تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: omnia hd يا idou يا n97

راي دهنده
102. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • omnia hd

54 52.94%
  • idou

34 33.33%
  • n97

14 13.73%
صفحه 7 از 13 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 121

نام تاپيک: مقايسه omnia hd و idou و n97

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب اين پست شما :

و اين هم دقت اگه منظور شما x1 هست كه بايد بگم همه چيزش همون اول مشخص شد و همون شب معرفيش تو gsmarena هم زد. ولي اگه منظورتون يه كمي تغيير تا زمان بيرون دادن هست كه اون بحثش كلا جداس و به اين معني نيست كه گوشي مشخصات كامل نداشته باشه! ضمن اينكه براي n96 نوكيا هم همين اتفاق افتاد و سي پي يو ارايه شده كمتر از سي پي يو موقع معرفي گوشي بود.

به نظر من الان نبايد هيچي بگيم تا گوشيها وارد بازار بشن و دست چند نفر باشه و بعد بحث كنيم. الان همينجوري داريم بحثهاي الكي ميشنويم مثل: " دوازده مگاپيكسلي بالاتر از 8 مگاپيكسل نيست و فقط عدد هست " مشابه همين بحثهاي تخصصي! رو زمان معرفي i8510 و c905 هم ميشنيديم كه 8 فقط عدد هست و 5 خيلي بهتر هست و مثلا n95 از هر دوتاي اينها بهتر هست عكسش.
    همون مشکل زمان که گفتی مهمترین مشکل اکسپیا بود ، که خیلی توی سر گوشی زد و خیلی فروشش رو پایین آورد ، اینقدر اومدنش طول کشید که حتی موقع ورود مجبور شدن بعضی مشخصاتشو آپدیت کنن... شما رو نمی دونم ، اما از نظر من این ایراد خیلی برگی برای یک شرکت معتبره... داره همین اتفاق برای آیدو تکرار می شه...
    اکسپریا هم زمانی معرفی شد که اومدن و مشخصاتش قطعی نبود ، و این اواخر من خیال کردم هرگز وارد بازار نمی شه...خیلی از این حرکت سونی اریکسون بدم اومد...

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

دوستان طرفدار iduo و سونی اریکسون ، خب مخالفتاشون رو می تونن با نشون دادن برتریهای این گوشی نسبت به دو گوشی دیگه نشون بدن ، نه اینکه هی بگن چرا می گین امنیا اچ دی بهتره ، خب اگه شما می گید آی دو بهتره ، شما هم دلیل بیارید ، کسی جلوتونو نگرفته .
    دادا وقتی چیزی از آیدو بجز مگاپیکسل دوربینش مشخص نشده چه جوری میخوای در مورد برتریهای گوشی ای که هنوز معرفی نشده با اون دوتای دیگه که پیش فروششونم شروع شده بحث کنیم.
    کسپریا هم زمانی معرفی شد که اومدن و مشخصاتش قطعی نبود
    میشه یه منبع معتبر واسه این حرفت بیاری.
    این تاپیک همش توش داره بحثای الکی انجام میشه ! اونم فقط بخاطر آیدو هست که هیچیش معلوم نیست و همش دارین از روی حدسیات دربارش قضاوت میکنید
    منم با حرفهای بهراد کاملا موفقم این جا همش داره بحث های الکی میشه.
    Last edited by VBYOFSKI; 30-03-2009 at 10:37.

3. این کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی .

دوستان عزیزی که میگن مشخصات Idou هنوز منتشر نشده میشه بگن به طور مثال چه تغییر اساسی میکنه ؟

معمولا بیشتر تغییرات روی وزن ، باتری ، جنس بدنه و بیشتر تغییرات روی اینترفیس و فریمور گوشی هستش چون دیگه R&D این کمپانی دیگه کار اصلی خودشونو نشون دادن .

به نظر من الان تمام مشخصات Idou منتشر شده چون سونی اریکسون مثلا دیگه نمیاد جک 3.5 میلیمتری به گوشی اضافه کنه چون کلا باید چیپ گوشی رو عوض کنه + سایز . یا باید بره لیسانس DviX رو بگیره تا بتونه ازش استفاده کنه .

حالا اگر این تغییرات بوجود باید به نظر من اولین کمپانی هستش که یه گوشی در نسخه آزمایشی با نسخه نهائی تفاوت داشته باشه !

مخلصیم .

5. 3 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دادا وقتی چیزی از آیدو بجز مگاپیکسل دوربینش مشخص نشده چه جوری میخوای در مورد برتریهای گوشی ای که هنوز معرفی نشده با اون دوتای دیگه که پیش فروششونم شروع شده بحث کنیم.
    میشه یه منبع معتبر واسه این حرفت بیاری.

منم با حرفهای بهراد کاملا موفقم این جا همش داره بحث های الکی میشه.
    نخیر دوست من ، خیلی چیزای دیگه از Idou بجز دوربینش مشخص شده ، اما نمی دونم چرا طرفداران سونی اریکسون فقط دوربینشو می بینن انگار داریم راجع به یه دوربین دیجیتال حرف می زنیم...
    توی لینک زیر می تونی همه مشخصاتشو ببینی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منظورت از منبع چیه ؟ منبع برای چی بیارم ؟ همه می دونن اکسپریا کی معرفی شد و کی به بازار اومد ، توی خود سایت سونی اریکسون هم زده... حالا منبع برای چی می خوای من که نفهمیدم...
    اگرم مننظورت اینه که مشخصاتش عوض شد ، اونم باز ابتدای معرفی بعضی چیزاش فرق می کرد ، مثلاً همه جا ویندوزش 6 اعلام شده بود ، اما بعد از معرفی 6.1ویندوزش 6.1 اعلام شد .
    دلیل اینجا بحثهای الکی می شه اینه که امثال پست شما زیاد توش پیدا میشه و مدام همچین پستی داره تکرار می شه...

7. 2 کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من خودم مخالف سياستهاي سوني اريكسون هستم ولي x1 اولين تجربه شركت براي ويندوز موبايل بود كه با همكاري htc ساخته شد. خب مسلم هست نسبت به گوشيهاي عادي هر شركت زمان بيشتري ميبره.
    ولي همزمان همون n96 هم معرفي شد. همچين هم چيز زيادي از n95 سرتر نداره و مشاا... نوكيا در زمينه سيمبين حرف اول رو ميزنه و حرفه اي هم هست ولي با اين حال كي وارد بازار شد؟ اون هم خيلي دير وارد شد.
    حالا من متوجه نشدم كه اين مسايل دير وارد شدن گوشي اصلا چه مشكلي براي كسي ايجاد كرده؟ اون هم برا كساني كه نميخوان اون گوشي رو بخرن. و اصلا بحث تاپيك چيز ديگه اي بود! چرا به اينجا كشيده شد؟!!!

اديت!
    خب پس اگه اينجوريه كه شما قبول ندارين گوشي كه حرفه اي تر باشه بيشتر زمان ميبره و دو روز بعد از زمان معرفي وارد بازار نميشه كه اين مدل رو چرا نميگين؟ W395
    كي معرفي شد؟ 2009, February
    الان طبق GSMarena وارد بازار هم شده از كي؟ Available. Released 2009, March

از اين موارد هم زياده پس اگه بخوايم
    Last edited by noisymind; 30-03-2009 at 13:24.

9. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز .

GSMArena وقتی یه گوشی توزیع جهانی شد میزنه Available در صورتی که خیلی از گوشیها خیلی کم عرضه جهانی میشن به طور مثال i7110 سامسونگ که الان چندماه در روسیه به فروش میرسه ولی در GSMArena زده Available. Released 2009, February

مخلصیم .

11. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

نخیر دوست من ، خیلی چیزای دیگه از Idou بجز دوربینش مشخص شده ، اما نمی دونم چرا طرفداران سونی اریکسون فقط دوربینشو می بینن انگار داریم راجع به یه دوربین دیجیتال حرف می زنیم...
    با این تفاسیر شما باید بتونی به سوالاتی که من در مورد این گوشی دارم جواب بدی.
    رزولیشن فیلمبرداریش چه جوریاست؟
    از چه سی پی یو ای استفاده میکنه؟
    مقدار رمش چه قدره؟
    کیفیت ال سی دیش چه جوریه؟
    باتریش به درد میخوره؟ چند ساعت اتندبای نگه میداره چند ساعت تاک تایم؟
    ......
    [QUOTEمنظورت از منبع چیه ؟ منبع برای چی بیارم ؟ همه می دونن اکسپریا کی معرفی شد و کی به بازار اومد ، توی خود سایت سونی اریکسون هم زده... حالا منبع برای چی می خوای من که نفهمیدم...[/QUOTE]
    شما تو پست قبلیتون گفتین مشخصات x1 ناقص بود بعد الان میگین دیر اومد به بازار و عوض شد.
    عوض شدن با ناقص معرفی شدن خیلی فرق میکنه.
    در مورد آیدو هم همه چیزو میشه از اسمش فهمید. اس ای حتی هنوز اسمش نگفته. (منضورم این آیدوش نیستا، یعنی همون مثلا Cxxx.)
    دلیل اینجا بحثهای الکی می شه اینه که امثال پست شما زیاد توش پیدا میشه و مدام همچین پستی داره تکرار می شه...
    خیالی نیست شما به همون مقایستون ادادمه بدین تا به یه جاهایی برسین.
    بای.

13. این کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نمی دونم شاید بعضی از دوستان کامل نبودن آیدو رو عیب se بدونن ولی من یه جورایی ازش خوشم اومد شاید واسه اینکه اینطوری تونست کنار همین امنیا hd یه محصول باسه رقابت داشته باشه(جالبه این اتفاق دقیقا پارسال بین امنیا و اکسپریا افتاد و اونموقع هم امنیا زودتر به بازار اومد و اکسپریا خیلی اومدنش زمان برد و تا معرفی تغییراتی هم کرد که همشون مثبت بودن) ویه جوراییث هم یه محصول داره که خیلی راحت می تونه مشخصاتشو ارتقا بده تا از رقیب چیزی کم نیاره
    تازه یه محصول داره که جلوی چشم مشتری کامل می شه و اینطوری میتونه انتظارات اونارو بهتر بر آورده کنه و بر طبق نظر اونا شکل بگیره
    در ضمن فکر نکنم آیدو خازنی باشه ولی بازم احتمال تغییر هست

اما در کل من از کامل معرفی نشدنه آیدو اصلا بدم نیومد چون اگرم کامل معرفیش می کرد بازم تا تاریخ تولیدش همونقدر که قراره طول بکشه می کشه فقط دیگه به این راحتی نمی تونست مشخصاتشو عوض کنه و اونو بهتر کنه ولی الان دستش بازه در ضمن اینم بگم که cpu این گوشی مطمعنا خیلی قویه و مطمئنم یکی از بهترینای زمان خودش خواهد بود چون دوربین گوشی 12 که برا پردازش این حجم بالای اطلاعات مطمئنا یه cpu پایین یا متوسط جواب نمیده

راستی یکی از دوستان می تونه لطف کنه بگه cpu امنیا hd و n97 چند مگا هرتزه و چه مدلی هست و ساخت چه شرکتی هست

ممنون

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

cpu امنیا اچ دی 600 مگاهرتزی از شرکت TEXAS INSTRUMENT با نام OMAP 3430 هست که چیپست گرافیکی بسیار قوی ای هم داره و OPEN GL2 و SHADER MODEL 4.1 رو هم ساپورت میکنه(توی گرافیکای کامپیوتر NVIDIA از سری 8 به بعد SHADER MODEL 4 اومده) ولی N97 رو نمیدونم.
    @ VBYOFSKI
    اینا که شما پرسیدی هنوز مشخص نیستن و چیزی نیستن که بعداً بخان اضافه بشن
    فیلم برداریش فکر نمیکنم چیز خاصی باشه چون اگه بود که اعلام میکردن
    سی پی یوش فرض میکنیم TI OMAP 3430 باشه
    رمش 128 ه چون اون دوتای دیگه هم همین رم رو دارن و بیشتر از این لازم نیست
    کیفیت ال سی دیش از OMNIA HD پایینتره چون امنیا اچ دی ال سی دیش oled هست
    باتریش هم به امنیا اچ دی نمیرسه چون هر دو یه سیستم عامل دارن و ال سی دی امنیا oled هست که مصرف پایینتری داره و باتری آیدو دو سوم امنیا هست در بهترین شرایط شاید مساوی باشن
    بعدشم انقدر نگید آیدو معرفی نشده. مگه تو بارسلون معرفی نشد تازه یه روز قبل از امنیا اچ دی؟

16. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با این تفاسیر شما باید بتونی به سوالاتی که من در مورد این گوشی دارم جواب بدی.
    رزولیشن فیلمبرداریش چه جوریاست؟
    از چه سی پی یو ای استفاده میکنه؟
    مقدار رمش چه قدره؟
    کیفیت ال سی دیش چه جوریه؟
    باتریش به درد میخوره؟ چند ساعت اتندبای نگه میداره چند ساعت تاک تایم؟
    ......
    [QUOTEمنظورت از منبع چیه ؟ منبع برای چی بیارم ؟ همه می دونن اکسپریا کی معرفی شد و کی به بازار اومد ، توی خود سایت سونی اریکسون هم زده... حالا منبع برای چی می خوای من که نفهمیدم...
    شما تو پست قبلیتون گفتین مشخصات x1 ناقص بود بعد الان میگین دیر اومد به بازار و عوض شد.
    عوض شدن با ناقص معرفی شدن خیلی فرق میکنه.
    در مورد آیدو هم همه چیزو میشه از اسمش فهمید. اس ای حتی هنوز اسمش نگفته. (منضورم این آیدوش نیستا، یعنی همون مثلا Cxxx.)

خیالی نیست شما به همون مقایستون ادادمه بدین تا به یه جاهایی برسین.
    بای.[/QUOTE]

شما مشکلی داری ؟ چرا پست رو کامل نمی خونی ؟ من گفتم بیشتر چیزاش ، اگه می گفتم همه چیزش حق داشتی همچین حرفی بزنی ، پس این تمام.
    در مورد اکسپریا هم بهتره دیگه بحث نشه ، همین که زمان ارائش مشخص نیست ، یعنی یکی از چیزای مهمش مشخص نیست.
    تاره من خودم از زمان معرفی اکسپریا دنبالش بودم و دیدم که مشخصاتش تغییر کرد ، چون خیلی دیر اومد و نیاز به آپدیت داشت که بتونه رقابت ، اما بازم شتابسنج بهش اضافه نشد.

18. این کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •