یه سوال از AryanLand چون هر دو مدلشو داری کدوم زیر نور آفتاب کنتراست بهتری داره؟
یه سوال از AryanLand چون هر دو مدلشو داری کدوم زیر نور آفتاب کنتراست بهتری داره؟
سلام.
امنیا سامسونگ اگر هم لازمه و تهران تشریف دارید قرار بزاریم از نزدیک خودتون تست کنید.!!!!![]()
راضی به زحمتت نیستم حرفت سنده وقتی میگی آمنیا بهتره ما هم قبول میکینم AryanLand جان.
aryanland جان اگه ميشه يه عكس از lcd هر دوتاش بزار ببينيم كيفيت x1 چقدر بيشتره؟
دوست عزیز پی910 مال خیلی وقت پیشه.من الان پی1 دارم و روزانه کلی اس ام اس میدو به خاطره مشکلاتی هم که این روزا دارم روزانه حدود 2 تا 5/3 صحبت میکنم.اهنگ گوش دادن هم که خوراکمه و اینترنت هم هر دو روز یه بار حدود نیم ساعت میرم و بعد دور روز تازه شارژش قرمز میشه..........
ایکس1 هم گوشی جدیدی و باطری خوبی هم داره......
سلام.
چشم من از سفر برگردم حتما" اینکارو میکنم چون الان گوشی ها همراهم نیست (چند تا از دوستان اطلاع دارن که من الان از I-mate ULTIMATE 9502 استفاده میکنم.)
دوست عزیز نظرتون در مورد I-mate ULTIMATE 9502 چیه؟
اخه من خودم در اینده که پول دستم اومد میخام گوشی بگیرم و ایکس1 هم انتخاب کردم ولی از I-mate ULTIMATE 9502 هم خوشم میاد.حالا نظرت در موردش چیه؟ازش راضی هستی؟
نه بابا imate 9505 نخري رمش 128ه و رامش 256ه
شما كه انقدر روي رم و رام پايين امنيا مانور ميدادي حالا......
دوست عزیز این بالاتر بودن رم و رام هم یک برتری به حساب میاد یا نه؟اینم یه برتریه دیگه
برتري هست ولي خيلي بيشتر از اينكه برتري باشه واسه تبليغه
در مورد 9505 ابن گوشي مثل x1 و امنيا و htc ها از نظر مولتي مديا قوي نيست وبيشتر واسه بيزينسه. نسبت به اندازشم lcd كوچيكي داره و باتري خيلي خوبي هم نداره.cpuش 400ه و از اونا ضعيفتره قيمتشم يكم بالاست. به نظر من يكم صبر كن بهترين ppc يعني htc touch pro2 بياد يا ppc جديد سامسونگ كه كيبورد هم داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)