سلام دوست عزیزم .. خوبی ؟ ببخشید دیر جواب میدم .. یه مدت سرم شلوغ بود وقت نداشتم بیام اینترنت
آره دوست عزیز مال منم برطرف شده ...
گهگاهی (مثلا هفته ای یکبار) اونم نه به شدت قبل هست که اونم بی خیال شدم و فراموش کردم
موفق باشی دوست عزیزم ....
سلام دوست عزیزم .. خوبی ؟ ببخشید دیر جواب میدم .. یه مدت سرم شلوغ بود وقت نداشتم بیام اینترنت
آره دوست عزیز مال منم برطرف شده ...
گهگاهی (مثلا هفته ای یکبار) اونم نه به شدت قبل هست که اونم بی خیال شدم و فراموش کردم
موفق باشی دوست عزیزم ....
سلام دوست عزیز
ممنون .. مشکلم رفع شده ....
اینو بگم که : نزدیک 3 الی 4 ماه من هر غذایی میخوردم این مشکل رو داشتم که الحمدا... الان رفع شده
موفق باشید
سلام
تاپیک زیرخاکی پیدا کردم
من هم دقیقا همین مشکل صدای معده و روده را دارم. که بیشتر مربوط میشه به معده.
احساس ترکیب شدن اسید و باز در معده می کنم (به نوعی حساس می کنم دو ماده ترکیب و دارند حباب می زنند)
فشار روی معده حس می کنم که برطرف نمی شود. فکر می کنم فشار از ناحیه ماهیچه شکمی (قسمت زیر جناق - اگه درست بگم) وارد میشه و قابل رفع نیست
وقتی حالت خمیده روی کتاب و کاغذ دارم - سر جلسه امتحان - احساس فشار بیشتری روی معده می کنم.
نکته جالب اینه که من 5 ساعت خارج کلاس هیچ مشکلی ندارم (هر کاری هم بکنم مشکلی ندارم) ولی به محض ورود به کلاس مخصوصا جلسات امتحان این مشکل به طور فزاینده ای زیاد میشه
احساس می کنم استرس - حتی استرس اینکه دوباره در جمع به مشکل بخورم - سبب تشدید (شاید هم ایجاد) مشکل می گردد
گاهی اوقات نیز صدای حرکت باد در معده را می شنوم.
گاهی اوقات بدون هیچ حسی از جانب خودم و ناگهانی صدا از قسمت های مختلف روده ها شنیده می شود.
در ضمن یه مدت پان کراتین مصرف کردم به همراه قطره کارمینت
در مورد پزشک:
من هر دکتری می روم همان چیزی را که می گویم به خود من پس می دهد!!
دیگه دارم فکر می کنم نروم سر جلسه امتحان!!!
در ضمن تولید بزاق دهان و تعریقم هم زیاد شده است . مشکل هم تقریبا همین ترم ایجاد شده که من تو هوای سرد زمستان ، وقتی نشسته بودم به صورت قطره وار عرق می کردم.
دارو های آرام بخش غیر اعتیاد زا نیز چند مورد معرفی نمایید
با تشکر
دوست عزیز این حرف ها رو ول کل ، اصلا" خود درمانی نکن /
برو یه متخصص گوارش کارتو حتما" حل میکنه اگه خیلی شدید و وحشتناک باشه کارتو با 3 دوره درمان ، سه ماهه خوب میشی !
شاید حتی آندوسکپی ات هم بکنه ، که دیگه مطمئن میشه !
فقط به دکتر مراجعه کن ، مشکلتون از معدتونه ( البته من نمیدونم دقیق ) !
منم زیر خاکی بکشم بیرون ،
اقا من هم مشکلم خیلی شبیه شماست
وقتی یه جا زیاد میشینم این مشکل پیش میاد ، این هفته اینقدر صداش زیاد بود فکر کنم کل کلاس شنید
واسه شما حل شد ؟ البته من معدم مشکلی نداره ، فقط روده صدا میده
سلام، منم مشکل شما رو دارم. صبح ها کمتره ولی از عصر دیگه خیلی شدید میشه. انقدر صدا های روده شدیدن که تا چند متر اونور تر هم شنیده میشن! خیلی مشکل بدیه و آبروی آدم رو جلوی همه مخصوصا سر کلاس میبره. کلا زندگی اجتماعی آدم رو میریزه به هم. الان یکسال و نیمه که اینجوریم. این اواخر دیگه از نظر روانی داغون شدم! کلی تو اینترنت سرچ کردم و فروم های خارجی رو خوندم ولی درمانی پیدا نشد. جالب اینجاست که بعضی ها رو تو آمریکا پیدا کردم که 10 تا 15 سال بود این مشکل رو داشتن!!! متخصص هم چندین بار رفتم و دو بار هم آندوسکپی کردم. همه دکتر ها میگفتن از معدته! اکثرشون هم پنتوپرازول و فاموتیدین میدادند ولی بعد از شش ماه از مصرف اینها، هیچ اثری روم نداشتن. تا اینکه متوجه شدم این دکترا فقط میخوان پول ویزیت و آندوسکپی بگیرن و اصلا از مشکل من سر در نیمارن (متاسفانه). مریض رو به چشم منبع درآمد نگاه میکنن (بعضی هاشون البته). توی این یکسال و نیم فکرم به همه بیماریها کشیده شد، از سرطانهای روده و معده گرفته تا ایدز و هپاتیت! دیگه واقعا داشتم دیوونه میشدم که یه دکتر آشنا بهم گفت هیچ کدوم اینها نیست، مترونیدازول بخور با ویتامین B کمپلکس و بیسموت ساب سیترات. نسخش رو هم نوشت و فرداش همه رو شروع کردم به خوردن. 10 روز مترونیدازول رو خوردم و خوشبختانه این سر و صداهای وحشتناک فوق العاده کم شدن! نمیگم 100 در صد از بین رفتن ولی میتونم بگم که دیگه خودم هم صدای روده ها رو نمیشنوم و فقط حرکت اونا رو احساس میکنم. دفع گاز به صفر رسیده، باور میکنید! در کل اوضاع خیلی خیلی بهتر شده. پیشنهاد میکنم 10 روز مترونیدازول (2 تا صبح 2 تا شب، جمعا 40 تا) رو بعد از مشورت با دکترتون مصرف کنید. لطفا اگه کسی درمان قطعی دیگه ای هم سراغ داره اینجا بنویسه، نوع غذا، اثر روانی، خالی یا پر بودن معده، افشره نعنا و غیره هم اثر خیلی خیلی کمی دارند، من همشو امتحان کردم.
سلام
من نزدیکه هشت ساله که با این مشکل مواجه هستم. البته نه بصورت مداوم ، گاهی عود می کنه ..
اسم بیماری به احتمال خیلی خیلی زیاد سندروم روده تحریک پذیر هست. مشکل ساختاری وجود نداره و علت بیماری هم دقیق مشخص نیست. ولی استرس و فشار های عصبی شدیداٌ موجب تشدید بیماری میشه . وقتی یکبار شکمتون صدا میده ، این خودش باعث میشه که متمرکز بشید روی صدای شکم و ...
برای من معمولا از ظهر شروع میشه تا شب ادامه داره و همچنین توی پائیز و زمستون هم بیشتره ...
مفید ترین راه اینه که کلا از یاد ببرید این بیماری رو ... سرکلاس حواستون به درس و استاد باشه تا زمان زودتر بگذره و به فکر صدای شکمتون نیفتید.
هیچ دارویی هم اثر نمیکنه و درمان دارویی نداره. البته اخیراٌ دارویی ساخته شده که فقط برای خانمها موثره. و جالبه بدونید داروهای ضدافسردگی هم در کاهش علائم مفید هستند. ولی بدون نسخه پزشک سراغ این داروها نرید
بهترین روش برای مقابله کنترل تغذیه هست.
نخوردن غذا با حجم زیاد در هر وعده خیلی خیلی مهمه ... کم بخورید ولی قبل از اینکه خیلی گرسنه بشید دوباره بخورید
با معده خالی میوه بخورید ( قبل و بعد میوه خوردن هیچی نخورید حتی لقمه ای نان ) - در این مورد یه سرچی توی نت بکنید.
قصد دارم یه روش دیگه امتحان کنم ... اگه نتیجه بده حتماٌ بهتون میگم
منم همین مشکل صدای معده و رودرو دارم و علاوه بر اون یه بوی بدی هم بعضی وقتها از بینیم احساس میکنم میاد . بهترین دکتر های تهران هم رفتم ولی همش کوتاه مدت جواب میده مثلا برای صدای معده وروده مترونیدازول و بسموت و قطره نیستات و احتمالا قرص پانکراتین موثر بود . اما وقتی قطع کردم دوباره صدا شروع شد -
برای بویی که گاهی از بینی حس میکنم هم اموکسیسیلسن و مترونیدازول خیلی تاثیر داره ولی همیشگی نیست .
کسی میتونه منو راهنمایی کنه چیکار کنم .![]()
موارد زیادی از مشکلات مربوط به روده ها منجمله صدای روده ها می تونه عصبی باشه . البته عفونتهای خاص داخل روده ای نیز از عوامل این مورد میتونن باشند .
برای درمان حالتهای عصبی می توان از داروهایی که به کاهش استرس و اضطراب کمک می کنند و داروهای ضد اسپاسم روده ای استفاده کرد .
سلام دوستان
خواهش ميكنم اگه كسي راه حلي برا اين مسئله پيدا كرده بياد و بگه. منم چند ساله باهاش دارم دست و پنجه نرم ميكنم. تقريبا همه جا ابروم رفته همه فهميدن.
دوستايي كه قبلا اين مشكل را داشتن و اينجا عنوان كرده بودن الان ديگه پيداشون نيست خوب حتما راه حلشا جستن. از تك تكشون خواهش ميكنم بيان به من هم بگن چيكار كنم. ممنووون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)