نه دوست من دشمنش نیست!
حتی تو این تصویر هم معلومه هستش که با هم دشمن نیستن و اینکه اینو سایت رسمی بازی گفته!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست من دشمنش نیست!
حتی تو این تصویر هم معلومه هستش که با هم دشمن نیستن و اینکه اینو سایت رسمی بازی گفته!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه تنها دشمن Shepard نيست بلكه اين شخصيت يه Party Member هم هست يعني ما در نقش Shepard ميتونيم اون رو انتخاب كنيم تا تو گروه ما باشه و يا نباشه ...البته اینو اشتباه گفتید.Thane از دشمنان اصلی شپرد در این شماره هست.
راستي مثل اينكه تو GamesCom09 يكي ديگه از شخصيت ي گروه مشخص شده به اسم Grunt كه خيلي شبيه Wrex گلم هست! نميدونم چرا اخبارشو نديدم ؟!
كسي اطلاعي داره ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته من اشتباه فهمیده بودم.نه دوست من دشمنش نیست!
آره از نژاد Korgan هست اما اطلاعاتی ازش نیست و گفته شده بعدا اطلاعات بیشتر منتشر میشه.راستي مثل اينكه تو GamesCom09 يكي ديگه از شخصيت ي گروه مشخص شده به اسم Grunt كه خيلي شبيه Wrex گلم هست! نميدونم چرا اخبارشو نديدم ؟!
|) 4 تصوير جديد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز EA اعلام کرد که 26 ژانويه یعنی ماه اول سال 2010 این بازی رو در امریکا عرضه میکنه، و بر روی PC و Xbox360 هم همزمان عرضه میشه. (بیصبرانه منتظر هستم اگر واقعاً میتونستم بازی رو میخردیم چون واقعاً ارزش داره ولی خوب چیکار کنیم که ایرانه)
1ساعت بعد میره رو تورنت و دانلود میکنن شما 2 روز بعدش تو ایران میخری نگران نباش![]()
بله میدونم ولی من بازم بازی رو میخریدم، بعضی از بازی ها ارزش ندارن ولی این یکی ارزش داره، دانلود تورنت چیزی بغیر دزدی دیجیتالی نیست البته من خودم هر روز دارم دانلود میکنم ولی اگر اینجا ایران نبود و توان مالیش رو هم داشتم این کار رو نمیکردم چون واقعاً اعتقاد دارن این کار دزدیه و حق اون بدبختایی که N سال زحمت کشیدن و بیخوابی کشیدن تا این بازی رو بسازن پایمال میشه.
گفتو گویی که از مدیر ارشد بازی شنیدم ..جالب بود و شنیدنی.:
گیم پلی بازی تغییر چندانی نداشته و بیشتر همون گیم پلی قسمت اول رو ادامه میده ما این بار
بیشتر روی نقاط ضعفی که از طرفدارانشون شنیدیم کار کردیم...مثلا در قسمت اول بازی تیراندازی و مخصوصا هدفگیری یکی از مشکلات بازی بود که این بار با یک سیستم هدف گیری خوب به طوری که بازیباز به راحتی می تواند سره حریف را داغون کند
همچنان خط داستانی و قهرمان بازی شفرد خواهد بود و اگر به خوبی تیم خود را رهبری نکنید حتما شکست خواهید خورد
مهمترین تغییر بازی گرافیکش خواهد بود که یک نواوری در سبک خودش هست طراحی چهره شخصیت ها بهتر از قبل شده است
کلاً به گفته سازنده ها بازی از تمام جوانب به عنوان مثال سیستم مبارزات، AI، اکتشافات فضایی و از همچنین از نظر تکنیکی تو فریم ریت، texture، حتی لودینگ بازی پیشرفت کرده؛
به صورت جزئیتر این قسمتی از چیزهایی که تا الان اعلام شده:
سیستم مبارزه تو بازی کاملاً بهینه شده از حس مبارزه ها تا هوش مصنوعی مبارزه ها همه ارتقاء پیدا کرده شامل مدل های واقعی تخریب تا دشمنانی که حتی خیز خیزان در حالی که دست و پاشون پریده مبارزه رو ادامه میدن؛
سیستم کنترل استراتژیک مبارزات مثل کنترل جداگانه اعضای گروه هم کاملاً بهینه شده.
سیستم صدمه بر اساس منطقه ای از بدن که شلیک میکنی کاملاً بهتر شده و همه دشمنا رو میتونی Head Shot کنی؛
19 کلاس مختلف سلاح در بازی وجود داره بعلاوه سلاح سنگینی که بازی اضافه شده؛
مبارزه از نزدیک هم برای Shepard وجود داره که دشمنایی که خیلی نزدیک بشن رو میتونی اینطوری بکشی؛
کرکترها با جزئیات بیشتری در بازی حاضر هستند نه تنها از نظر گرافیکی بلکه از نظر تکنیکی؛ در MassEffect 1 شپرد تنها 20 انمیشین برای cover داشت در حالی که در MassEffect 2 این تعداد بیش از 200 تا رسیده؛
دوربین و AI جدید برای گفتگو ها اضافه شده که حالا دیگه دوربین ثابت نیست که خیلی سینمایی تر شده؛
دنیای Open World خیلی بزرگتر با جزئیات دقیق تر که میتونید ساعت ها توش گشت و گزار کنید؛
ماشین جدیدی تو بازی جایگزین M35 شده که Gameplay نقد آمیز ماشین سواری رو تو MassEffect1 برطرف کرده
و...
این قسمتی از چیزهایی که تا الان فاش شده.
![]()
خوب من برای تایید این حرف الان یک فیلم با گوشیم گرفتم ...(مجبور شدم کیفیتشو بیارم پایین تا زود دان بشه به خوبی خیزان میاد ولی فک کنم تاثیر چندانی در گیم پلی نداشته باشه. نداشته باشه ...سیستم مبارزه تو بازی کاملاً بهینه شده از حس مبارزه ها تا هوش مصنوعی مبارزه ها همه ارتقاء پیدا کرده شامل مدل های واقعی تخریب تا دشمنانی که حتی خیز خیزان در حالی که دست و پاشون پریده مبارزه رو ادامه میدن؛
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)