آقایون انیمیشن کارا سلام
چقدر این تاپیک سرده
نمیدونم امتحان دارید یا بیخیال شدین
آقایون اولا هر کاری اولش سخته
دوما کارهای بزرگ با قدم های کوچک شروع میشه (عجب فیلسوفی هستم)
سوما امضای منو نگاه کن و بفهم
آقایون انیمیشن کارا سلام
چقدر این تاپیک سرده
نمیدونم امتحان دارید یا بیخیال شدین
آقایون اولا هر کاری اولش سخته
دوما کارهای بزرگ با قدم های کوچک شروع میشه (عجب فیلسوفی هستم)
سوما امضای منو نگاه کن و بفهم
من اومدم...... هه هه..... آقا من یکی که پایه ام.... به قولی چهارپایه ام.... تازه یه گروه هم ساختم تا همین کار را بکنم....
منتظر وقتش بودم که الان وقتشه ....
1-رضا هستم 17-18 ساله از شهرستان نایین(ناف نایین)
2- فعلا دایل آپیم تا خدا چی بخواد
3- انیمیت و متعلقات
3دی مکس 2009 _ مایا 2009
Adobe Premiere Pro CS4_Photoshop_ Adobe After Effects CS4
4- من که تاریخی دوست دارم.
5-زمان 2-3 هزار سال پیش و فقط هم ایران.
چرا همه وایسادید تا ما اومدیم.....
یه نظر... اولا ینکه ما هممون 3دی کاریم.... قبول کنید که از داستان و فیلمنامه سرمون نمی شه.... یه جوری باید برو بچ انجمن ادبیات فارسی و فیلمنامه را برای این کار مشغول کنیم..... حالا چطوری؟.... به نظر من بیایید یه گروه تشکیل بدیم و این برو بچ را (از فیلمنامه نویس تا کارگردان و دوبلور و موسیقی زن و تدوین کار و خودمون)گلچین کنیم و داخل گروه جای بدیم ویه تاپیک مخصوص هم بزنیم و نتیجه ی کارمون را در معرض عموم قرار بدهبم... اون بالا هم بنویسیم
<< ما را در ساختن انیمیشن ... یاری دهید >> در آخر هم کار را به نام شرکتی p30world و نام خودمون به صدا و سیما یدهیم... بعد از اون هرکی به خویوش(این کلمه نایینی بود، یعنی نخود تخود هرکی رود به جای خود ) درسته یانه؟
مثل اینکه این تاپیک خوابید :( واقعا تو اینترنت سخته که کار گروهی انجام بشه
من دوستان ادبیاتی زیاد دارم ببینم میشه کاری کرد؟
اگه بشه که تمرین خوبی میشه![]()
سلام عزیزان
من تازه عضو شدم و تازه مطالبا رو دیدم
فقط با گفتن این که گروه تشکیل بدیم هیچ کاری پیش نمیرههمه آیدی بدن یا شماره تلفن بعد با هم در ارتباط باشیم
و یه وقتایی رو تعیین کنیم و همه با آیدی بیان بالا و رو کارا وقت بزاریم
من مصطفی هستممایا بلدم فتوشاپ شیک رئال فلو بوژیو و .... کار کردم و بلدم اگه همه موافقن بزنن قدش
![]()
بچه ها من کوچیکتر از اونم که بخوام نظر بدم
من توی اکثر انجمنهای گرافیک ایرانی و خارجی عضو هستم و کمتر انجمنی دیدم که بچه هاش اینقدر پایه ی انجمن باشن و به این سرعت پیشرفت کنن.یه موضوعی هم که هست بی بروبرگرد بچه های این انجمن هر کدوم به نوبه ی خودشون توی 2D و 3D اعجوبه ای هستن.
ولی چندتا نکته هست که باید بگم:
1.اگه من جای شما بودم بچه هایی که تو هر شهری هستن و با سیستمشون توی خونهی یه نفر جمع میکردم مثلا برای 1 ماه.مثالشم اینه که مثلا بچه های تهران توی خونه ی یه نفر جمع بشن و بچه های اهوازم همینطور و اونایی هم که دسترسی ندارن با اینترنت کار کنن.
2.انیمیشن خرج داره بیاید به خاطر نشون دادن خودمون به جامعه جهانی هم شده یه کم خساست و بیخیال بشیم و کمی خرج کنیم.تعداد هم که زیاد باشه فشار مالی کمتر میشه.به خدا من ایران نیستم وگرنه دربست نوکر همتون بودم
3.قویترین گروه که سیستماشون بهم Lan شده و قویترین سیستم رندرو به وجود آورده بشه سرپرست کار
4.بعدشم باید یه فیلمنامه قوی و کوتاه داشته باشیم.توی اصول فیلمسازی فقط کیفیت کار مهم نیست و از اون اصاصی تر فیلمنامه و کارگردانی هست.
5.سعی کنید توی کار از جلوه های ویژه مثل بخار و انفجار و دود و جلوه های ویژه ی فیلم برداری استفاده بشه حتی اگه کم هم باشه مطمین باشید نظر همه رو بهتون جلب میکنه.
6.برای فیلمنامه هم از بچه های قسمت بازی استفاده کنید.اونا مخشون تو این چیزا خوب کار میکنه
7.مدیر فنی و ok نهایی هم بزارید به عهده کسانی مثل آقا هادی که استاد ما هستن
8.و آخرین مورد هم اینکه قبل از شروع کار به انیمیشنهای Ratatouli , Wall-E , Bolt و ... نگاه کنید.
این 3تا که من مثال زدم میتونن خیلی چیزهارو یاد آور باشن مخصوصا Bolt که توی جلوه های ویژه و فیلمبرداری حرف نداره.فقط اگه وقت میکنید هر کدوم رو 3-4 بار تنها و با دقت نگاه کنید و 1 بار هم با هم.
من خودم سیستمم لپ تاپ که خیلی قوی نیست و توی رندر و مدلینگ سنگین کم میاره ولی اینترنت 1mb نامحدود دارم و میتونم اگه انیمیشن ساختید حسابی توی اینترنت تبلیغتون و بکنم.
ببخشید خیلی زیادی حرف زدم
بچه ها اگه چنین انیمیشن بدون امکانات بتونید به جامعه جهانی بدیت ارزش داره . اونوقت که میگیم ما از توی زیرزمین به اینجا رسیدیم.اونوقت که میگیم ما اسپانسر نداشتیم ولی خدا همراهمون بود.
اونوقت که میگیم به این میگن نبوغ ایرانی.مارو هیچ جا تحویل نگرفتن.اینو خوب میدونم.ولی بیاید جهانی فکر کنیم تا جهان تحویلمون بگیره.به خدا امتحانش ضرری نداره.
تورو خدا یک دفعه هم که شده بیاید ایرانی بودنمون و به جهان ثابت کنیم.بیاید به جهان نشون بدیم ما میتونیم ولی کسی تحویلمون نمیگیره.برای یک دفعه هم که شده بیاید با هم باشیم !
بله درسته کار های اینترنتی همینه ...مثل اینکه این تاپیک خوابید :( واقعا تو اینترنت سخته که کار گروهی انجام بشه
من دوستان ادبیاتی زیاد دارم ببینم میشه کاری کرد؟
اگه بشه که تمرین خوبی میشه![]()
salam dostan
mibinam ke khahane kare grohi to baro bache irani ziyad shode. in vagean khobe
man reza21 sale az marandam.
3dsmax va photoshop va poser va premier va kami after effect ham kar kardam.
systemam vase render khob nist . internet ham adsl hastesh.
be nazare man mitonim ro mozoe 300 kar konim. fek konam hamaton filme 300 ro didin.
mitone mozoe khobi bashe. dar zamineye tarikhi. albate ma mitonim tarsanaktaresh bokonim..
ya dar zamineye fantezi mitonim ino dar nazar begirim ke ye adam fazayi miyad be koreye zamin (albate keshvare IRAN) va safineye fazayish kharab mishe va to zamin dost peyda mikone va be komake ona be sayareye khodesh barmigarde. albate behtare to size adam kotole bashe.
inam nazar man bod. ko khanandash????????
bay![]()
آقا من که میگم بییاین همین 300 رو بریم. خیلی طرفدار پیدا میکنه.
بیاین فیلم 300 رو بریم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)