حسام جان من هم چندین بار گفتم فیلم میبینم ولی خوب mp4 نمیبینم. شاید در مورد mp4 حق با شما باشه. من در این مورد اطلاعی ندارم. اما جایی هم ندیدم که mp4 رو تو مقایسه ها آورده باشن.
در هر صورت حرف شما حجته!![]()
حسام جان من هم چندین بار گفتم فیلم میبینم ولی خوب mp4 نمیبینم. شاید در مورد mp4 حق با شما باشه. من در این مورد اطلاعی ندارم. اما جایی هم ندیدم که mp4 رو تو مقایسه ها آورده باشن.
در هر صورت حرف شما حجته!![]()
البته آقا مسیح هم توی این مسله مقصر نیست .
اکسپریا بخاطر دیر معرفی شدنش موقع ورود به بازار بعضی چیزاش عوض شد . احتمالاْ قبلاْ شاید قرار بود با ۵۱۲ عرضه بشه که عوضش کردن.
مثلاْ ابتدا هم قرار بود با ویندوز ۶ بیاد و بعضی سایتا ویندوزشو زدن ۶ اما همه دیدیم که در نهایت با ۶.۱ عرضه شد.
کلاْ فاصله زیاد معرفی با عرضه این مشکلاتم داره.
divx رو تست نکردم...اما بالاترین تصویر رو فرمت mp4 میده...mp4 از قسمت گرافیکی استفاده میکنه اما divx از رم.divx رو گوشی w950 یادمه رو 1000 کانورت میکردم و با divx player راحت اجرا میکرد
من مدت زیادی صرف کانورت میکنم...همه نرم افزار های کانورتو امتحان میکنم.دوستام میگن دیونه ای کامپیوترت صبح تا شب روشه و فیلم تبدیل میکته...کانورت mp4 رو نمیدونم میدونی یا نه که اگه به یه نسبت بیتریت تصویر و صدا و هرتز صدا رو ندی وقتی بالای 1000 کانورت کنی تصویرو صدا اختلاف میوفته...حالا من این نسبت رو پیدا کردم...جالب اینه که هرچی هم تو نت سرچ کردم کسی تو این موضوع تحقیق نکرده....اما من 1 ماه پیش به نتیجه رسیدم...و به زودی یه تاپیک در بخش گرافیک میزنم و به همه انتقال میدم....
![]()
آقا پس در این زمینه ما باید بیایم پیش شما یه سری!تو پیغام خصوصی مزاحم میشم اینجا هم بحث منحرف نشه.
پ.ن: امین خدا خیرت بده حداقل دست دو تا جوون رو تو دست هم گذاشتی!!![]()
شدیم 3 تا منم هستم. شاگرداش زیاد شدن![]()
حالا فکر نکنید فیزیک هسته ای بلدمااااما همیشه تو کانورت دنبال این بودم حجم کم.کیفیت بالا.صدای خوب(البته تو هدفون)
![]()
کسی قیمت اکسپریا رو تو اروپا و آمریکا میدونه؟
بنظرم يكي از ضعغهاي xperia اينه كه با كيبوردش نميشه فارسي تايپ كرد....خوب خيلي مهمه كه يكي از نكات برجسته اكسپريا در مقايسه با تاچ هاي ديگه داشتن كيبورد هست...حالا فرض كن ميخواي word كار كني كه معمولا فارسيه، نميتوني از كيبورد استفاده كني...مي خواي از ديكشنري يه لغت فارسي پيدا كني نميشه از كيبورد استفاده كرد يا حتي مي خواي يه اس ام اس فارسي بزني اونم باز نميشه....خوب اين خيلي بده ديگه.....اگه ميشد يه جوري اين مشكلش حل ميشد ديگه عالي بود..
با تشكر.
شاید واسه شما مهم باشه اما بعضی ها با کیبرد مجازی راحت و سریع تر کاراشونو میکنن.من خودم کیبرد فول اسکرینشو به کیبرد ترجیح میدم .ترتیب چیدمان حروف کیبردشم مثل کامپیوتره.اولینبار که امتحانی اومدم sms با کیبردش بزنم جای همه حروف مثل کامپیوتر بود و دنباله حروف ها نمی گشتم![]()
اووووووووو . این که دیگه نوبره. خیلی بده که. البته واسه من مهم نیست من نمیخوام زیاد فارسی تایپ کنم همون انگلیسی کافیمه ولی واسه اونهایی که میخوان فارسی تایپ کنن مشکل ایجاد میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)