تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 71

نام تاپيک: 'آموزش برنامه Remote Desktop و چگونگي روشن كردن يك كامپيوتر در جايي ديگر!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اولا" سلام
    دوما" كه خيلي دير جواب ميدين
    سوما" من تو محل كارم wireless دارم وتوخونه adsl دارم واين default gateway preferred dns server alternate dns server روتو خونه دارم ودرضمن توشركت مودم ندارم توخونه مودم دارم ومودم من هم d-link هستش وتو محل كارم با كابل به كيس متصل ميشم
    لطف كنيد مدت زمان پاسخ گويي به مشكلات رايه خورده كم كنيد البته اين پاسخ گويي شما ازروي اجبار نيست بلكه يه لطف هستش
    باتشكر
    goodluck

اگه نباشه جاش خالی می مونه a.l.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اولا" سلام
    دوما" كه خيلي دير جواب ميدين
    سوما" من تو محل كارم wireless دارم وتوخونه adsl دارم واين default gateway preferred dns server alternate dns server روتو خونه دارم ودرضمن توشركت مودم ندارم توخونه مودم دارم ومودم من هم d-link هستش وتو محل كارم با كابل به كيس متصل ميشم
    لطف كنيد مدت زمان پاسخ گويي به مشكلات رايه خورده كم كنيد البته اين پاسخ گويي شما ازروي اجبار نيست بلكه يه لطف هستش
    باتشكر
    goodluck
    مگه میشه مودم نباشه تنظیماتی که برای جایی ایجادکردم وremote هم می شم روی مودم شرکت Ip valid راتنظیم کردم
    جور دیگه ای بلدنیستم جزبا نرم افزارکه گفتم البته پست 43 همین تاپیک درصفحه ی قبل روهم مطالعه کن شاید کمک کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من هم میدونم امکان نداره که مودم نداشته باشی,منظورمن مودم اکسترنال بودکه درخانه دارم,حالا میشه بگی ip valid روچجوری تو محل کارم تنظیم کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه a.l.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من هم میدونم امکان نداره که مودم نداشته باشی,منظورمن مودم اکسترنال بودکه درخانه دارم,حالا میشه بگی ip valid روچجوری تو محل کارم تنظیم کنم؟
    Ip valid رو داری؟
    درنوارمرورگرت 198.168.1.1 را بنویس بعد به User: Admin Password: admin رابنویس اگراینهاراتومحل کارت تونستی وارد شی بگو؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اولا" كه 198.168.1.1 نيست،بلكه 192.168.1.1هستش،درضمن من توشركت تحت شبكه هستم(يعني windows server 2003)،در ضمن مرسي ازراهنماييهات،ديگه نمي خواد راهنمايي كني
    باتشكر
    goodluck

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام این اخرش کجاست بعد اد کردن؟؟؟؟؟؟
    مطمینید حالتون خوبه؟ فونت و استایل می خواد چی کار؟؟؟؟؟؟
    اشتباهی شده حتما نه؟؟؟؟

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

سلام.
    ببخشید، من میخوام از سریق سیستم خودم (ویندوز 7) یه سیستم دیگه رو از طریق اینترنت (اونم ویندوز 7) ریموت کنم.
    چندتا سئوال داشتم!
    1. کلاً برای دسترسی به کامپیوتر مقصد چه کارایی رو باید انجام بدم که اینجا دیگه به مشکل نخورم؟
    2. امکان این هست بین دو سیستم فایل جا به جا کنم؟
    3. من که میخوام این کار رو از طریق اینترنت انجام بدم، از پهنای باندم کم میشه؟ اگه آره، چقد و کلاً میزان کم شدن پهنای باند به چه صورته؟

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

بابا، تو رو خدا یکی کمکم کنه! ناسلامتی انجمن به این تاپی، یکی نیست کمک کنه؟!!!!

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    ببخشید، من میخوام از سریق سیستم خودم (ویندوز 7) یه سیستم دیگه رو از طریق اینترنت (اونم ویندوز 7) ریموت کنم.
    چندتا سئوال داشتم!
    1. کلاً برای دسترسی به کامپیوتر مقصد چه کارایی رو باید انجام بدم که اینجا دیگه به مشکل نخورم؟
    2. امکان این هست بین دو سیستم فایل جا به جا کنم؟
    3. من که میخوام این کار رو از طریق اینترنت انجام بدم، از پهنای باندم کم میشه؟ اگه آره، چقد و کلاً میزان کم شدن پهنای باند به چه صورته؟
    سلام
    بهترین راه برای وصل شدن ریموت زدن هست
    بباید از سیستم مقصد آی پی داشته باشین و ریموتش بسته نباشه
    آی پی چون Dynamic مال اکثر افراد هست میتونید بگین بره به سایت Iptools.com ای پی مورد نظری که نشون میده به شما بده و شما با نوشتن دستور mstsc و باز شدن پنجره مورد نظر و نوشتن آی پی ریموت رو انجام بدین و یا به این صورتmstsc /v xxxxxxxx که اون حرف های ایکس باید آی پی مورد نظر باشه
    شما جابجایی فایل و .... رو من پیشنهاد میدم به صورت آپ لود انجام بدین چون ارتباط های ریموت اینا بیشتر برای حل مشکلات و... هست و کمتر کسی از این کار استفاده میکنه و من تجربه نداشتم
    و اگه نخواین از امکانات خود ویندوز استفاده کنید از برنامه Teamviewer میتونید برای همین ریموت زدن استفاده کنید
    دو طرف برنامه رو نصب و در پایان زمان اجرا کردن یکی پسوورد و آی پی که برنامه میده رو برای اتصال به دیگری میده و وصل میشه
    و اگه هم کلا سرور یا کامپیوتری Ip Static داشت راه بالا بدون رفتن به سایت مورد نظر عملی ست و اونجا دیگه آی پی رو شما دارین

10. 2 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

سلام
    بهترین راه برای وصل شدن ریموت زدن هست
    بباید از سیستم مقصد آی پی داشته باشین و ریموتش بسته نباشه
    آی پی چون Dynamic مال اکثر افراد هست میتونید بگین بره به سایت Iptools.com ای پی مورد نظری که نشون میده به شما بده و شما با نوشتن دستور mstsc و باز شدن پنجره مورد نظر و نوشتن آی پی ریموت رو انجام بدین و یا به این صورتmstsc /v xxxxxxxx که اون حرف های ایکس باید آی پی مورد نظر باشه
    شما جابجایی فایل و .... رو من پیشنهاد میدم به صورت آپ لود انجام بدین چون ارتباط های ریموت اینا بیشتر برای حل مشکلات و... هست و کمتر کسی از این کار استفاده میکنه و من تجربه نداشتم
    و اگه نخواین از امکانات خود ویندوز استفاده کنید از برنامه Teamviewer میتونید برای همین ریموت زدن استفاده کنید
    دو طرف برنامه رو نصب و در پایان زمان اجرا کردن یکی پسوورد و آی پی که برنامه میده رو برای اتصال به دیگری میده و وصل میشه
    و اگه هم کلا سرور یا کامپیوتری Ip Static داشت راه بالا بدون رفتن به سایت مورد نظر عملی ست و اونجا دیگه آی پی رو شما دارین
    با سلام
    من یک ای پی ثابت دارم اما باز هم نمی تونم از طریق ری موت وصل شم به سیستم خودم . وقتی ای پی ثابت رو از طریق سیستم راه دور می زنم مستقیم وصل می شم به مودم
    وقتی ای پی سیستم خودم در شبکه رو هم می زنم که ارور دریافت می کنم
    خوب چطور میشه از طریق ای پی ثابت به سیستم خودم در اداره وصل بشم
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •