تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 28 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 274

نام تاپيک: یادگیری زبان به صورت خود اموز شما چه پیشنهاد میکنین!؟

داره خودمونی میشه sepideh_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

خوب منم توی خونه خودم زبان رو یاد میگیرم . سبک یادگیری ها متفاوته بعضی ها با کلاس و بعضی ها خودشون بهتر یاد میگیرن اما 1 نکته برای اونهایی که تو خونه یاد میگیرن دارم و اون اینه که 1 دیکشنری نرم افزاری رو کامپیوتر داشته باشن برای شنیدن تلفظ ها چون ما کلاس نمیریم بعدا از این لحاظ مشکل پیدا میکنیم و بعد اینکه تجربه شخصی به من ثابت کرده یادگیری از طریق کتاب بهتر از نرم افزاری هست .نرم افزار ها یه کم سوسول بازی هست (البته ببخشیدا ) تازه کلی هم باید وقت تلف کنی برای رفتن به قسمتهای مختلف و یادگرفتن و از این جور چیزا .اما کتاب 1 چیز دیگس و حتی میتونی نکته برداری هم بکنی ( این نکته برای یادگیری زبان لازم ) اگه بخوایید میتونم چند تا کتاب عالی رو بهتون معرفی کنم و در آخر اینکه برای یادگیری زبان فقط و فقط و فقط باید اراده و همت و پشتکار داشت ......

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Haughm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شاهی

پيش فرض

در مورد Rosetta Stone باید بگم من آموزش زبان ژاپنی رو گرفتم 5 6 ماه پیش هرچند سعی کرده بود که آسون باشه ولی بیشتر بر پایه ی حفظیات بود محیط های مختلف و تصویری جذاب برای ادامه دادنش قرار نداده بود و یه ضعف دیگه هم این بود که فقط روی مکالمه کار کرده بود و حتی برای تلفظ از حروف انگلیسی به جای حروف ژاپنی استفاده کرده بود!
    در کل انگار برنامش رو برای Win 98 ساخته بودن از بس استیلش قدیمی بود...آخه 12 سال پیش من برای انگلیسی (اون موقع که ذغالی بود کامپیوترا) یه برنامه خریدم که اسمش یادم نمیاد ولی اون از این Rosetta Stone پیشرفته تر بود! (البته من فقط آموزش ژاپنی رو امتحان کردم.)

پروفشنال sailor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

به نظر من زبان( وقتي مي گم زبان منظورم انگليسيه ) اونقدر وسيعه كه بايد اول هدفتون از يادگيري مشخص باشه
    مثلا زبان آكادميك براي تحصيل با زبان راديو وتلويزيون فرق مي كنه و خيلي راحت تره ويا ياد گرفتن فقط براي لذت بردن از فيلم ها و شوها كلي فرق داره با زبان يك مجله اقتصادي ويا فني اين مورد اول

مورد دوم انتخاب يك آموزشگاه و دوره مناسب با هدفتون چون اغلب ايراني ها از جمله خود من اگه مجبور نشيم خود به خود به طور مرتب مطالعه و تمرين نمي كنيم چيزي كه اساتيد هم مثل Seymour عزيز هم تاكيد دارند

مورد سوم بر ميگرده به تجربه شخصي ام
    سعي كنيد با چيزي كه مورد علاقه تونه زبان ياد بگيريد مثلا من اخبارو خيلي دوست دارم اوايل با Special English شروع كردم به گوش كردن الان اخبار زنده رو به راحتي گوش مي كنم درضمن مدتي روزنامه انگليسي هم مي خوندم

مورد چهارم در مورد فيلم ها من فكر مي كنم اوايل انتظار زيادي نداشته باشيد كه بدون زيرنويس فارسي از ديدن فيلم لذت ببريد منظورم اينه كه با چند تا فيلم ديدن نااميد نشيد اين كار صبر وعلاقه و پشتكار مي خواد

مورد آخر هم اينكه يادگيري زبان به علت پويايي اش حتما بايد بصورت مستمر و هرروزه (حتي آگه خيلي پيشرفت هم كرده باشيد ) ادامه داده بشه

4. این کاربر از sailor2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه majidabed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ایران، تهران - Tehran, Iran

پيش فرض نرم افزارهای پیشنهادی آموزش زبان انگلیسی

ممنونم دوست عزیزم ولی:
    اینکه آیا کسی از مجموعه Rosetta Stone استفاده کرده؟؟؟ آیااگه اینطوره تا چه حدی رضایت بخش بوده؟؟؟؟
    سلام
    من نسخه 3 و نیمش رو دارم
    شاهکاره
    مخصوصاً بخش گرامرش
    تغریباً هیچ شباهتی با نسخه های قبلیش نداره
    من روز اول 4 ساعت پای گرامرش بودم اصلاً نفهمیدم وقتم چجوری گذشت
    الانم که روزی یک ساعت درس های مختلفش رو کار می کنم
    فقط تنها مشکلی که داره اینه که مرحله های تلفظش خیلی سخته و من فعلاً نادیده می گیرمشون البته به پیشنهاد استادم همون جملات و کلمات رو با صدای بلند چند بار تکرار می کنم که حداقل لحجه ام شبیه اش بشه.
    در نهایت من که صد در صد راضی بودم
    البته LingvoSoft Talking PhraseBook رو هم پیشنهاد می کنم چون با این شیوه فلش کارتیش خیلی جمله باهاش حفظ کردم بقیه محصولاتش هم خوبه ولی نه به خوبی این

داره خودمونی میشه majidabed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ایران، تهران - Tehran, Iran

پيش فرض

خوب منم توی خونه خودم زبان رو یاد میگیرم . سبک یادگیری ها متفاوته بعضی ها با کلاس و بعضی ها خودشون بهتر یاد میگیرن اما 1 نکته برای اونهایی که تو خونه یاد میگیرن دارم و اون اینه که 1 دیکشنری نرم افزاری رو کامپیوتر داشته باشن برای شنیدن تلفظ ها چون ما کلاس نمیریم بعدا از این لحاظ مشکل پیدا میکنیم و بعد اینکه تجربه شخصی به من ثابت کرده یادگیری از طریق کتاب بهتر از نرم افزاری هست .نرم افزار ها یه کم سوسول بازی هست (البته ببخشیدا ) تازه کلی هم باید وقت تلف کنی برای رفتن به قسمتهای مختلف و یادگرفتن و از این جور چیزا .اما کتاب 1 چیز دیگس و حتی میتونی نکته برداری هم بکنی ( این نکته برای یادگیری زبان لازم ) اگه بخوایید میتونم چند تا کتاب عالی رو بهتون معرفی کنم و در آخر اینکه برای یادگیری زبان فقط و فقط و فقط باید اراده و همت و پشتکار داشت ......
    خوب منم توی خونه خودم زبان رو یاد میگیرم . در مورد دیکشنری نرم افزاری شدیداً حرفتو قبول دارم و من خودم از longman آخرین نسخه اش استفاده می کنم چون غلط گیر املایی داره یه کلمه رو تلفظش رو هم تایپ کنی راحت تو غلط گیر املاییش پیداش می کنی ولی در مورد نرم افزارهای یادگیری کاملاً بات مخالفم چون من خودم تا الان 90 درصد چیزایی که یادگرفتم رو با نرم افزار یادگرفتم تازه امکان سطح بندی و آزمون ها تمرین های حرفه ای و اینتراکتیوشم که دیگه هیچی البته منظورم این نیست که از کتاب استفاده نکنن من خودم همه جور کتابی رو امتحان کردم ازشون هم راضی بودم ولی نرم افزار رو ترجیح می دم چون چیزی رو که قبلاً یاد گرفتی و بلد هستی رو دوباره وقت پاش نمی ذاری
    به هر حال این فقط نظر منه
    Have a nice time

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

به نظر من که خودم نیز حدود 12 ساله دارم زبان به صورت self study می خونم و در تکمیل جواب و نظرات دیگر دوستان باید بگم که اگر شما به یه چیزی علاقه داشته باشید روش و راهش رو هم پیدا خواهی کرد و یاد گیری زبان نیز خیلی به وسایل و امکانات خاصی ربط نارد و اینکه 100 حلقه سی دی اموزش داشته باشیم و کسی یه دو نه سی دی هم نداشته باشه ما خیلی خوب یاد خواهیم گرفت اینجور نیست .پس: علاقه...پشتکار..تمرین...تجربه دیگران...و استمرار در یادگیری مفید خواهد بود.یه چیز دیگر م بگویم..هیچ گاه نگوید من زبان فول هستم یا .....تا آخر عمر ما نیاز به improment داریم.یا حق

8. 2 کاربر از al_good2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

به نظر من که خودم نیز حدود 12 ساله دارم زبان به صورت self study می خونم و در تکمیل جواب و نظرات دیگر دوستان باید بگم که اگر شما به یه چیزی علاقه داشته باشید روش و راهش رو هم پیدا خواهی کرد و یاد گیری زبان نیز خیلی به وسایل و امکانات خاصی ربط نارد و اینکه 100 حلقه سی دی اموزش داشته باشیم و کسی یه دو نه سی دی هم نداشته باشه ما خیلی خوب یاد خواهیم گرفت اینجور نیست .پس: علاقه...پشتکار..تمرین...تجربه دیگران...و استمرار در یادگیری مفید خواهد بود.یه چیز دیگر م بگویم..هیچ گاه نگوید من زبان فول هستم یا .....تا آخر عمر ما نیاز به improment داریم.یا حق
    دوست من حرف هات جالب وصحیح هستن.من هیچوقت گرامر دوست نداشتم.سرجلسه امتحان انگلیسی هم فقط تمام ورقه امتحانی روترجمه میکردم.بعدهم معلمها من رو قبول میکردن(البته درست ترجمه میکردم)
    حالا خیلی دوست دارم توی این زمینه روبه جلو حرکت کنم.از هیچ برنامه وسی دی هم استفاده نکردم.شما برای راهنمایی من چی پیشنهادمیدید.
    دوست دارم راحت بخونم وبفهمم.(از گرامر ومکالمه بدم میاد).

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان،من زبانو در حد مبتدی بلدم کلاسم میرم ولی میخواخم علاوه بر کلاس خودم تو سه ماه تابستون خودمو خیلی بکشم بالا ،برا lلیسنینگ مثلا روزی یکی دوتا داستان step رو گوش میدم برا خودم خلاصه میگم برا لغتم روزی چار پنج تا لغت جدید از essential میخونم البته از جعبه لایتنر استفاده میکنم روزی دو صفحه از گرامر کتاب تافل دکتر فرهادی رو میخونم برا اسپیکم که فقط تو کلاس کار میکنم هفته ای سه روز کلاس میرم . میخوام بدونم با این کتابها به جایی میرسم یا لازمه برا تافل قبول شدن از کتابهای خاصی استفاده کنم ؟البته هدفم اینه که بعد دوسال تو تافل شرکت کنم اگه پیشنهادی دارین بگین ممنون میشم.

داره خودمونی میشه mohsenshahab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام
    من هم یکی دو ماهه شروع کردم و هم دارم گرامر میخونم و هم لغت حفظ میکنم . تو همین زمان کم خیلی از خودم راضی بودم و به نظر حودم خوب پیشرفت کردم
    برای گرامر از یه کتاب خیلی عالی به نام انگلیسی قدم به قدم دارم استفاده میکنم که واقعا ساده و رون توضیح داده.باور کنین جوری توضیح داده که اگه حتی فارسی رو هم بلد نباشین دستور زبان فارسی رو هم یاد میگیرین
    برای لغت هم از این کتاب و هم interchange و هم picture dic استفاده میکنم
    برای اینکه جمله سازیم قوی بشه نمی دونم از چی استفاده کنم؟
    همین طور سی دی برای قوی کردن Listening
    خیلی مایلم تجربیاتتون رو در اختیار من هم بذارین
    اما من نمیدونم برای قوی کردن

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

کسی هست جواب ما روبده......
    چرا اخه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •