هنوز نرفته توي قسمت شغل ها و سوتي هايي كه ميده ... يه خورده صبر داشته باشيد
هنوز نرفته توي قسمت شغل ها و سوتي هايي كه ميده ... يه خورده صبر داشته باشيد
دوستان عزیز...
هنوز خیلی برای قضاوت زوده...
در ضمن از مدیران میخوام فعلا از گذاشتن نظرسنجی برای سریال خودداری کنند...
متشکرم...
اونجایی که تو بازداشتگاه پژمان بازغی ازش پرسید چرا از اداره ی ثبت و احوال اخراجت کردن؟تو که حبست رو کشیده بودی؟قاضی هم بخشیده بودت؟بعد مدیری جواب داد:
اینو دیگه نمیدونم باید برین از خودشون بپرسین.
اگه یادتون باشه تو مرد هزار چهره ازاین سریال شکایت های بسیاری شد یکیش هم همین اداره ی ثبت و احوال بود.
حالا اینجا منظور مهران مدیری اینه که همه منو بخشیدن این اداره ی ثبت و احوال ول نکرده.این برداشت من بود
موفق باشید.
شما ها چقدر از این سریال بد گفتین ... من که کلی خندیدم ، اونجاش هم که میگه خواهر ندارم ولی یک دونه مادر دارم خیلی خندیدیم ... خیلی به نظر من جالبه![]()
یک سوتی این سریال داشت.من که در شیرازم دیدم که در مهرام مدیری در راه برگشت به شیراز سوار اتوبوس بود.بعدش یک دفعه از تونل اومد بیرون!!!اخه جاده ی تهران به شیراز که تونل نداره!!!من خودم رفتم
ثبا احوال شيراز دقيقا به همون بهم ريختگي هي بود كه نشون داده بودن.خودم رفتم ديدم،هم ديگه رو هم آقاي شصت چي صدا مي زدم اونجا
دست شما درد نکنه.خودم فهمیدم
ولی یه چیزی که من تو مرد 1000 و 2000 چهره خوشم میاد اینه که نقش بچه سوسولا خیلی به مهران مدیری میاد و خیلی خوب بازی میکنه نقش یه بچه سوسول رو![]()
مرد دو هزار چهره واقعا طنز اجتماعی فوق العاده ای نسبت به هزار چهره داره..
طنزی که واقعیتها در اون بیشتر ...
در همین قسمت اولی سکانسهای برتر زیادی داشت...
که یکیش همینی بود که بخاطر سوء سابقه مجبور میشه به سمت نقش بازی کردن و مهران مدیری بودن بره!!
چه باحال ، تکیه کلامشون این به به نیست؟
_____
اونجا بود که داشت چیز پاک میکرد تو دایره ، هی میپاشید اینور اونور و اونجا که پدرش میگفت این حافظ دیگه خوب کار نمیکنه باید کم کم برم تو کار سعدی خیلی خنده دار بود.... این مادرش هم پایه خندس...
به نظر من که شروع فيلم اين قدرها هم که ميگين بد نبود . اتفاقا جالب هم بود . مخصوصا اون صحنه بيدار کردن مسعود از خواب توسط مادرش . قيافه و حرکات بي صداي آقاي مديري . کلا خيلي فوق العاده بازي مي کنه . مخصوصا پدرش .
ولي فقط اميدوارم بذارن درست و حسابي پخش بشه . مرد هزار چهره که يادتونه . شب که پخش ميشه يه ذره از قبل سانسور شده . بعد فرداش که ميخوان تکرارشو پخش کنن ميان يه کمه ديگه سانسور ميکنن . کلا علاقه ي مضاعفي دارن به اين کار .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)