تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 74

نام تاپيک: ماشین تا 6 میلیون

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

اگه توی شهر بزرگی مثل تهران و شیراز و اصفهان و مشهد و ... زندگی میکنید نظر من هم روی سیناد تمیز هست.

2. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال almgti_79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

دوستان من 7 ميليون پول دارم، خودم عاشق ماشين هاي آلماني و آمريكايي مخصوصا كاديلاك و BMW هستم ولي مجبورم بخاطر مصرف بنزين، از خودروهاي شرق آسيا استفاده كنم

ميخواستم ببينم بين لنسر و گالانت و اسپرو كدومشون بهتره و هركدوم چه خصوصياتي دارند، البته خصوصيات اسپرو را كامل ميدونم، ولي در مورد لنسر و گالانت اطلاعاتي ندارم...

اگر دوستان از لحاظ موتوري و ديفرانسيلي و همينطور سطح تجهيزات ايمني و رفاهي و قيمت قطعات يدكي كمي توضيحات در مورد اين دو ماشين مخصوصا لنسر بدهند، ممنون ميشم....

درضمن اگر خودتون جاي من بوديد، از بين اين سه تا مدل ماشين كدومشونو ميگرفتيد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه sinasignal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

دوستان من 7 ميليون پول دارم، خودم عاشق ماشين هاي آلماني و آمريكايي مخصوصا كاديلاك و BMW هستم ولي مجبورم بخاطر مصرف بنزين، از خودروهاي شرق آسيا استفاده كنم

ميخواستم ببينم بين لنسر و گالانت و اسپرو كدومشون بهتره و هركدوم چه خصوصياتي دارند، البته خصوصيات اسپرو را كامل ميدونم، ولي در مورد لنسر و گالانت اطلاعاتي ندارم...

اگر دوستان از لحاظ موتوري و ديفرانسيلي و همينطور سطح تجهيزات ايمني و رفاهي و قيمت قطعات يدكي كمي توضيحات در مورد اين دو ماشين مخصوصا لنسر بدهند، ممنون ميشم....

از لنسر و گلانت زیاد خبر ندارم ولی شک نکن که اسپرو از جفتشون بهتره.(از هر نظر)
    تمیزشو گیر آوردی معطل نکن

5. این کاربر از sinasignal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

از لنسر و گلانت زیاد خبر ندارم ولی شک نکن که اسپرو از جفتشون بهتره.(از هر نظر)
    تمیزشو گیر آوردی معطل نکن
    سینا جان ممنون از نظرتون....

ازنظر قطعات یدکی چطور؟ چون شنیدم موتور لنسرو حتی میشه از زاهدان وارد کرد؟
    درضمن چون هنوز مجردم و با برادرم بیشتر مسافرت میریم, دنبال یک ماشین جمع و جورو کم مصرف هم هستیم مخصوصا اینکه صندوقدار باشه...

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اسپرو قطعات با قیمت خوب و ارزان فراوانه .فقط یه مشکل کوچیک داره اونم اینه که همشون چینی هستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    این یعنی توی پیدا کردن قطعاتش مشکلی نیست
    مشکل اونجاست که هیچکدوم از قطعاتش بیشتر از 1 ماه کار نمیکنه

8. این کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

اسپرو قطعات با قیمت خوب و ارزان فراوانه .فقط یه مشکل کوچیک داره اونم اینه که همشون چینی هستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    این یعنی توی پیدا کردن قطعاتش مشکلی نیست
    مشکل اونجاست که هیچکدوم از قطعاتش بیشتر از 1 ماه کار نمیکنه
    اههههههههههههههه, بازهم چین؛ هرجامیری جنس چینی, من در کل زندگیم یک واکمن چینی خریدم و بعد از یک هفته انداختمش توی سطل زباله کنار خیابون. از اون به بعد اگر شده بخاطر یک کالا, دوماه صبر کردم ولی چینی نخریدم (از کول دیسک گرفته تا پلیرو گوشی و حتی مموری و .......)...........

به اسم چ.ن آلرژی دارم

نظرشما در مورد لنسر چیه؟ اطلاعاتی در موردش دارید؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

اههههههههههههههه, بازهم چین؛ هرجامیری جنس چینی, من در کل زندگیم یک واکمن چینی خریدم و بعد از یک هفته انداختمش توی سطل زباله کنار خیابون. از اون به بعد اگر شده بخاطر یک کالا, دوماه صبر کردم ولی چینی نخریدم (از کول دیسک گرفته تا پلیرو گوشی و حتی مموری و .......)...........

به اسم چ.ن آلرژی دارم

نظرشما در مورد لنسر چیه؟ اطلاعاتی در موردش دارید؟
    حق داری...
    ولی تو اون رنج قیمت همون اسپرو بهترینه .
    قطعاتش هم آنچنان بد نیست ولی طبق گفته دوستان جنس بنجل هم تو بازار زیاده
    مطمئن ترین کار اینه که همون اطراف خودتون به قطعه فروشی ها و تعمیر کارا سر بزنی و ببینی اوضاع بازارش اطراف تون چجوریاس.

ولی فکر نکن که مثلا پمپ انزکتور ایرانی از چینی بهتره بلکه هم چینیش صد فرض داره به ایرانیش

.
    Last edited by sinasignal; 10-05-2009 at 13:24.

11. این کاربر از sinasignal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عزیز من نه اسپرو داشتم نه گالانت نه لنسر
    ولی از همین الان بهت قول میدم بعد از خریدن اسپرو باید یه پات توی لوازم یدکی فروش باشه یه پات تعمیرگاه تا اون قطعه رو تعویض کنی(در مورد اون یکی ماشین ها بیشتر تحقیق کن ولی اونا هم فکر نکنم جنساشون پیدا بشه)
    درسته که این ماشین رو نداشتم ولی از اوضاع بازار لوازم اش کاملا اطلاع دارم
    جنس غیر چینی اش اصلا موجود نیست (سیلو اش جنس غیر چینی اش پیدا نمیشه چه برسه به اسپرو)
    جنس های چینی اش هم همه از گرید d هستند پس خیال نکن اینکه گفته میشه جنس چینی منظور جنس های درجه یکه
    حرف اخر من اینه که اگه حال و حوصله ی هر روز تعمیرگاه رفتن و دست به اچار شدن رو نداری از فکر این ماشین های خارجی بیا بیرون

13. این کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من الان خودم هیوندا النترا دارم.باور کن حرف نداره.
    از هر نظر خوبه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

.............
    حرف اخر من اینه که اگه حال و حوصله ی هر روز تعمیرگاه رفتن و دست به اچار شدن رو نداری از فکر این ماشین های خارجی بیا بیرون
    دوستمون کاملا درست میگن (البته همیشه در این موارد گفتم ودیدم که بسته به شانس طرف داره و ممکنه که طرف بجز تعویض روغن و چند مشکل کوچیک اصلا مشکلی نداشته باشه و یا اینکه ممکنه که موتورش ازکار بیوفته و...)
    پس کلا خرید این ماشینا ریسکه . حالا شاید خوب در بیاد و شایدهم بد (همسایه ما اسپرو داشت کلا راضی بود، منم باهاش زیاد رانندگی کردم و ماشین توپی بود ولی پول نیاز داشت و مفت فروختش )

چون شما بین این 3 ماشین میخواید انتخاب کنید :

.....ميخواستم ببينم بين لنسر و گالانت و اسپرو كدومشون بهتره و هركدوم چه خصوصياتي دارند، ....

بازم میگم که اسپرو بهتره

ولی از من میشنوی برو یه روا دوگانه سوز دست دوم تمییز بگیر

16. این کاربر از sinasignal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •