تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 28 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 274

نام تاپيک: مقايسه omnia i900 با سونی اریکسون Xperia™ X1

داره خودمونی میشه Masih60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

منبعش چشمای خودمه که فیلم dvd رو تبدیل کردم بابیتریت 800 و فریم ریت 30 و رزولوشن 800 480 و فرکانس صدای 4800 و 128 ریت صدا...با این پروفایل فیلم batman dark night رو تبدیل کردم رو گوشی دوستم ریختم.با لگ و تآخیر صدا پخش کرد...ولی رو اکسپریا کیفیتش پایینم بود...واسه اکسپریا 1200 کانورت میکنم که حجمش حدود 2گیگ میشه.فرمت mp4.اینایی که گفتم واسه فیلم کامل هست نه یه کلیپ موزیک.کلیپ موزیکو امینا شاید تا 1500 هم پخش کنه...فرمت هم divx نیست...mp4...اگر شک دارید با این پروفایلی که گفتم کانورت کنید و نتیجه رو ببینید...
    حسام جان من هم چندین بار گفتم فیلم میبینم ولی خوب mp4 نمیبینم. شاید در مورد mp4 حق با شما باشه. من در این مورد اطلاعی ندارم. اما جایی هم ندیدم که mp4 رو تو مقایسه ها آورده باشن.
    در هر صورت حرف شما حجته!

2. این کاربر از Masih60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مموري 512 مموري بود كه در ابتدا قرار بود در با گوشي داده بشه كه الان 4 گيگ مي دن!

و

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته آقا مسیح هم توی این مسله مقصر نیست .
    اکسپریا بخاطر دیر معرفی شدنش موقع ورود به بازار بعضی چیزاش عوض شد . احتمالاْ قبلاْ شاید قرار بود با ۵۱۲ عرضه بشه که عوضش کردن.
    مثلاْ ابتدا هم قرار بود با ویندوز ۶ بیاد و بعضی سایتا ویندوزشو زدن ۶ اما همه دیدیم که در نهایت با ۶.۱ عرضه شد.
    کلاْ فاصله زیاد معرفی با عرضه این مشکلاتم داره. 

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

10

حسام جان من هم چندین بار گفتم فیلم میبینم ولی خوب mp4 نمیبینم. شاید در مورد mp4 حق با شما باشه. من در این مورد اطلاعی ندارم. اما جایی هم ندیدم که mp4 رو تو مقایسه ها آورده باشن.
    در هر صورت حرف شما حجته!
    divx رو تست نکردم...اما بالاترین تصویر رو فرمت mp4 میده...mp4 از قسمت گرافیکی استفاده میکنه اما divx از رم.divx رو گوشی w950 یادمه رو 1000 کانورت میکردم و با divx player راحت اجرا میکرد
    من مدت زیادی صرف کانورت میکنم...همه نرم افزار های کانورتو امتحان میکنم.دوستام میگن دیونه ای کامپیوترت صبح تا شب روشه و فیلم تبدیل میکته...کانورت mp4 رو نمیدونم میدونی یا نه که اگه به یه نسبت بیتریت تصویر و صدا و هرتز صدا رو ندی وقتی بالای 1000 کانورت کنی تصویرو صدا اختلاف میوفته...حالا من این نسبت رو پیدا کردم...جالب اینه که هرچی هم تو نت سرچ کردم کسی تو این موضوع تحقیق نکرده....اما من 1 ماه پیش به نتیجه رسیدم...و به زودی یه تاپیک در بخش گرافیک میزنم و به همه انتقال میدم....

5. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Masih60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

divx رو تست نکردم...اما بالاترین تصویر رو فرمت mp4 میده...mp4 از قسمت گرافیکی استفاده میکنه اما divx از رم.divx رو گوشی w950 یادمه رو 1000 کانورت میکردم و با divx player راحت اجرا میکرد
    من مدت زیادی صرف کانورت میکنم...همه نرم افزار های کانورتو امتحان میکنم.دوستام میگن دیونه ای کامپیوترت صبح تا شب روشه و فیلم تبدیل میکته...کانورت mp4 رو نمیدونم میدونی یا نه که اگه به یه نسبت بیتریت تصویر و صدا و هرتز صدا رو ندی وقتی بالای 1000 کانورت کنی تصویرو صدا اختلاف میوفته...حالا من این نسبت رو پیدا کردم...جالب اینه که هرچی هم تو نت سرچ کردم کسی تو این موضوع تحقیق نکرده....اما من 1 ماه پیش به نتیجه رسیدم...و به زودی یه تاپیک در بخش گرافیک میزنم و به همه انتقال میدم....
    آقا پس در این زمینه ما باید بیایم پیش شما یه سری! تو پیغام خصوصی مزاحم میشم اینجا هم بحث منحرف نشه.

پ.ن: امین خدا خیرت بده حداقل دست دو تا جوون رو تو دست هم گذاشتی!!

7. این کاربر از Masih60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

آقا پس در این زمینه ما باید بیایم پیش شما یه سری! تو پیغام خصوصی مزاحم میشم اینجا هم بحث منحرف نشه.

پ.ن: امین خدا خیرت بده حداقل دست دو تا جوون رو تو دست هم گذاشتی!!
    شدیم 3 تا منم هستم. شاگرداش زیاد شدن

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

شدیم 3 تا منم هستم. شاگرداش زیاد شدن
    حالا فکر نکنید فیزیک هسته ای بلدمااااما همیشه تو کانورت دنبال این بودم حجم کم.کیفیت بالا.صدای خوب(البته تو هدفون)

10. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

کسی قیمت اکسپریا رو تو اروپا و آمریکا میدونه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه deluge28's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بنظرم يكي از ضعغهاي xperia اينه كه با كيبوردش نميشه فارسي تايپ كرد....خوب خيلي مهمه كه يكي از نكات برجسته اكسپريا در مقايسه با تاچ هاي ديگه داشتن كيبورد هست...حالا فرض كن ميخواي word كار كني كه معمولا فارسيه، نميتوني از كيبورد استفاده كني...مي خواي از ديكشنري يه لغت فارسي پيدا كني نميشه از كيبورد استفاده كرد يا حتي مي خواي يه اس ام اس فارسي بزني اونم باز نميشه....خوب اين خيلي بده ديگه.....اگه ميشد يه جوري اين مشكلش حل ميشد ديگه عالي بود..
    با تشكر.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

بنظرم يكي از ضعغهاي xperia اينه كه با كيبوردش نميشه فارسي تايپ كرد....خوب خيلي مهمه كه يكي از نكات برجسته اكسپريا در مقايسه با تاچ هاي ديگه داشتن كيبورد هست...حالا فرض كن ميخواي word كار كني كه معمولا فارسيه، نميتوني از كيبورد استفاده كني...مي خواي از ديكشنري يه لغت فارسي پيدا كني نميشه از كيبورد استفاده كرد يا حتي مي خواي يه اس ام اس فارسي بزني اونم باز نميشه....خوب اين خيلي بده ديگه.....اگه ميشد يه جوري اين مشكلش حل ميشد ديگه عالي بود..
    با تشكر.
    شاید واسه شما مهم باشه اما بعضی ها با کیبرد مجازی راحت و سریع تر کاراشونو میکنن.من خودم کیبرد فول اسکرینشو به کیبرد ترجیح میدم .ترتیب چیدمان حروف کیبردشم مثل کامپیوتره.اولینبار که امتحانی اومدم sms با کیبردش بزنم جای همه حروف مثل کامپیوتر بود و دنباله حروف ها نمی گشتم

14. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

با تشكر.
    اووووووووو . این که دیگه نوبره. خیلی بده که. البته واسه من مهم نیست من نمیخوام زیاد فارسی تایپ کنم همون انگلیسی کافیمه ولی واسه اونهایی که میخوان فارسی تایپ کنن مشکل ایجاد میکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •