راستی کنسرت زاهدان رضا صادقی هم خیلی باحال بود واقعا اصلا فکرشو نمیکردم بیاد زاهدان رضا صادقی....
راستی کنسرت زاهدان رضا صادقی هم خیلی باحال بود واقعا اصلا فکرشو نمیکردم بیاد زاهدان رضا صادقی....
جديدا برگزار کرده يا همون کنسرت قبليه که تقريبا 3 يا 4 سال پيش بود فک کنم اومد به بازار : قاچاقي
فروردین امسال بودجديدا برگزار کرده يا همون کنسرت قبليه که تقريبا 3 يا 4 سال پيش بود فک کنم اومد به بازار : قاچاقي
این غم که تو صدامه،زخم شب گریه هامه،یاده یه عشق کهنه-ست که هنوز هم باهامه...
فقط می تونم بگم منتظر آلبوم جدید رضا صادقی هستم...با تمام آهنگاش خاطره دارم و زندگی کردم...امیدوارم آلبوم جدید از همه آلبوم ها قوی تر باشه...یا علی!
نکنه به خاطر اینکه آلبوم یه مدت لو رفت دیگه نیاد......هنوز خبری نیست
رضا صادقی دیگهنکنه به خاطر اینکه آلبوم یه مدت لو رفت دیگه نیاد......
ساختن البوم جدید براش کارسختی نیس
سلام 2 خبر جدید
خبر اول
مديرعامل شركت نمای هنر پارسيان خبر داد؛
فيلم مستند زندگی رضا صادقی 20 مرداد وارد شبكه نمايش خانگی میشود
مصطفی منصوریار فیلم رمز شب را درباره زندگی رضا صادقی در طول چهار سال ساخته است/این فیلم در مدت زمان 60 دقیقه در آستانه روز تولد رضا صادقی در مردادماه و در تیراژ 800 هزار نسخه منتشر میشود.
فیلم مستند رمز شب درباره زندگی رضا صادقی مردادماه وارد شبكه نمایش خانگی میشود.
علی اسدزاده مدیرعامل شركت نمای هنر پارسیان درباره آخرین فعالیتهای این شركت گفت: در حال آمادهسازی انتشار مستند رمز شب به كارگردانی مصطفی منصوریار هستیم.
وی ادامه داد: فیلم رمز شب اولین بیوگرافی تصویری رضا صادقی است كه به زندگی وی میپردازد.
وی ادامه داد: تصویربرداری این فیلم 4 سال به طول انجامیده است و كارگردان فیلم از سال 84 تا 88 همراه با رضا صادقی بوده است و به صورت اپیزودیك مقاطع مختلف زندگی وی را به تصویر كشیده است.
مدیرعامل شركت نمای هنرپارسیان افزود: این فیلم در مدت زمان 60 دقیقه در آستانه روز تولد رضا صادقی در مردادماه و در تیر از 800 هزار نسخه منتشر میشود.
اسدزاده اضافه كرد: فیلم دیگری درباره رضا صادقی به نام جعبه سیاه به كارگردانی منصوریار در حال ساخت است كه پاییز امسال عرضه میشود.
آنونس فیلم رمز شب برای دانلود
خبر دوم
کنسرت رضا صادقی ۲۴ و ۲۵ تیرماه در کیش
یه سوال که ربطی به این تاپیک نداره!
از2مرداد تا 9 مرداد توی تهران کنسرتی برگزار میشه؟
Last edited by timsar jackson; 18-07-2009 at 17:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)