سامسونگ حواسش هست ! شما نگران نباش . من فکر کنم اینها جوجه موبایلهاشو داره معرفی میکنه . توی اون نمایشگاه ، اصلیا رو میاره همرو حیرت زده تر میکنه !
سامسونگ حواسش هست ! شما نگران نباش . من فکر کنم اینها جوجه موبایلهاشو داره معرفی میکنه . توی اون نمایشگاه ، اصلیا رو میاره همرو حیرت زده تر میکنه !
مرسی سامسونگ (هم خود سامسونگ و هم امیر)
دمش گرم !! گوشیهاش عالین
یه چیزی !! این 8910 خیلی شبیه ان76 بسته شده نیست؟؟؟ (البت یه مقداری ال سی دی باید بهش اضافه کنی
)
![]()
سلام به همگی .
بهراد جان Secret رو ول کردی N76 رو دیدی ؟![]()
به نظر من ACME کمی شبیه Secret هسش !
![]()
سلام به همگی .
فردا ( 9 فوریه ) به احتمال %90 این گوشی یعنی i8910 ACME معرفی رسمی میشه .
Eldar توی وبلاگ شخصیش نوشته که فردا اطلاعات دقیق و همچنین نمونه عکس و فیلمبرداری ACME رو توی سایتش میزاره .
LG و سامسونگ خیلی باهم راه میان ! امروز Arena معرفی رسمی شد ، فردا هم به احتمال زیاد ACME .
مخلصیم .
راستی امیر جان سی پی یو این8910
معلوم شد ؟
حتما باید سی پی یو بسیار سر حالی داشته باشه که همچین فیلمبرداری رو بتونه ساپورت کنه !
ي اتفاق خيلي جالب شركت پارس آنلاين سايت phonearena رو فيلتركرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فكر كنم مسئولش نوكياييه بد جور حالش گرفته شده ديده سامسونگ اين گوشيرو زده اينم زده به سيم آخر اومده اين سايترو ----- كرده!!!!!!!!!!
میشه آدرس وبلاگش رو بدیسلام به همگی .
فردا ( 9 فوریه ) به احتمال %90 این گوشی یعنی i8910 acme معرفی رسمی میشه .
Eldar توی وبلاگ شخصیش نوشته که فردا اطلاعات دقیق و همچنین نمونه عکس و فیلمبرداری acme رو توی سایتش میزاره .
Lg و سامسونگ خیلی باهم راه میان ! امروز arena معرفی رسمی شد ، فردا هم به احتمال زیاد acme .
مخلصیم .؟؟
موبایل رویوو که نیست ایشالله؟؟؟
در مورد cpu هنوز هیچی مشخص نیست .
ولی با وجود فیلمبرداری hd با صفحه نمایش به این بزرگی و پورت hdmi حتما باید cpu بالائی داشته باشه .
اگر سامسونگ از cpu خودش استفاده کنه که عالیه .
این وبلاگ شخصی Eldar هستش :
مخلصیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by S A M S U N G; 08-02-2009 at 21:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)