بچه ها بعد از اون که 2 تا شیشه شیر دادیم به اون مرده تا بده به بچش راه بره وارد یه اتاق میشه وبعد اون وسیله 2 تا چراغش کمه یکیشو که دست موشه بود پیدا کردم اون یکی رو از کجا باید پیدا کنم؟؟؟
بچه ها بعد از اون که 2 تا شیشه شیر دادیم به اون مرده تا بده به بچش راه بره وارد یه اتاق میشه وبعد اون وسیله 2 تا چراغش کمه یکیشو که دست موشه بود پیدا کردم اون یکی رو از کجا باید پیدا کنم؟؟؟
وقتش که بشه بهت میده.الان فعلا لازمش ندلری
سلام
الآن این تاپیک دیدم ، واقعا بازی خدایی بود مخصوصا اینکه رو این سیستم داغون ما هم راحت بالا میومد.
حالا از دوستان بازی مشابه این ( همیقدر جذاب) سراغ داره بریم دانلود کنیم؟؟؟؟
سلام دوستان
من اینجا این تفنگه که سگ رو باید باهاش بگیرم از کجا گیر بیارم ؟؟؟!
به سلول ها برگردین. در سلول آخر تفنگ رو پیدا می کنین و در سلول کنارش یک عدد بادکش که باید با هم ترکیب بشه.
سلام
یه جایی هست که باید 2 تا باتری گیر بیاری و دی به نگهبان در تا بچه اش را با اون باتری را به کار بندازه
من انجا باطری ها را میدم و البته اون سربازه هم از جلوی در میره کنار اما در باز نمیشه و نمیتونم برم تو
مشکل از کجاست؟
اونجایی هست که 3 نوازنده یکیشون یه حیوونی تو سازش گیر کرده گربه نیاز داره گربه رو از کجا باید پیدا کنم؟
یک دگمه سمت راست دره. اونو بزنین تا در آسانسور باز بشه.
خودتون رو به میدون برسونین. سمت چپ میدون راهی هست که به بالا میره. در اون قسمت بالای دیوار یک گربه در حال استراحته...
داخل آسانسور که یه سری چراغ هست . من یکی از چراع ها رو نمی تونم گیر بیارم . از کجا باید پیداش کنم ؟!
![]()
ممنون حل شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)