تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 40 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 394

نام تاپيک: Split/Second

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سبک بازی مثل فورزا 3 راحته یا مثل دیرت 2 سخته ؟

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

خوب منم دو Episode از این بازی رو رفتم...
    خیلی بازیه قشنگی بود اصلا فکر نمی کردم اینطوری بشه !!
    من فکر میکردم بازی بعد یک مدت تکراری بشه مثل تمامه بازی هایه دیگه اما این نشد!!!! هر Episode یک چیزی اضافه میشد!
    گرافیک بازی خیلی قشنگ بود در حده Shift م بالاتر بود!
    اما کنترل ماشین یکم زیادی Arcade بودش هرچند که باید اینطوری میشد! میدونین چرا؟:
    گیم پلی بازی فوق العاده باهاله چطوری بگم مثلا شما باید Drift کنید تا بتونید یک درجه ای رو پر کنید ( درجه از 3 بخش تشکیل شده ) بعدش اگر جایی که ماشین هایه مقابل دارن میرن جایی باشه که مواد منفجره ، ماشین هایه انفجاری و ... باشه ( که خیلی هم زیادن! ) شما میتونین با زدن دکمه ی A بترکونین ماشین ها رو که خیلی باهاله
    بعد وقتی درجه به بخش سوم رسید ( از Drift کردن شما ) میتونین درواقع از Super Power تون استفاده کنید و برج ها و کشتی ها رو بندازید که این باعث میشه اصلا پیست بازی تغییر کنه
    چیز هایی که منفجر میشن رو شما منفجر نمی کنید یک حالت دستور دادنه ! انگار یک کنترل بمب داشته باشین یارو از کنار اونجا رد شه بعد بترکونینش!!!!!!
    در ضمن فقط شما نیستید که دشمنا رو میترکونین ، اونا هم میترکونتون!!!! ( یاده Crash 4 افتادم )
    تنوع مرحله هم خیلی بالایه تا الان اصلا تکراری نبوده! مثلا یک مرحله مسابقه ی چند نفره ی ، یک مرحله هم باید از بمب ها و اتفاقات فرار کنید ( این از همه باهال تره میبینین دارین میرین یک دفعه کشتیه میفته روتون!!!! ) یک مرحله هم هست Knock Out باید باشه که یک زمانیه هرکی عقب بیفته Eliminated میشه که شما باید همش ماشین ها رو بترکنین تا عقب نیفتید
    یک مسابقه هم هست که چند تا تریلی جلوتونن از پشتشون بمب میندازن باید جاخالی بدین
    خلاصه بازی خیلی قشنگ بود حتمی بگیرید Fun خیلی باهالیه ماشین ها میترکن صحنه هایه باریک که میلیمتری وسایل از روتون و کنارتون رد میشن یک بار ماشینه ترکید افتاد رومون در عین حال یکی از دشمنانم یک اتوبوس رو ترکوند خلاصه 6 تامون همه با هم ترکیدیم!!
    مرسی از نقدت.
    خوبه هر کی هر بازی که میگیره یه نقد هم بزاره تا دیگران استفاده کنن.
    صمیمانه منتظرم...
    این بازی کی برای PC میاد؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه m64m64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها بازیو کجا آورده برا 360؟

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

سبک بازی مثل فورزا 3 راحته یا مثل دیرت 2 سخته ؟
    سبک Forza 3 آسون تر از Dirt 2 یه!!!! عجب ...
    نه این بازی از همه ی اینا آسون تره بازی خیلی خیلی سبکه آسونی داره ولی از یک نظرم خیلی سخته چون رانندگی دیگه اینجا در اولویت قرار نمی گیره...
    مثلا Elite Match هایی که داره خیلی سخته تویه Epsiode 5 که رفتم بعد یک ساعت ( اصلا خسته نشدم! ) تونستم دوم بشم چون همون اول که مسابقه شروع میشه اصلا نمی تونین بگیرین دشمنو! فقط تا جایی که ممکنه باید رو سرشون چیز میز خراب کنین تا بترکند
    حتی بعضی وقت ها اینقدر سخت میشه که باید حتمی از Super Power استفاده کنین مثلا دیگه یارو اینقدر حرفه ای میشه که دیگه باید حتمی یک پل رو سرش خراب کنین چون اینطوری فایده نداره
    حرف از پل شد... اپیزودی که الان هستم نوآوریش ( هر Episode ای نوآوریه خاصی داره ) اینکه یک قطار رویه یک پل داره میره بعد رویه قطار بمب گزاری شده با ترکوندن اون کلا پل میریزه رویه جاده همه ی ماشین ها میترکند
    خیلی باهاله یک بار تونستم اینکارو بکنم کلا جاده آتیشی شدش
    یک مرحله ی جدیدم اضافه شده اونم اینکه یک هلکوپتر رویه هوا به شما بمب میندازه شما باید جاخالی بدین اگه دقیقا 3 بار بترکین دیگه باره 4می وجود نداره باختین! خیلی جذابه واقعا بازی فوق العاده جذابه! مخصوصا اگه از Super Power ها استفاده کنین بازی دیگه ...

5. 4 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سبک Forza 3 آسون تر از Dirt 2 یه!!!! عجب ...
    نه این بازی از همه ی اینا آسون تره بازی خیلی خیلی سبکه آسونی داره ولی از یک نظرم خیلی سخته چون رانندگی دیگه اینجا در اولویت قرار نمی گیره...
    مثلا Elite Match هایی که داره خیلی سخته تویه Epsiode 5 که رفتم بعد یک ساعت ( اصلا خسته نشدم! ) تونستم دوم بشم چون همون اول که مسابقه شروع میشه اصلا نمی تونین بگیرین دشمنو! فقط تا جایی که ممکنه باید رو سرشون چیز میز خراب کنین تا بترکند
    حتی بعضی وقت ها اینقدر سخت میشه که باید حتمی از Super Power استفاده کنین مثلا دیگه یارو اینقدر حرفه ای میشه که دیگه باید حتمی یک پل رو سرش خراب کنین چون اینطوری فایده نداره
    حرف از پل شد... اپیزودی که الان هستم نوآوریش ( هر Episode ای نوآوریه خاصی داره ) اینکه یک قطار رویه یک پل داره میره بعد رویه قطار بمب گزاری شده با ترکوندن اون کلا پل میریزه رویه جاده همه ی ماشین ها میترکند
    خیلی باهاله یک بار تونستم اینکارو بکنم کلا جاده آتیشی شدش
    یک مرحله ی جدیدم اضافه شده اونم اینکه یک هلکوپتر رویه هوا به شما بمب میندازه شما باید جاخالی بدین اگه دقیقا 3 بار بترکین دیگه باره 4می وجود نداره باختین! خیلی جذابه واقعا بازی فوق العاده جذابه! مخصوصا اگه از Super Power ها استفاده کنین بازی دیگه ...
    واقعا آسون نبود ؟
    پس چرا من dirt 2 را یک ساعت هم نتونستم تحمل کنم ولی فرزا را 20 ساعتم بازی کنم خسته نمیشم

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعا آسون نبود ؟
    پس چرا من dirt 2 را یک ساعت هم نتونستم تحمل کنم ولی فرزا را 20 ساعتم بازی کنم خسته نمیشم
    اتفاقا درت2 خیلی آسون بود فقط کافی بود قلقش دستت بیاد. این بازی همونطور که گفته شدArcade هست حتی از تریلر ها هم معلوم بود یعنی یک جورایی فرمان ماشین همش دست خودمون نیست و به اصطلاح Manual نیست !

8. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمره IGN به این بازی: 8.5 نسخه xbox360

9.0 Presentation
    With some very slick design and a minimal UI that remains functional and cool, Split/Second's presentation is stylish and effective.

9.0 Graphics
    Split/Second's visuals make it a point of showing you spectacle like you've never seen it in a racing game before, and the lighting and environments steal the show.

8.5 Sound
    While the music wears out its welcome quickly, Split/Second's audio is aggressive and powerful, practically demanding that you play at high volume on a good sound setup.

8.0 Gameplay

Some great kart-style racing mechanics are occasionally undermined by some age-old arcade racer problems, but things remain fun and accessible throughout.

8.0 Lasting Appeal
    Between the lengthy singleplayer campaign and frantic, constantly shifting multiplayer battles, Split/Second can keep you busy for quite some time

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 6 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

برای PC کی میااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااد؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای PC کی میااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااد؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تاریخش با عرضه نسخه xbox یکیه. همین روزا میاد. تاریخ عرضه رسمی بازی 18 می یعنی 2 روز دیگست.

13. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

اقا یکی بگه لایو بازی چطوره ؟؟ مسابقات چند نفره داره ؟؟ اصلا تا حالا کسی چیز *** کرده بره لایو ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •