متاسفانه با اینترنت سکوریتی جی دیتا کار نکردم و فقط آنتی ویروس رو استفاده میکنم. ولی ساختار همه فایروال ها یکی هست.
به مسیر ستینگ یا آپشن فایروال برو. به دنبال گزینه app control یا app rules برید و از اون قسمت اجازه دسترسی بگیرید.
متاسفانه با اینترنت سکوریتی جی دیتا کار نکردم و فقط آنتی ویروس رو استفاده میکنم. ولی ساختار همه فایروال ها یکی هست.
به مسیر ستینگ یا آپشن فایروال برو. به دنبال گزینه app control یا app rules برید و از اون قسمت اجازه دسترسی بگیرید.
سلام...
دانلود جدیدترین نسخهء Trial Reset محصولات 2010 G-DATA
شاد ، سلامت و همیشه موفق باشید♥♥♥کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
تشگر از deamland عزیز.
دوستان اگه کسی تست کرد جواب داد مارو هم در جریان بگذارند.
تریال ریستر قبلی اکسپایر میکرد. چه روش اتوماتیکش چه روش دستیش.![]()
سلام به همه دوستان
ضمن تشکر از دوست عزیز جناب Dreamland
مال من چند روز دیگه تموم میشه ، اگه شد به عرض همه دوستان میرسونم
راستی باید بزاریم مهلتش تموم بشه یا قبل از اکسپایر شدن ریست کنیم و یا اینکه اصلا فرقی نداره ، ممنون .
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
سلام
قبل از اکسپایر شدن انجام بشه. امکان داره بعد از اکسپایر شدن قسمت تریالش کاملا قفل بشه.
سلام
بازم ممنون از لطف شما ، قبل از اجرای کرک احتیاج نیست که مونیتورینگ آنتی ویروس رو غیر فعال کنم ، البته در کرک قبلی این کار رو
نمیکردیم ، ممنون .
چون تریال ریستر رو ویروس نمیشانسه فکر نکنم لازم باشه. اما اگرم بشه تاثییر منفی احتمالا نداره.
سلام
دوستان این همون کرک قبلی هستش و هیچ تفاوتی با اون نداره ، من هر دو تا رو اجرا کردم که در مرحله اول ریست نشد ، اما وقتی
فایل راهنماش رو بدقت خوندم متوجه شدم که در زمان اجرای کرک هیچ برنامه ای نباید در حال اجرا باشه و شما باید تموم نرم افزارهای
در حال اجراتون رو ببندید و بعدا کرک رو اجرا کنید و ضمنا توی فایل راهنما گفته که اگه نشد مجددا سعی کنید ، اما من بعد از بستن
برنامه ها تو همون مرتبه اول موفق شدم بصورت ریست اتوماتیک بمدت یکماه دیگه کرکش کنم ، ضمنا دوستان حتما میدونید که در زمان
اجرای کرک باید به اینترنت وصل باشید .
دوستان اگه موفق شدیدلطف کنیداعلام بفرمایید ، ممنون .
بنده هم موفق شدم . البته با توجه به تلاش قبلی ( که استاد هانیبال در جریان هستن) اینبار روی یک virtual نصب کردم تا ببینم چطور میشه بعد شاید جایگزین کسپر بشه.
اما این تریال ریست چند روزه ریست میکنه ؟ ( هنوز داره آپدیت میکنه)
[QUOTE=alireza_farshid;4908673]بنده هم موفق شدم . البته با توجه به تلاش قبلی ( که استاد هانیبال در جریان هستن) اینبار روی یک virtual نصب کردم تا ببینم چطور میشه بعد شاید جایگزین کسپر بشه.
اما این تریال ریست چند روزه ریست میکنه ؟ ( هنوز داره آپدیت میکنه)[/Q
سلام
خوشحالم که شما هم موفق شدید
این تریال ریست یک ماهه هستش و شما در صفحه اصلی آنتی ویروس در سمت چپ خودتون زمان منقضی شدن کرک
رو مشاهده میفرمایید .
دوستان توجه داشته باشن که در زمان اجرای کرک حتی مرورگر خودتون رو هم ببندید ، موفق باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)