واقعا مسخره هست .
حالم به هم خورد نه داستانی داره نه گرافیکه خوبی . حیف اون پولی که بابت بازی دادم
واقعا مسخره هست .
حالم به هم خورد نه داستانی داره نه گرافیکه خوبی . حیف اون پولی که بابت بازی دادم
mehdi30nema ی عزیز گفت بدرد نمیخوره.بقیه تایید میکنن.من بگیرمش یا نه؟
گرافیکش چجوریه.حالت داستانی SP هم داره یا آنلاینه؟
نه بابا این جور بازیها اصلا به درد single player نمی خوره یعنی مطمئن باش بعد بیست دقیقه پاکش میکنی![]()
سلام. من دمو های این بازی رو دیدم خوشم اومده بود ، ولی ظاهرأ و طبق گفته ی دوستان ارزش 2000 تومان و اصطحلاک DVD-ROM و هارد و یک ساعت فقط رو نداره!!
می شه یک کم توضیح بدین که از چه نظرایی چرته؟ گرافیکش در ح کدوم بازیه؟
خوب انجمن رو واسه همین درست کردن دیگه! بهتره قبل از خرید نظر افراد دیگه ( در این مورد، قربانی ها !! ) رو شنید.واقعا مسخره هست .
دوست من اگ قبلا unreal tournament رو بازی کرده باشی دیگه نمی پرسی گرافیکش در چه حدی هست این جور بازیها فقط و فقط به درد مولتی پلیر میخوره و بس چون اصلا داستان نداره(ولی برای حالت مولتی احتمالا بد نیست...)
یعنی از من میشنوی با این اوضاع اگه میخوای single player بازی کنی حتی طرفش هم نرو که آخرش میای میگی عجب غلطی کردم(ناراحت نشو دوستانه گفتم).
بازی خوب که الان کم نیست نمونشbionic commando,wolfenstein,batman و جدیدا که همینجوری داره میادdirt 2 , re5 و...
موفق باشی![]()
Last edited by mehdy.z; 10-09-2009 at 00:10.
برای single Player اصلا طرف این بازی نرید ولی برای Multiplayer خیلی خوبه من چند روزه فقط مولتی میرم خیلی خوبه.
بابت راهنماییاتون خیلی ممنونم
میخواشتم برم بازیو بخرم، ولی الان منصرف شدم...
بسیار ممنون...
بر خلاف جو اين تاپيك به نظر من بازي قشنگي هست!!
من كه SP بازي ميكنم حال ميده!!
چند تا نكته بگم!!
حالت SP بازي اصلا مثل UT3 نيست!!
لااقل اين 2تا دمو بين مرحله هاش هست!!
هر وظيفه اي رو به موقع برات انلاك ميكنه!!
ميتوني ماشين جنگي بخري!!
محيط فوق العاده بازي
گرافيك بازي هم خوبه1!
گيم پليش هم كه حرف نداره!!
من كه عاشق گيم پليش شدم!!
صدا گذاريش هم باحاله!!
پ.ن:اگه دنبال بازي بــراي اوقات بيكاري ميگردين و گيم پلي مهمترين چيز در انتخاب شماست اين بازي رو بخرين!!
من كه عاشقش شدم :x
سلام. ممکنه که حق با شما باشه ، ولی با اومدن رزیدن اویل ، بتمن تیمارستان آرخام ، شیفت و .... الان موقعیت مناسبی برای انجام یک همچین بازی ای نیست!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)