ميشه بيشتر توضيح بدين؟ حتما شما S60 9.3 هست گوشيتون.
ميشه بيشتر توضيح بدين؟ حتما شما S60 9.3 هست گوشيتون.
درسته...گوشیش FP2 هست و الان تو حالت Vertical هست...
شاد باشی![]()
سلام ممنون بابت راهنمایی ... اون کارهایی که گفتی کردم و تقریباً درست شد ولی در مرحله آخر نمیدونم چرا Save نمیکنه با اینکه اکتیو استندبای هم خاموشه .. چندین بار چک کردم ..ولی بازم Save نمیکنه ...
.
فکر میکنی اشکال کجاس ..؟
![]()
![]()
Last edited by Saman-tci; 17-05-2009 at 11:19.
سلام
دوستان ، ببخشید که پا برهنه پریدم وسط ، چرا چپ چین نمی کنید ، چیزی هم حذف نمی شه ، اما صفحه رو هم شلوغ نمی کنه ، خیلی به نظرم بهتره از افقی شه ...
گفتم شاید حسن خاصی داره این کار که اصرار دارید افقی بذارید ؟!
مرسی
دليلش اينه كه گوشي رو از حالت هك خارج كردي.
![]()
به خدا به پیر به پیغمبر خارج نکردم ... در حالت هک هست ..
.
Secman فعاله ... میخوای بازم یه عکس از اون بزارم ..؟
اي بابا. چون من الان خودم انجام دادم ديدم پيغامش مثل شما بود. بعد كه با روم پچر هك رو فعال كردم درست شد. شما اول اين فايل رو از درايو Z به C كپي ميكنيد ديگه. اگه الان سيو نشه كه كپي هم نميتونست بشه
ميخواي من فايل خودم رو يك جا برات آپ كنم كه جايگزين فايل خودت كني. ولي بازم ميگم يك جاي كار الان ميلنگه!
دوستان متوجه همه چیز شدم ...
.
دوستانی که مثل من میخوان همه استندبای گوشیشون حذف بشه و فقط همون تقویم فارسی که یونس عزیز زحمت کشیده باقی بمونه اول از همه این فایل رو
دانلود و در مسیر C:/Recource کپی کنن سپس از همون طریقی که دوستمون گفت برن تا برسن به جایی که باید کدها رو وارد کرد ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا برای اینکه فقط تقویم بمونه باید Search , share , wlan حذف بشن ...
که برای اینکار باید به این کدها تغییر داده بشه :
000033-7d0011
00006f-1c2811
00007b-000011
کار تموم شد .. حالا Save کنید و از برنامه خارج بشید . اکتیواستندبای رو فعال کنید تا فقط تقویم روی استندبای گوشیتون باقی مونده باشه ...
.
فقط اینکه حتماً باید قبل از هرکاری اکتیواستندبای رو خاموش کنید ...
و گوشی رو در حالت هک قرار بدین ...
Last edited by Saman-tci; 18-05-2009 at 02:24.
شاید دوستانی باشن که کلاً با وارد کردن این کدها و یا هر کار دیگه ای مشکل دارن و میخوان این کارو خیلی راح تر و بدون دردسر و همچین هلو تو گلو انجام بدن ....
.
فقط استندبای گوشی رو خاموش کنن ... گوشی رو در حالت هک قرار بدن و این فایلی که آدرسشو براتون میزارم رو دانلود و در مسیر c:/resource قرار بدین ... همین ..
.
از این راحت تر هم میخواستین ...؟ تمام تنظیمات رو داخلش انجام دادم ... شما فقط این فایل رو در اون آدرس کپی میکنین و بعد هم Save همین ... بعدش هم برید استندبای گوشی رو روشن کنید که یه دعایی هم که آخرت ما بکنین که تا این وقت شب درگیر این کار بودم و یکی یکی کدها رو وارد میکردم تا ببینم کدوم به کدومه ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Saman-tci; 18-05-2009 at 02:13.
نشد : دی !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)