راستی مثل اینکه این بازی از نظر اخلاقی هم خیلی مشکل داره ؟ میگن از gta هم بدتره .
راستی مثل اینکه این بازی از نظر اخلاقی هم خیلی مشکل داره ؟ میگن از gta هم بدتره .
اینقدر از بازی تعریف کردین طالب شدم بگیرمش
دموی قابل بازی چیزی نیست بدانلودیم ببینیم چطوریه ؟
من ati 4890 دارم، بازی رو تو ویندوز 7-64 bit نصب کرده بودم که همیشه تو بازی crash میشد و مجبور میشدم با task manager ببندمش، ولی الان تو xp - sp3 نصب کردم دیگه فقل نمیکنه و خیلی روون اجرا میشه، بازی خوبیه، از نظر اخلافی هم تا حدودی مشکل داره
فریز شدن یا کراش هنگام لود
این مشکلات که تا به حال بیشتر برای دارندگان کارت های گرافیکی ATI در Windows Vista و Windows 7 رخ داده, فعلا از طریق راههای موقت زیر قابل حله. (قرار هست پچی برای رفع این ایرادات منتشر بشه)
روش اول:
- MSCONFIG رو باز کنین. (MSCONFIG رو از طریق Search Bar وارد کنین)
- تب Boot رو انتخاب و بر روی Advanced Options کلیک کنین.
- گزینه Number of Processors رو فعال کنین. سپس از منو عدد 1 رو انتخاب کنین.
- تایید و سیستم رو ریستارت کنین.
روش دوم:
- بازی رو اجرا کنین.
- Alt Ctrl Delete رو نگه دارین. وارد Task Manager بشین. تب Processes و سپس Saboteur.exe رو انتخاب کنین.
- بر روی اون راست کلیک کنین. Set Priority رو انتخاب کنین و به Realtime تغییر بدین.
- دوباره بر روی Saboteur.exe راست کلیک کنین. اینبار Set Affinity رو انتخاب کنین و CPU1 رو فقط فعال بزارین. برای سی پی های چهار هسته هم CPU3 رو فقط فعال بزارین.
- به بازی برگردین.
یعنی بر روی windows xp مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
خیر. هیچ صحبتی در این مورد نشده.
بله عزیزم
به شرطی که بری تو Option بازی توی قسمت اول بخش Nu di ty رو فعال کنی
بعد حالش رو ببری![]()
سلام
بازی کردن در فضای open world در تم جنگ جهانی دوم واقعا جالب و دیدنی هستش...
ولی به نظر من اگر EA به جای این همه سرمایه گزاری و تبلیغات فراوان روی این بازی بهتر بود که فیفا رو برای pc نکست می کرد.
ایده های زیاد جالب چشم نواز و درخور توجهی در بازی هستش اما همش در یک درون مایع کلی قرار می گیره که باعث شده
توجه زیادی به جزییات نشه...و این ضربه زده به بازی....
منم بازی را گرفتم 1 ساعتی نشستم پاش بدیش نبود من که خوشم اومد ! اگه وقت کنم بیشتر بازی کنم میام و بیشتر هم توضیح میدم!
چرا p30 world باری فروش نذاشته
یعنی اینقدر وضع این بازی خرابه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)