تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 190 اولاول ... 345678910111757107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 1896

نام تاپيک: Mass Effect 2

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

نه دوست من دشمنش نیست!
    حتی تو این تصویر هم معلومه هستش که با هم دشمن نیستن و اینکه اینو سایت رسمی بازی گفته!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

البته اینو اشتباه گفتید.Thane از دشمنان اصلی شپرد در این شماره هست.
    نه تنها دشمن Shepard نيست بلكه اين شخصيت يه Party Member هم هست يعني ما در نقش Shepard ميتونيم اون رو انتخاب كنيم تا تو گروه ما باشه و يا نباشه ...

راستي مثل اينكه تو GamesCom09 يكي ديگه از شخصيت ي گروه مشخص شده به اسم Grunt كه خيلي شبيه Wrex گلم هست! نميدونم چرا اخبارشو نديدم ؟!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    كسي اطلاعي داره ؟

4. 4 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

نه دوست من دشمنش نیست!
    درسته من اشتباه فهمیده بودم.
    راستي مثل اينكه تو GamesCom09 يكي ديگه از شخصيت ي گروه مشخص شده به اسم Grunt كه خيلي شبيه Wrex گلم هست! نميدونم چرا اخبارشو نديدم ؟!
    آره از نژاد Korgan هست اما اطلاعاتی ازش نیست و گفته شده بعدا اطلاعات بیشتر منتشر میشه.

6. این کاربر از T O O M A J بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

|) 4 تصوير جديد

کد:

کد:

کد:

کد:

8. 7 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امروز EA اعلام کرد که 26 ژانويه یعنی ماه اول سال 2010 این بازی رو در امریکا عرضه میکنه، و بر روی PC و Xbox360 هم همزمان عرضه میشه. (بی‌صبرانه منتظر هستم اگر واقعاً میتونستم بازی رو میخردیم چون واقعاً ارزش داره ولی خوب چیکار کنیم که ایرانه)

کد:

10. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

1ساعت بعد میره رو تورنت و دانلود میکنن شما 2 روز بعدش تو ایران میخری نگران نباش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1ساعت بعد میره رو تورنت و دانلود میکنن شما 2 روز بعدش تو ایران میخری نگران نباش
    بله میدونم ولی من بازم بازی رو میخریدم، بعضی از بازی ها ارزش ندارن ولی این یکی ارزش داره، دانلود تورنت چیزی بغیر دزدی دیجیتالی نیست البته من خودم هر روز دارم دانلود میکنم ولی اگر اینجا ایران نبود و توان مالیش رو هم داشتم این کار رو نمیکردم چون واقعاً اعتقاد دارن این کار دزدیه و حق اون بدبختایی که N سال زحمت کشیدن و بیخوابی کشیدن تا این بازی رو بسازن پایمال میشه.

13. 2 کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

گفتو گویی که از مدیر ارشد بازی شنیدم ..جالب بود و شنیدنی.:
    گیم پلی بازی تغییر چندانی نداشته و بیشتر همون گیم پلی قسمت اول رو ادامه میده ما این بار
    بیشتر روی نقاط ضعفی که از طرفدارانشون شنیدیم کار کردیم...مثلا در قسمت اول بازی تیراندازی و مخصوصا هدفگیری یکی از مشکلات بازی بود که این بار با یک سیستم هدف گیری خوب به طوری که بازیباز به راحتی می تواند سره حریف را داغون کند
    همچنان خط داستانی و قهرمان بازی شفرد خواهد بود و اگر به خوبی تیم خود را رهبری نکنید حتما شکست خواهید خورد
    مهمترین تغییر بازی گرافیکش خواهد بود که یک نواوری در سبک خودش هست طراحی چهره شخصیت ها بهتر از قبل شده است

15. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

گفتو گویی که از مدیر ارشد بازی شنیدم ..جالب بود و شنیدنی.:
    گیم پلی بازی تغییر چندانی نداشته و بیشتر همون گیم پلی قسمت اول رو ادامه میده ما این بار
    بیشتر روی نقاط ضعفی که از طرفدارانشون شنیدیم کار کردیم...مثلا در قسمت اول بازی تیراندازی و مخصوصا هدفگیری یکی از مشکلات بازی بود که این بار با یک سیستم هدف گیری خوب به طوری که بازیباز به راحتی می تواند سره حریف را داغون کند
    همچنان خط داستانی و قهرمان بازی شفرد خواهد بود و اگر به خوبی تیم خود را رهبری نکنید حتما شکست خواهید خورد
    مهمترین تغییر بازی گرافیکش خواهد بود که یک نواوری در سبک خودش هست طراحی چهره شخصیت ها بهتر از قبل شده است
    کلاً به گفته سازنده ها بازی از تمام جوانب به عنوان مثال سیستم مبارزات، AI، اکتشافات فضایی و از همچنین از نظر تکنیکی تو فریم ریت، texture، حتی لودینگ بازی پیشرفت کرده؛
    به صورت جزئیتر این قسمتی از چیزهایی که تا الان اعلام شده:
    سیستم مبارزه تو بازی کاملاً بهینه شده از حس مبارزه ها تا هوش مصنوعی مبارزه ها همه ارتقاء پیدا کرده شامل مدل های واقعی تخریب تا دشمنانی که حتی خیز خیزان در حالی که دست و پاشون پریده مبارزه رو ادامه میدن؛
    سیستم کنترل استراتژیک مبارزات مثل کنترل جداگانه اعضای گروه هم کاملاً بهینه شده.
    سیستم صدمه بر اساس منطقه ای از بدن که شلیک میکنی کاملاً بهتر شده و همه دشمنا رو میتونی Head Shot کنی؛
    19 کلاس مختلف سلاح در بازی وجود داره بعلاوه سلاح سنگینی که بازی اضافه شده؛
    مبارزه از نزدیک هم برای Shepard وجود داره که دشمنایی که خیلی نزدیک بشن رو میتونی اینطوری بکشی؛
    کرکترها با جزئیات بیشتری در بازی حاضر هستند نه تنها از نظر گرافیکی بلکه از نظر تکنیکی؛ در MassEffect 1 شپرد تنها 20 انمیشین برای cover داشت در حالی که در MassEffect 2 این تعداد بیش از 200 تا رسیده؛
    دوربین و AI جدید برای گفتگو ها اضافه شده که حالا دیگه دوربین ثابت نیست که خیلی سینمایی تر شده؛
    دنیای Open World خیلی بزرگتر با جزئیات دقیق تر که میتونید ساعت ها توش گشت و گزار کنید؛
    ماشین جدیدی تو بازی جایگزین M35 شده که Gameplay نقد آمیز ماشین سواری رو تو MassEffect1 برطرف کرده
    و...
    این قسمتی از چیزهایی که تا الان فاش شده.

17. 4 کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سیستم مبارزه تو بازی کاملاً بهینه شده از حس مبارزه ها تا هوش مصنوعی مبارزه ها همه ارتقاء پیدا کرده شامل مدل های واقعی تخریب تا دشمنانی که حتی خیز خیزان در حالی که دست و پاشون پریده مبارزه رو ادامه میدن؛
    خوب من برای تایید این حرف الان یک فیلم با گوشیم گرفتم ...(مجبور شدم کیفیتشو بیارم پایین تا زود دان بشه به خوبی خیزان میاد ولی فک کنم تاثیر چندانی در گیم پلی نداشته باشه. نداشته باشه ...
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •