آخه مگه میشه تنیس دو نفره نشه.
سلام؛
انگار میشه دیگه.
البته شما به بازی دسته وصل کردین که اینو میگین؟ تو VT3 شما می تونستید کنترل رو برای دسته تنظیم کنید (اگه وصل بود). حالا بعیده که تنظیمات دسته باشه و خودش نه!
پس حتما میشه دو نفره بازی کرد ما بلد نیستیم. میشه رفت تو سایت سگا و سوال کرد.
Last edited by MHSou; 12-07-2009 at 16:25. دليل: شینِ خودش!!!
این بازی چیتی هم داره که بهت پول بده و یا رتبت بهتر بشه
آقا اوكي حله دونفره داره دو تا دسته وصل كردم شد. در ضمن با ترينر مي تونيد پولتون رو افزايش بديد ولي شديدا تاكد مي كنم از ترينر استفاده نكنيد فجيعا اسپويل ميشه بازي
احتمالا 4 نفره هم بشه آخه نسخه قبلی بازی امکان 4 نفره شدن رو هم میداد .
من هنوز موفق نشدم این بازیو بگیرم .توی تور جهانی همینطور که رتبه کارکتر ما بهتر میشه سطح مسابقات هم سخت تر میشه ؟سطح مسابقات گرند اسلم چقدر بالاست امکان اول شدن توی تور جهانی وجود داره ؟
توی نسخه قبلی تقریبا راحت میشد اول شد درجه سختی این نسخه چطوره میشه مثل ورژن قبلی راحت اول شد ؟
آره حسين جونم تست كردم چهار نفره هست درست مثل PES هستش . مسابقات سطحش با پيشرفت بازي سخت تر ميشه Challenger ها وقتي تغيير مي كنه سخت تر ميشه يه خوبي هم كه نسبت به قبل پيدا كرده اينه كه توي هر تورنمنتي حتي تورنومنت ناچيز برنده بشه توي رنكينگ مياي بالا توي قبلي اگه توي تورنومنت هاي ضعيف تر از حد خودت برنده ميشدي حتي يك رتبه هم ارتقا پيدا نمي كردي در عوض ارقا رتبه خيلي سخت تر شده بين تنيسور هاي آماتور يك تنيسور زن ايراني هست اسمش آفرين اراكي هست حالا نميدونم واقعا يه چنين تنيسور زني ما داريم يا موهومي هست
میشه یک توضیحی کلی در مورد بازی بدین ؟ می خوام ببینم چقدر با قبلیه فرق کرده
پس با این اوصاف میشه گفت جذاب تر از قبلیه .تا جایی که من میدونم معروفترین تنیسور زن ایرانی ارغوان رضایی که هفته پیش توی مسابقات گرند اسلم انگلیس شرکت کرده بود فکر میکنم تا یک چهارم نهایی هم بالا اومد .من تعجب میکنم ایشون با این همه آوازه و مشهوریت توی دنیا توی این بازی نیست .
دو صفحه جلوتر زحمت اینکار رو آرمین عزیز کشیده .توضیحات کلی رو هم مسعود عزیز توی اولین پست دادن .
داداش ميشه بگي تو حالت دو نفره دوربين بازي چجوريه؟
اوني كه دورتر از تصوير بازي مي كنه براش خيلي سخت ميشه كه
دوستانی که تهران هستند لطف می کنن بگن بازی رو از کجا خریدن ؟ من توی مرکز کامپیوتر پایتخت و دو تا سی دی فروشی دیگه پرسیدم گفتن نداریم ... ممنون ...
ارغوان رضایی هم ملیتش فرانسوی - ایرانی هست ، البته بیشتر ایرانیه ... توی ویمبلدون هم از دیمنتیوا باخت که رنک 4 جهان رو داره ...
موفق باشید ...
Last edited by BardiyaAkhbari; 14-07-2009 at 07:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)