دوست عزیز منظور؟!؟!؟![]()
دوست عزیز منظور؟!؟!؟![]()
دوست عزیز من به تاپیک شما نگاه انداختم به نظرم چیز منطقی نیومد خوب شما خودت دنبال اون موضوع گشتی تا دانلود نکنی نمی فهمی چطور هستش که پیشنهاد میکنم دانلودش کنی خودت می فهمی چی هستش.
ممنون. چون 700 مگ بود نمیدونستم بگیرم یا نه! در هر حال به لیست دانلودهام اضافه کردم! ان شا الله به کار میاد!دوست عزیز من به تاپیک شما نگاه انداختم به نظرم چیز منطقی نیومد خوب شما خودت دنبال اون موضوع گشتی تا دانلود نکنی نمی فهمی چطور هستش که پیشنهاد میکنم دانلودش کنی خودت می فهمی چی هستش.
فکر کنم تو تاپیک واضح توضیح دادم! شما کجاش رو مشکل داری بگو برات توضیح بیشتری بدم.دوست عزیز منظور؟!؟!؟
سلام
دوست عزیز آخه سوال شما چه ربطی به این تاپیک داشت !!!
این پست من:
من دیدم شما نوشتید: مجله ي گرافيكي گفتم شماید با indesign کار میکنید و میتونید منو راهنمایی کنید!که همینطور هم بود!چند تا از دوستان پیغام خصوصی زدن وکمک کردن!!! پس نتیجه میگیریم پست دادن من تو این تاپیک بیهوده نبوده!!!و زودتر به جوابم رسیدم.سلام....بچه هایی که کار صفحه بندی انجام میدن
کسی میتونه در رابطه با این تاپیک منو راهنمایی کنه؟؟؟
سلام دوستان عزیز مجله این هم کار من البته با کمی عجله همراه شد در کل عضر می خوام.
![]()
سلام آقا حامد
ممنون از طراحی عالیتون
فقط یه چیز اونم از نظر من( البته ما چیزی بلد نیستیم فقط خواستم نظرمو گفته باشم) اینه که ماشین وسطی با خطای پشت سرش یه کم خشک هستش
بازم ممنون
سلام دوستان
همان طور که در
مجله گرافیکی P30WORLD
گفته شده باید اینجا اعلام امادگی و نحوه فعالیت خودمو قرار بدم . خب همون طور که معلومه زمینه فعالیت من فلش هست به طور مثال اموزش فلش . اگه مجلتون نیاز به بخش فلش داره خوشحال میشه همکاری داشته باشیم .![]()
خب بعد 116 روز انگار دوستان و مديران هيچ كاري انجام ندادند
چرا !؟؟!!!!!؟؟؟؟!؟!؟![]()
دوستان یا مدیران نباید کاری انجام بدن !
ایده از شماست ، هر طور صلاح میدونید ، کاری انجام بدید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)