چند ساله که همراه اول شروع به کار کرده؟ میزان پیشرفت؟
چند ساله که ایرانسل شروع به کار کرده؟ میزان پیشرفت؟
چند ساله که همراه اول شروع به کار کرده؟ میزان پیشرفت؟
چند ساله که ایرانسل شروع به کار کرده؟ میزان پیشرفت؟
الان هم که شده 7 تومن و کار خیلی هارو راحت کرده.
این تاپیک جوابییه تاپیک زیره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوبه من گفتم که طنزه ها :
طنز ... ! ( تبلیغات ایرانسل)
Last edited by Vallio; 15-02-2009 at 19:59.
یه چیز دیگه :
من سیمکارتمو خرداد خریدم به 540.000 تومان ( همراه اول )
الان ایرانسل دارم 0935 - 0936 - 0937
سیمکارت های همراه اول بین 2.500.000 تا 1.200.000 تومان بود قبل از اینکه ایرانسل بیاد
اصلا من مخالف ایرانسل نیستم ...
( ... ایهاالناس من شوخی کردم . طنزه ! ... )
آخ گفتي!
يادمه ميخواستن يه نفر رو خيلي با احترام و پر ابهت توصيف كنن مي گفتن فلاني دكتر يا مهندسه! خونه داره ماشين داره موبايل هم داره!
اي روزگار ببين چه ها كه نمي كني!![]()
اگه ايرانسل نبود خيلي از پول هايي كه پسر ها واسه خريد سيم كارت مي دادن تا با دوست دوخترشون صحبت كنن هدر نمي رفت. بعضي ها مثل خوردن تخمه ايرانسل مصرف مي كنن. آخه چرا؟!
سیم کارت منم ماله دزد اوله .... 440.000 تومن خریدمش!!!!!!!!
و اما اگه ایرانسل نبود:
قیمت سیم کارت دزد اول هنوز 400.000 تومن بود .......
خبری از GPRS و MMS نبود.......
ایرانسل با شروع کارش برای راه اندازی GPRS هزینه نمیگرفت ......
میخوام یه قضیه رو یادتون بیارم که نمیدونم بعدش عکس العمل شما چیه......
زمانی که سیم کارت مخابرات 1.200.000 تومن بود برای فعال بودن Caller ID ماهی 3000 تومن می گرفتن !!! (یعنی آبونمان داشت!!!!) این چیزا توی تاریخ مخابرات این کشور ثبت شده!!!
[QUOTE=naseronline;3505159]اگه ايرانسل نبود خيلي از پول هايي كه پسر ها واسه خريد سيم كارت مي دادن تا با دوست دوخترشون صحبت كنن هدر نمي رفت. بعضي ها مثل خوردن تخمه ايرانسل مصرف مي كنن. آخه چرا؟![/QU
یعنی میخای بگی اگه ایرانسل نبود این پسر ها با دوست دختراشون حرف نمیزدن؟ .................عجب ........ابراز نظر جالبی........
اگه دقت كرده باشي من گفتم خيلي ... آره داداش...یعنی میخای بگی اگه ایرانسل نبود این پسر ها با دوست دختراشون حرف نمیزدن؟ .................عجب ........ابراز نظر جالبی........
خوب اون مربوط میشه به پول زیادی اونها و به من و شما ربطی نداره....ممنون از جوابتون.........![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)