من اینو واسه کی گفتم؟
به جز خودتون کسی نمیتونه براتون Cert بگیره...
من اینو واسه کی گفتم؟
به جز خودتون کسی نمیتونه براتون Cert بگیره...
من يوزري كه باهاش درخواست داده بودم رو گم كردم ... بعدا يه يوزر جديد زدم و با اون اومدم كه درخواست بدم اين پيغام رو داد حالا بايد چي كار كنم ؟؟
لطفا جوابمو بديد . !!
آيا opda جايي براي سرچ كردن اسم اعضاش داره ... ؟؟اگه داره اون كجاست ؟؟
آيا سايت ديگه اي به جز OPDA توانايي انجام اين كارو داره اگه هست لطفا معرفي كنيد ممنون.!!
حالا شديم دو نفر ميشه يك جوابي بدي!!د يعني فقط يه سايت مسخره چيني اين كارو ميكنه ؟؟
میتونید از این سایت استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این که یه فایل 5 مگی میاره واسه دانلود که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
برو تو این سایت. من خودم فایل سر و کی رو از اینجا گرفتم. اینجا انگلیسیه. دیدی که منم مشکل تو رو داشتم اما مشکلم با استفاده از این سایت حل شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لگند جان این سایت چند روزی مشکل داشت. اما حالا خودم چکش کردم. الان سالمه. خودت یه نگاه بنداز....
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
این عکسو ببینید:
این صفحه اصلیه سایته که به صورت عکس زیر باید بیاد. توی اون کادر وسط باید IMEI گوشیتون رو وارد کنید.
ممنون همه مشکلم حل شد
سلام من در سايت opdaثبت نام كردم ولي نتونستم cer ,key دريافت كنم لطفا براي گوشي من نوكيا n82 cer, key
imei:358984015810354
من كه نتونستم از cer و key استفاده كنم
سلام لگند جان. این سایته انگار محدودیت داره. منم گوشیمو عوض کردم. طبق آموزشت درخواست دادم. نام کاربری و بقیه هم یادم هست. اما نمیدونم یوزر و پسورد رو کجا باید بهش بدم. آخه منو از سیستمشون انداختن بیرون. یهنی IP م فکر کنم عوض شد. بعد حالا که میخوام وارد نام کاربری ام بشم میگه باید ثبت نام کنی.
به نظرت چیکار کنم؟
به خدا من چینی بلد نیستممممممم!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)