تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567
نمايش نتايج 61 به 62 از 62

نام تاپيک: Sony Ericsson Idou اولین موبایل با دوربین 12 مگاپیکسلی همراه با سیستم عامل سیمبیان سری 60

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

ali racer @
    قربونت علی جان ...... من هستم .... فقط کمتر پست میدم .... به جاش تشکر میکنم .....!!!!

اگر این داستانه ای آپدیت فریمورهای گوشی اس ای حل بشه ..... منی که طرفداره سامسونگم ..... نمیدونم به چی گیر بدم......!!!
    ولی جدی ...... این داستان بلای جونه اس ای شده ..... همین کا 850 یا سی 905 اوله ورودشون به خاطر نبود فریمور مناسب چقدر ازشون بد گفته شد ....... و حمید و علی تیتان و سعید و بهراد .... چقدر به الدار بدو بیار گفتن.....!!!
    فقط امیدوارم این گوشی دیگه اونطوری نشه.....

راستی بالاخره اسم این گوشی چی شد....!؟؟! من میترسم خاطره X1 تکرار بشه ها ...... گوشی بدون مدل ؛ فقط کد نام ؛ اطلاعات کم ..... همه ی اینا درده سر ساز میشه ..... و ضمینه گیر رو برای فن بوی های بقیه برندها باز میکنه.....!!!
    برا من صفحه خازنی و لمسی رو توضیح بده ببینم یعنی چی. بخدا نمیدونم
    هر دفه یه چیزی میارید وسط
    گوشی و کلیدهای لمسی چند نوع هستن ..... یکی مقاومتی (برای مثال دیاموند ، پی990)..... یکی حرارتی یا مادون قرمز ( مثل یو 600 و یو 700 و کا 850) و خازنی (مثل آیفون و پرادی 2) .....

خازنی ها به خاطر نوع پیکر بندی صفحه روی ال سی دی .... میشه گفت یه جورایی به الکتریسیته بدن انسان هم واکنش نشون میدن ..... و توانایی شناسایی چندین نقطه حساس رو هم دارن .....!!

2. این کاربر از perjixen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این شوخی بود دیگه؟چون اگه جدی گفته باشی و این همه امکانات رو ندیده باشی و درباره ی کاملترین گوشی فعلی دنیا اینجوری گفته باشی..من به عنوانت شک میکنم جسارتا!
    میشه بگی به غیر از دوربین چه برتری نصبت به ان97 داره؟ من هیچ وقت از روی تعصب حرف نمی زنم. سونی اریکسون رو دیگه همه می شناسن. چند ساله داره گوشیهای تکراری با امکانات تکراری میده بیرون. فقط یه کم ظاهرشون رو عوض می کنه.
    نینجا جان حتما منظور دوستمون از شاخ بودنش اینه که انتظار دارند با این گوشی ماهواره به هوا پرتاپ کنند
    شما هم لحن صحبتتونو عوض کنید.
    واژه شاخ بودن درست نیست ولی اگر از من میپرسید :

این گوشی به جزء دوربین هیچ چیز جدیدی نداره .

من به امکانات جدید میگم شاخ .
    امکاناتی مثل multitouch شدن گوشیهای جاوا توسط lg
    امکاناتی مثل عریض کردن لنزهای دوربین توسط نوکیا
    امکاناتی مثل ارتقاء دادن فیلمبرداری توسط سامسونگ ، اضافه کردن پورت hdmi به گوشی - استفاده از صفحات oled - استفاده از بالاترین امکانات اینترنتی hsupa - استفاده از آلیاژهای قابل بازیافت . استفاده از انرژی خورشید برای شارژ گوشی - و ....

من به این چیزها میگم شاخ . حالا دوستان اگر به دوربین گوشی بسنده میکنن مخلصشونمم هستیم .

دوستان برندهای دیگه ببخشید اگه تکنولوژی جدید در گوشیها استفاده شد و من ننوشتم ( کلا اینها رو به طور مثال گفتم )

مرسی از همگی .
    جواب همتونو این دوستمون دادند زحمت ما رو هم کم کردند.
    تمام.
    Last edited by M@hdi-B; 20-02-2009 at 10:50.

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •