دیروز اون پیرمرد که اومده بود با دخترش اون اقا فکر کنم بابای حمید جبلی باشه من که موندم چقدر شبیه جبلی هست بعد دیدم تو اخر نوشته بود مهمان این برنامه:ناصر جبلی دیگه بیشتر مطمئن شدم بینی و چشم هایشان خیلی شبیه به هم هستن.
دیروز اون پیرمرد که اومده بود با دخترش اون اقا فکر کنم بابای حمید جبلی باشه من که موندم چقدر شبیه جبلی هست بعد دیدم تو اخر نوشته بود مهمان این برنامه:ناصر جبلی دیگه بیشتر مطمئن شدم بینی و چشم هایشان خیلی شبیه به هم هستن.
عجب برنامه باحالی است من اولین بار بود میدیدم
خیلی توپه
این باران کوثری هم بدون ارایش چقدر زشته مثل کولی هاست
کلا تائید میشهعجب برنامه باحالی است من اولین بار بود میدیدم
خیلی توپه
این باران کوثری هم بدون ارایش چقدر زشته مثل کولی هاست
منم بار اولم بود میدیدم
به نظر منم خیلی توپه
و دقیقا منم همینو در مورد باران کوثری گفتم ، گفتم چقدر زشته بدون گریم ( کلا ازش خوشم نمیاد ، فکر میکنه خیلی آخرشه با اون بازی مسخره اش )
من که تا حالا ندیدم...اصلا نمی دونم چه جوریه...می گم مدت برنامش چند دقیقس؟ساعته چند هم می ذاره؟؟
اینایی که میان تو برنامه مهمونه برنامن؟
من که تا حالا ندیدم...اصلا نمی دونم چه جوریه...می گم مدت برنامش چند دقیقس؟ساعته چند هم می ذاره؟؟
اینایی که میان تو برنامه مهمونه برنامن؟
4.بله البته به غیر از باران کوثری که چند وقت یبار سر میزنه
خیلی دوست داشتم نگاه کنم ولی وقت نمیکردم.دو سه قسمت آخری رو تیکه تیکه دیدم خیلی باحاله.اونجایی که پسر خاله رفته بود به زنه نون بده.طرف چاق بوده میگفت بارداره![]()
امروز دیگه خیلی نامردی بود!
مهمونشون حمید جبلی بود، همزمان هم یه کانال دیگه داشت «رفیق بد» رو نشون میداد.
تکرارش هم فردا ساعت 8 صبح ه!
خب من خوابم!
ساعت 5 و ساعت 8 هم 2 قسمت جدید می خوان بذارن!!!
کاش بجای این باران کوثری که هیچی حالیش نیست میرفتند و شهره لرستانی رو می اوردند ... ای خنده ای میشد !
کاش بجای این باران کوثری که هیچی حالیش نیست میرفتند و شهره لرستانی رو می اوردند ... ای خنده ای میشد
شاید به خاطر سن ایشون بوده که انتخاب نشدن
ولی خنده رو موافقم
تولد عیدشما مبارک
جبلی هنوزم همونه.
حاتمی کیا بازیگر خوبی هم هستا! خوش تیپم هست. شاید واقعا با جبلی هم محلن چون میگفت با پسرخاله صف نون وامیسن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)