا برا ما مربي بشو نيستند نه قلعه نويي نه دايي نه مايلي كهن.
    يكي بيشعور تر از اون يكي.
    ما يكيو مي خواستيم مثل قطبي
    اولا که شما با این ادب ات باید بری دنبال پروین و امثالهم
    دوما قلعه نوعی برای من نه تنها یه مربی خوبه بلکه بهترینشون هم هست

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مفتی به تیم ملی کمک کنه یا مفتی بیاد خودش رو مطرح کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •