اگه توی شهر بزرگی مثل تهران و شیراز و اصفهان و مشهد و ... زندگی میکنید نظر من هم روی سیناد تمیز هست.
![]()
اگه توی شهر بزرگی مثل تهران و شیراز و اصفهان و مشهد و ... زندگی میکنید نظر من هم روی سیناد تمیز هست.
![]()
دوستان من 7 ميليون پول دارم، خودم عاشق ماشين هاي آلماني و آمريكايي مخصوصا كاديلاك و BMW هستم ولي مجبورم بخاطر مصرف بنزين، از خودروهاي شرق آسيا استفاده كنم
ميخواستم ببينم بين لنسر و گالانت و اسپرو كدومشون بهتره و هركدوم چه خصوصياتي دارند، البته خصوصيات اسپرو را كامل ميدونم، ولي در مورد لنسر و گالانت اطلاعاتي ندارم...
اگر دوستان از لحاظ موتوري و ديفرانسيلي و همينطور سطح تجهيزات ايمني و رفاهي و قيمت قطعات يدكي كمي توضيحات در مورد اين دو ماشين مخصوصا لنسر بدهند، ممنون ميشم....
درضمن اگر خودتون جاي من بوديد، از بين اين سه تا مدل ماشين كدومشونو ميگرفتيد...
![]()
از لنسر و گلانت زیاد خبر ندارم ولی شک نکن که اسپرو از جفتشون بهتره.(از هر نظر)
تمیزشو گیر آوردی معطل نکن![]()
سینا جان ممنون از نظرتون....
ازنظر قطعات یدکی چطور؟ چون شنیدم موتور لنسرو حتی میشه از زاهدان وارد کرد؟
درضمن چون هنوز مجردم و با برادرم بیشتر مسافرت میریم, دنبال یک ماشین جمع و جورو کم مصرف هم هستیم مخصوصا اینکه صندوقدار باشه...
اسپرو قطعات با قیمت خوب و ارزان فراوانه .فقط یه مشکل کوچیک داره اونم اینه که همشون چینی هستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این یعنی توی پیدا کردن قطعاتش مشکلی نیست
مشکل اونجاست که هیچکدوم از قطعاتش بیشتر از 1 ماه کار نمیکنه
اههههههههههههههه, بازهم چین؛هرجامیری جنس چینی, من در کل زندگیم یک واکمن چینی خریدم و بعد از یک هفته انداختمش توی سطل زباله کنار خیابون. از اون به بعد اگر شده بخاطر یک کالا, دوماه صبر کردم ولی چینی نخریدم (از کول دیسک گرفته تا پلیرو گوشی و حتی مموری و .......)...........
به اسم چ.ن آلرژی دارم
نظرشما در مورد لنسر چیه؟ اطلاعاتی در موردش دارید؟
حق داری...
ولی تو اون رنج قیمت همون اسپرو بهترینه .
قطعاتش هم آنچنان بد نیست ولی طبق گفته دوستان جنس بنجل هم تو بازار زیاده
مطمئن ترین کار اینه که همون اطراف خودتون به قطعه فروشی ها و تعمیر کارا سر بزنی و ببینی اوضاع بازارش اطراف تون چجوریاس.
ولی فکر نکن که مثلا پمپ انزکتور ایرانی از چینی بهتره بلکه هم چینیش صد فرض داره به ایرانیش
.
Last edited by sinasignal; 10-05-2009 at 13:24.
عزیز من نه اسپرو داشتم نه گالانت نه لنسر
ولی از همین الان بهت قول میدم بعد از خریدن اسپرو باید یه پات توی لوازم یدکی فروش باشه یه پات تعمیرگاه تا اون قطعه رو تعویض کنی(در مورد اون یکی ماشین ها بیشتر تحقیق کن ولی اونا هم فکر نکنم جنساشون پیدا بشه)
درسته که این ماشین رو نداشتم ولی از اوضاع بازار لوازم اش کاملا اطلاع دارم
جنس غیر چینی اش اصلا موجود نیست (سیلو اش جنس غیر چینی اش پیدا نمیشه چه برسه به اسپرو)
جنس های چینی اش هم همه از گرید d هستند پس خیال نکن اینکه گفته میشه جنس چینی منظور جنس های درجه یکه
حرف اخر من اینه که اگه حال و حوصله ی هر روز تعمیرگاه رفتن و دست به اچار شدن رو نداری از فکر این ماشین های خارجی بیا بیرون
من الان خودم هیوندا النترا دارم.باور کن حرف نداره.
از هر نظر خوبه
دوستمون کاملا درست میگن (البته همیشه در این موارد گفتم ودیدم که بسته به شانس طرف داره و ممکنه که طرف بجز تعویض روغن و چند مشکل کوچیک اصلا مشکلی نداشته باشه و یا اینکه ممکنه که موتورش ازکار بیوفته و...)
پس کلا خرید این ماشینا ریسکه . حالا شاید خوب در بیاد و شایدهم بد (همسایه ما اسپرو داشت کلا راضی بود، منم باهاش زیاد رانندگی کردم و ماشین توپی بود ولی پول نیاز داشت و مفت فروختش )
چون شما بین این 3 ماشین میخواید انتخاب کنید :
بازم میگم که اسپرو بهتره.....ميخواستم ببينم بين لنسر و گالانت و اسپرو كدومشون بهتره و هركدوم چه خصوصياتي دارند، ....
درضمن اگر خودتون جاي من بوديد، از بين اين سه تا مدل ماشين كدومشونو ميگرفتيد...
ولی از من میشنوی برو یه روا دوگانه سوز دست دوم تمییز بگیر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)