Renoir با تنظیمات اتوماتیک. فاصله حدودا 7/1 متر.
سرور2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Renoir با تنظیمات اتوماتیک. فاصله حدودا 7/1 متر.
سرور2
Last edited by meghdaad; 08-04-2009 at 18:37.
ممنون از جواب های کاملت ، کلی حال دادی .
راستی عکس تاریکی مطلق کجا گذاشتی؟من یکم بی دقتم![]()
اینم چند تا عکس مخصوص برای آقا شهاب گل در فواصل مختلف.
Renoir با تنظیمات اتوماتیک. فاصله 3 متر.
سرور2
Last edited by meghdaad; 08-04-2009 at 18:35.
Renoir با تنظیمات اتوماتیک. فاصله 50 سانتی متر.
سرور2
Last edited by meghdaad; 08-04-2009 at 18:34.
Renoir با تنظیمات اتوماتیک. فاصله 2 متر.
سرور2
Last edited by meghdaad; 08-04-2009 at 18:32.
ممنون meghdaad عزیز من عکس ها تازه دیدم واقعا کیفیت دوربین رنیور تو روز و ماکرو بی نظیره ولی تو شب چندان جالب نیست و فلشش هم...
دوستان یه سوال:
هندزفری این رنیور به ویوتی هم میخوره دیگه؟
بعد کیفیت صدا(هندزفری) رونیور در مقایسه یا ویوتی چطوره.
آخه من بیچاره پولم بیشتر از ویوتی قد نمیده از ویوتی خیلی خوشم اومده فقط درمورد کیفیت موزیکش شک دارم.
میخوام بدونم هندزفری رنیور رو بهش بزنم کیفیت رو بهتر میکنه؟
اصلا هدست رنیور رو جدا اصلشو میفروشن؟
نمای جلو هیچ تغییری نکرده و در پوش پشت موبایل یه تیکه و ساده و کدر شده که در مدل قبل نیمه براق بوده و آرم و نام ال جی با فرو رفتگی به رنگ طوسی و مشخصات به رنگ سفید نوشته شده که در مدل قبلی با رنگ بژ بوده. کاور لنز اتوماتیک و بزرگتر شده و باعث شده فلش کمی به چپ منتقل بشه.
سرور2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینترفیس عکاسی و فیلمبرداری هم کاملا تغییر کرده، و با 2 حافظه داخلی 1 گیگا بایت و 2 گیگا بایت عرضه خواهد شد.
سرور2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبر خلاف مدل اصلی که در تمام دنیا و آمریکا پخش شد، این مدل تقریبا در سراسر دنیا به غیر از آمریکا پخش خواهد شد، چون فقط شبکه GSM 900 / 1800 / 1900 - tri-band version و HSDPA 900 / 2100 پشتیبانی میکنه و شبکه HSDPA 850 / 1900 - American version پشتیبانی نمیکنه.
Last edited by meghdaad; 08-04-2009 at 18:31.
سلام دوست من مقداد جان
چرا از تم نصب کردن منصرف شدی؟ ترسیدی بلایی سر گوشیت بیاد؟؟؟
ببین، ظاهرا برنامه های جانبی هستن که روی کامپیوتر یا خود گوشی نصب می شن که فایل های تم رو در اختیارشون می گذاری و خودشون بی درد سر همه کار ها رو می کنن. برای ویوتی برنامه ای به نام تم منیجر هست که همین کار رو می کنه. بگردی برای رنوار هم پیدا می کنی...
تازه... زندگی که بدون تم تازه زندگی نمی شه... دیگه وقتشه که تو هم روی گوشیت تم های تازه نصب کنی تا تجربه های شیرین از گوشیت بدست بیاری...(اما یادت نره که درباره نصب تم رنوار مفصل تحقیق کنی)
موفق باشی
آقا یه سوال ، آیا این چهار تا گوشی 8 مگاپیکسلی که در حال حاضر تو بازار هستند ، جز از لحاظ رزولوشن ِ عکس هایی که می گیرند ، از بقیه ی لحاظ هم از 5 مگاپیکسلی ها سرند ؟ مثلا فکر کنین تو رنوار سایز عکس رو روی 5 مگاپیکسل بذاریم ، اون وقت تو مقایسه با شاخ ترین 5 مگاپیکسلی ( فکر می کنم میشه N82 ) کدوم بهتر عمل می کنند ، خیلی مهمه ای سوال برام .
یه سری تغییرات دیگه اش هم اینه که یک کمی نازک تر شده و اینکه تو رنوار فعلی Viewfinder ( تصویری که تو LCD می بینید که نشان دهنده ی عکسی است که قراره بگیرید ) دقیقا فیت نیست تو صفحه و عکس گرفته شده کمی تفاوت داره از لحاظ مرز تصاویر ، تو این ورژن این مشکل حل شده .رنوار جدید KC910i هم به زودی وارد بازار میشه
ولی به نظر من رنوار فعلی قشنگ تره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)