تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 98

نام تاپيک: مقايسه بازی های آيفون و انگيج

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

میشه اسمه اون بازی که Digital Legends برای آیفون زده رو بگی ...؟؟

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

اسمش
    kroll
    هست.

در آغاز فعالیت hatsomi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من قصد جسارت به استادان عزیز رو ندارم
    اما میخوام به عنوان فردی که در شرایطی قرار گرفتم که همه اینها رو با هم میتونم مقایسه کنم یه توضیحی داده باشم
    من خودم PSP و iphone 3gs دارم
    دوتا داداش دارم که یکی touch HD (windows mobile) داره و داداش کوچیکم هم n95 8g داره
    همه این بازی ها رو هم امتحان کردم
    فقط اینو میتونم بگم که تو بازی iphone رقیب نداره واز کنسول دستی PSP هم قویتره
    به دوست عزیزمون هم بگم که under cover در iphone خیلی سر تر از نسخه PSP هستش چه برسه به ngage
    در کل مقایسه ngage رو با iphone میشه به مقایسه PS1 با PS3 شبیه دونست

4. 4 کاربر از hatsomi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

اينم مقايسه one با kroll
    فقط يه عكس از يافت شد!
    ايفون:

n-gage

6. این کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    جایی که خون هم وطنام ریخته شده

پيش فرض

ایفون واقعا بی رقیبه
    تو همه چی!

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

شما دارین آیفون 700 تومانی خرس!! رو با نوکیا مقایسه می کنید؟؟
    شما همین بازی One انگیج رو با بازی Kroll آیفون مقایسه کنین. به نظر من که گرافیک بازی One خیلی طبیعی تر و قشنگ تر از بازی آیفون هستش. توی بازی One برای اولین بار از فناوری Shader در بازی های موبایل استفاده شده. شما اگه درخشش لباس شخصیت های بازی One رو مقایسه کنین با آیفون تازه میفهمین که نوکیا میتونه خیلی کارا کنه.
    حالا فکر کنین بازی Need For Speed رو با گرافیک One برای انگیج بسازن، اونقوت دیگه میشه PSP.
    پس به این نتیجه میرسیم که با قیمتی که گوشی های نوکیا دارن میشه گفت که گرافیک بازیهاش فوق العاده هستش.
    من خودم با آیفون یکی از دوستام یه چند دقیقه ای بازی کردم، تازه فهمیدم که بازی کردن توی آیفون چقدر عذاب آوره!!! به قول بچه ها گفتی فقط به درد کلاس گذاشتن می خوره. اما بازی کردن توی گوشی خودم (Nokia N95) انصافاً فوق العاده هستش و همین ویژگی ها هست که انگیج رو برتر نشون میده.
    اون دوست خوبمون بالا گفته که مقایسه انگیج با آیفون، مثل مقایسه PS1 با PS3 هستش!!!! این دیگه از اون حرفهاست.
    مشکل اصلی اینجاست که روی بازی های انگیج به اندازه آیفون کار نمیشه. شما حجم بازی آندرکاور انگیج رو ببینین (حدود 4 مگابایت) هستش. بعدش میگین که چرا گرافیک نداره.
    در آخر باید بگم که طبق جمع بندی که من کردم و مقایسه هایی که خودم تجربهشو دارم. به نظر من بازی های انگیج از بازی های آیفون خیلی خیلی خیلی بهتره، مخصوصاً روی N97 که دیگه کولاکه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

شما همین بازی One انگیج رو با بازی Kroll آیفون مقایسه کنین. به نظر من که گرافیک بازی One خیلی طبیعی تر و قشنگ تر از بازی آیفون هستش. توی بازی One برای اولین بار از فناوری Shader در بازی های موبایل استفاده شده. شما اگه درخشش لباس شخصیت های بازی One رو مقایسه کنین با آیفون تازه میفهمین که نوکیا میتونه خیلی کارا کنه.
    حالا فکر کنین بازی Need For Speed رو با گرافیک One برای انگیج بسازن، اونقوت دیگه میشه PSP.
    پس به این نتیجه میرسیم که با قیمتی که گوشی های نوکیا دارن میشه گفت که گرافیک بازیهاش فوق العاده هستش.
    من خودم با آیفون یکی از دوستام یه چند دقیقه ای بازی کردم، تازه فهمیدم که بازی کردن توی آیفون چقدر عذاب آوره!!! به قول بچه ها گفتی فقط به درد کلاس گذاشتن می خوره. اما بازی کردن توی گوشی خودم (Nokia N95) انصافاً فوق العاده هستش و همین ویژگی ها هست که انگیج رو برتر نشون میده.
    اون دوست خوبمون بالا گفته که مقایسه انگیج با آیفون، مثل مقایسه PS1 با PS3 هستش!!!! این دیگه از اون حرفهاست.
    مشکل اصلی اینجاست که روی بازی های انگیج به اندازه آیفون کار نمیشه. شما حجم بازی آندرکاور انگیج رو ببینین (حدود 4 مگابایت) هستش. بعدش میگین که چرا گرافیک نداره.
    در آخر باید بگم که طبق جمع بندی که من کردم و مقایسه هایی که خودم تجربهشو دارم. به نظر من بازی های انگیج از بازی های آیفون خیلی خیلی خیلی بهتره، مخصوصاً روی N97 که دیگه کولاکه.

3 ماه N95 داشتم رو هم رفته 30 دقیقه بازی نکردم باهاش.ولی تو این 1 ماه آیفون داری 50,60 ساعت

10. این کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

!! يه دونه بازی توی انگيج خوب در اومد حالا تو ميگی آيفون به درد نميخوره ؟!
    خوبه خودت قبول داری مقايسه ی بين انگيج با آيفون مثل مقايسه ی PS1 و PS3 هست پس يعنی انگيج خيلی از آيفون عقب تره !!

12. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

منظورم این بود که مقایسه شما خیلی مسخره و عجیب بود.
    یه جوری میگین که انگار گرافیک آیفون مثل پلی استیشن 4 میمونه!!!!
    هر وقت آیفون تونست یه گوشی زیر 300 تومن با صفحه کلید بزنه اونوقت بیاد با نوکیا کَل بندازه. هنوز برای آیفون خیلی زوده که بخواد چنگ تو چنگ نوکیا بندازه. بعدش معمولاً گوشی های لمسی (اونم تمام لمسی) رو همه کاربران نمیخرن و فقط یه سری خاصی میخرن و در ثانی گرافیک بازی های آیفون شاید 30 درصد از گرافیک بعضی از بازی های انگیج بالاتر باشه. والا اگه نوکیا بخواد براساس چیپ گرافیکی خودش بازی بسازه که دیگه شما باید برید آیفون رو با دست خودتون توی آشغال دونی بندازین.
    آدم مگه عقلش کمه که این همه پول بده برای آیفون (اونم با این همه مشکلاتش). آدم یه PSP بخره که خیلی بهتره، چون هم گرافیکش 1000000000 برابر آیفون هستش. هم درست و حسابی تره و هم پلی استیشن هستش و بهترین بازی های دنیا با بهترین گرافیک براش میاد.
    شما بهتره بازی های آیفون رو با بازی های جاوا مقایسه کنید!! (البته شوخی کردم)

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

منظورم این بود که مقایسه شما خیلی مسخره و عجیب بود.
    یه جوری میگین که انگار گرافیک آیفون مثل پلی استیشن 4 میمونه!!!!
    هر وقت آیفون تونست یه گوشی زیر 300 تومن با صفحه کلید بزنه اونوقت بیاد با نوکیا کَل بندازه. و در ثانی گرافیک بازی های آیفون شاید 30 درصد از گرافیک بعضی از بازی های انگیج بالاتر باشه.
    عزيز خب شما برو iPod رو بخر ! iPod هم زير 300 تومنه و كرافيكش هم با iPhone يكي هس ... و همجنين تمام برنامه ها و بازي هاش .... فقط باهاش نمي توني زنك بزني و اس ام اس بدي !
    به نظر من بازی های انگیج از بازی های آیفون خیلی خیلی خیلی بهتره، مخصوصاً روی N97 که دیگه کولاکه.
    تازه n97 زير 300 تومن هس ؟؟؟ تا بريم بخريم ما هم ! n97 يه 500-600 تومني هس كه باز هم نسبت به iPhone >>>
    شما بهتره بازی های آیفون رو با بازی های جاوا مقایسه کنید!! (البته شوخی کردم)
    مي كفتي n-gage رو با جاوا مقايسه كنين ! يه جيزي ! جاوا هم كم جيزي نيستا ! هي تو سرش مي زنين !!! : دي !
    هنوز برای آیفون خیلی زوده که بخواد چنگ تو چنگ نوکیا بندازه.
    عجب !
    آدم یه PSP بخره که خیلی بهتره، چون هم گرافیکش 1000000000 برابر آیفون هستش. هم درست و حسابی تره و هم پلی استیشن هستش و بهترین بازی های دنیا با بهترین گرافیک براش میاد.
    psp هم همجين كرافيكش زياد توفيقي با iPhone و iPod نداره ... البته خب PSP فقط مخصوص بازي هست و اين كه دكمه داره خيلي فرق مي كنه !
    حتي اين جا رو ببين : PSP یا iPod Touch ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تا حالا تابيكي رو ديدي كه نوشته باشه PSP يا N-Gage ??? البته اضافه مي كنم كه iPod touch توي بازي ها و برنامه هاش با iPhone يكي هست ...
    والا اگه نوکیا بخواد براساس چیپ گرافیکی خودش بازی بسازه که دیگه شما باید برید آیفون رو با دست خودتون توی آشغال دونی بندازین.
    والله براي اين كه بدوني اكه همين apple از iPod خودش و تمام CPU ش كار بكشه سرعتش مي شه خدا !!!
    1st generation: ARM11 620 MHz (clocked down to 400 MHz, then 412 MHz)
    2nd generation: ARM11 620 MHz (clocked down to 533MHz)
    به خاطر اين كه داغ نكنه و شارزش كم نشه CPU 620 MHz رو توي سري اول به 400 مكاهرتز كلاك داون كرد و توي سري دوم به 533 Mhz ...
    حالا شما مي كي اكه نوكيا بر اساس جيب كرافيكي خودش بازي بسازه ؟؟؟ حتي مثل اين كه كشف كردن توي iPod بولوتوث هم كذاشته !!! ولي فعلا اجازه ي ارسال فيلم و عكس باهاش رو نداده ! ايشالله توي فريم ور هاي جديدش اين امكان هم فراهم ميشه
    ---
    مثل اين كه اين كه بولوتوثش هم اوكي شده ...
    ---
    آدم مگه عقلش کمه که این همه پول بده برای آیفون (اونم با این همه مشکلاتش).
    والله من قراره بخرم ! و هنوز نداشتم ! ولي هميشه از طرفداران Apple بودم ... ولي شما اكه نخواي اين رو جيلبريكش كني هيج مشكلي نداره !!! تازه جيلبريك كردنش هم مثل اين كه مشكل خاصي نداره !!!
    بعدش معمولاً گوشی های لمسی (اونم تمام لمسی) رو همه کاربران نمیخرن و فقط یه سری خاصی میخرن
    خب حرف درستيه ... بعضي ها با كوشي هاي بدون كيبورد مشكل دارن ! ولي خب اين دليل خاصي نبود ... اين نوع محصول مخاطب خاص خودش رو داره و البته فقط هم مختص Apple نيس ... همين نوكيا هم با اين 5800 ش ... يا سامسونك و مدل هاي ديكه ...

و در اخر بايد بكم كه درسته ! اين مقايسه يكم ناجوره ! و به قول دوستمون مثل مقايسه ي PS1 و PS3 هس !!! ولي خداييش اين كه بكي n-gage بهتره "جك" نيس ؟؟؟
    Last edited by bersam; 17-08-2009 at 19:24.

15. 3 کاربر از bersam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •