در مورد تاچ مقاومتیش تو این لینک یه توضیحاتی داده شده
تو فیلمم های یوتیوب هم که دیدم با ناخن بیشتر کار میکردند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد تاچ مقاومتیش تو این لینک یه توضیحاتی داده شده
تو فیلمم های یوتیوب هم که دیدم با ناخن بیشتر کار میکردند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بسیار بسیار زیباست
ولی خب آدم بیشتر یاد دوربین عکاسی می افته تا موبایل![]()
ولی در کل به نظر بنده خریدن این گوشی به خاطر دوربینش،کار چندان درستی نیست.
علتش هم اینه که عکس های این دوربین قرار نیست با گوشی هایی مثل سری n نوکیا مقایسه بشه.
عکس هاش رو کسی که این گوشی رو داره،قطعا و قطعا میخواد با دوربین های 12 مگا پیکسلی مقایسه کنه که وقتی که خروجی این گوشی پیش این دوربین ها کم میاره،ازش دلزده میشه.
نمی گم گوشی بدی هست ،اتفاقا خودمم خیلی عاشقش شدم ولی نه به خاطر دوربینش بلکه از خودش وظاهرش خوشم اومده.دوربین هم یک مزیته برای خودش.
بله.کلآ به نظر من نباید یه گوشی رو واسه دوربینش خرید.چون من هم دوربین سری 7h سونی دارم هم سری d200 نیکون...کیفیت هیکدومو نمیشه با بهترین گوشی دوربیندار بازار مقایسه کرد...من در موقع خرید گوشی به همه چیش اهمیت میدم جز دوربین..![]()
منم به خاطر دوربینش نمیتونم بخرمش (نمیارزه واسه من) من اگه یه گوشی با همین پلتفرم با دوربین کمتر بده که ارزونش هم تو بازار داشته باشه میخرم وگرنه من n95 دارم باش زیاد عکس نمیگیرم چه برسه به این
البته تو خوبی این گوشی حرفی نیست اما باید یه گوشی تو رده 5800 هم بزنه (قیمتی) تا جنسش جور باشه این گوشی زیادی high end پس گرونه. نظر شخصی بود
سپاس
uiq نيست
uiq رسما درش تخته شد
بايد سيمبيان واحد باشه
UIQ که به صورت رسمی نمیتونه باشه.
ولی از یه سیمبین open source استفاده می کنه که تمام تغییراتی که قبلا داده بود تا UIQ رو بوجود بیاره،دوباره میتونه برگردونه روش.ولی اگر این کارو بکنه،میشه همون UIQ که با مشکل مواجه میشه شرکت.بنابراین یکمی با UIQ فرق خواهد داشت.
با عرض سلام
سیستم عامل این گوشی Symbian S60 ست که در ساختار Idou بکار گرفته شده البته مشابه نمونه های بکار گرفته شده در مدل هایی همچون 5800 و N97 از نوکیا نیست و از ورژنی کاملا جدید و Open Source مبتنی بر S60 استفاده کرده است
در ضمن این گوشی تلویزیون دارد چون در منوی اصلی گزینه tv دارد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)