تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 84

نام تاپيک: سفر در زمان چطور انجام می شود؟

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

تا اون جایی که من میدونم پارادوکس پدر بزرگ و جهانهای موازی ربطی به هم ندارن و هر کدوم یه چیز دیگه میگن.
    !!!
    اتفاقا یکی از عوامل پیدایش نظریه جهانهای موازی، پیدا کردن پاسخی برای پارادوکس پدر بزرگ بود!
    پارادوکس پدر بزرگ میگه اگه شما برید گذشته و پدربزرگتون رو بکشید اونوقت چطوری شما بوجود میاین که بخواین به گذشته سفر کنید و پدر بزرگتون رو بکشید؟!
    ولی در جواب تئوری جهان های موازی میگه وقتی به گذشته سفر کنید در واقع به جهان دیگه ای رفتید و کس دیگه ای رو که مثل پدر بزرگتونه کشتید و هیچ تاثیری رو دنیای خودتون و بوجود اومدن شما نداره!

شما میتونی در طول این خط زمانی به جلو و عقب سیر کنی اما نمیتونی چیزیو تغییر بدی.
    این یه سناریو دیگه درباره سفر زمان هست که seymour عزیز راجبش توضیح دادن(قائمیت باالذات)

به نظر میرسه نظریه جهانهای موازی اصلا نمیتونه واقعیت داشته باشه.
    شما با توجه به چه منبع یا شواهدی این حرف رو میزنید؟!
    تئوری جهان های موازی پایه ریاضیات خیلی قوی داره... و تا الان کسی نتونسته ردش کنه

2. این کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

پایه ریاضیات جهان های موازی رو تشریح کنید.

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

جدای از پایه های علمی ای که برای جهان موازی هست ، تمام ادیان و مذاهب دنیا ، به نوعی دنیای موازی رو به عنوان یکی از اصول دینشون قبول دارند ، حالا شما چطور ردش میکنید ؟
    من خودم آدم مذهبی نیستم ولی در هر صورت معاد یکی از اصول دینمون هستش . در واقع بعد از مرگ همه ی انسانها وارد جهان موازی ای میشوند که ما مسلمونها بهش برزخ میگیم. حتی ادیان غیر ابراهیمی و گذشتگان هم به نوعی به زندگی در دنیای موازی اعتقاد داشتند! (حتی فرعون)
    نظریه ی دنیای موازی رو تئوری مینکوفسکی - کلموگروف، نسبیت انشتین و نظریه کوانتومی توجیه میکنه .
    ضمنا بد نیست سریال فرینج رو هم ببینید.
    سایتهای زیر رو هم یه نگاه بیاندازید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

5. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

والا من سوادم اونقدر نیست که بخوام پایه ریاضیات یکی از بزرگترین تئوری های دنیا رو تشریح کنم!
    اگه این کارو بکنم که دیگه میشم Hugh Everett!

شما اگه یه گشت کوچیک توی سایتای دانشگاهی بزنید اطلاعات خوبی بدست میارید
    پیشنهاد میکنم لینک های زیر رو هم مطالعه کنید:

کد:
    کد:
    کد:

7. این کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

مرسی از مطالب شما دو عزیز.
    همون طوری که میدونید توی این تاپیک فقط ادعاهایی مورد بررسی قرار میگیره که پایه های علمی داشته باشه.
    نظریات ادیان مورد توجه نیست. چون پایه های علمی نداره.(البته این جمله برای رد ادیان نیست).
    پس نمیشه بنا بر نظریات ادیان مختلف بر قبول یا رد جهانهای موازی تمایل کرد.
    در ضمن فکر نکنم نسبیت انیشتین چندان صحه ای بر جهان های موازی بذاره.

9. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ای بابا! واقعا که!!!! (شوخی بود)

خدائیش دوستان بالائی که اینهمه علاقمند هستند چقدر راجع به این نظریه میدونن؟!

تئوری جهان های موازی پایه ریاضیات خیلی قوی داره... و تا الان کسی نتونسته ردش کنه
    جدای از پایه های علمی ای که برای جهان موازی هست ، تمام ادیان و مذاهب دنیا ، به نوعی دنیای موازی رو به عنوان یکی از اصول دینشون قبول دارند ، حالا شما چطور ردش میکنید ؟
    من خودم آدم مذهبی نیستم ولی در هر صورت معاد یکی از اصول دینمون هستش . در واقع بعد از مرگ همه ی انسانها وارد جهان موازی ای میشوند که ما مسلمونها بهش برزخ میگیم. حتی ادیان غیر ابراهیمی و گذشتگان هم به نوعی به زندگی در دنیای موازی اعتقاد داشتند! (حتی فرعون)
    نظریه ی دنیای موازی رو تئوری مینکوفسکی - کلموگروف، نسبیت انشتین و نظریه کوانتومی توجیه میکنه .

تقریبا پست مشابهی توی تاپیک UFO ها زدم ولی ازونجائی که ما ایرانیان کلا خیلی اهل تحقیق و مطالعه و فرهنگ هستیم اینجا دوباره کپیش میکنم:
    با این قضیه که سفر در زمان با مکانیسمهائی که فعلا واسه اش ارائه میدن چندان قابل قبول نیست موافقم.
    اما ایراد من به اشاره ی شما به جهانهای موازیست:
    1) جهان های موازی بحثی در نظریه ابرریسمانهاست و باید این رو هم بدونیم که این نظریه فعلا فقط ریاضیاته و فیزیک نیست. اما باور من اینه که یک چنین بنای شکوهمندی از ریاضیات که در حالت نظری خیلی هم جالب هست قطعا در آینده گوشه ای از فیزیک رو خواهد گرفت ولو اینکه نتونه نظریه ای جهان شمول باشه اما قطعا وارد فیزیک خواهد شد.
    2) جهان های موازی بر طبق این نظریه تعریف دقیقی دارند و حتی فاصله بین جهان ها رو هم پیش بینی میکنه (عدد دقیق رو نمیدونم ولی چیزی مثلا در حد 10 به توان 21- در طول بعد یازدهم و ...) تعدادشون هم بینهایت تاست.....مشکلی که وجود داره اینه که دیدم خیلی ها که اطلاع دقیقی ازین مسئله ندارن و یا حتی اصولا چیزی ازش نمیدونن به خاطر اسم غلط انداز این مبحث اونو با بهشت و دوزخ و... قاطی میکنن و برخی دیگر هم اونو با کپی هائی از خودمون قیاس میکنن که این هم غلط هست در واقع دانشمندان مثال هائی راجع به الکترون یا ذره فرضی گراویتون میکنند و ... و به خاطر تنیدگی ای که جهان های کنار هم دارن مثلا میگن یه کپی از ما در جهان موازی هست و ... ولی مسئله اینه که بدن ما از دید نانونانونانو متریک در بعد یازدهم ریسمانهاش در جهانهای کناری سیر میکنن بنابراین من در بعد بعد یازدهم یه گستردگی به شکل یه متغیر تصادفی دارم و .... این به معنی جهان موازی و ... نیست.
    3) طبق یه فرضیه در این بحث جائی که جهانهای موازی با هم برخورد میکنند (تداخل در بعد یازدهم یا یه جور تکینگی) در اون دو جهان بیگ بنگ شکل میگیره
    و...
    بنابراین این قدر ساده از جهانهای موازی مایه نذارید....
    خوب پس یه سری چیزا معلوم شد البته من فیزیکدان نیستم ولی کمی و فقط کمی راجع به این بحثها توی متون علمی خوندم و این اولین باری نیست که با برداشتهای غلط ازین نظریه مواجه میشم البته بگذریم که 99 درصد جامعه ما اصولا همون کوانتوم رو هم تقریبا نمیدونن تو چه مایه ای هست و تقریبا همین مقدار اسم یه چنین چیزی هم به گوششون نخورده...
    ولی بازم میگم این بحثها رو با هم قاطی نکنین....ضمنا اون فرضیه ای که راجع به جهان های موازی در توجیه سفر زمان هست با بحث جهان های موازی در نظریه M یا M-Theory فرق داره...اون فقط یه ایده است ولی این یه نظریه ریاضی راجع به جهان هست و منشاء اش هم همون بعد یازدهمی هست که ویتن در اون کنفرانس مشهورش ارائه داد و انواع مختلف نظریه ابرریسمان رو متحد کرد....
    پس من و شما الان در چندین جهان شاید ملیاردها جهان گسترانیده شده باشیم ولی جالب اینجاست جائی که تکینگی بین این جهان ها شکل میگیره بیگ بنگ میشه.....این نظریه در واقع پاسخی رو به این سوال که قبل از بیگ بنگ چی بوده؟ داره میده...
    بهرحال بحث راجع بهش زیاد هست (نکته 1 پست قبل رو هم فراموش نکنین)

حالا این کجا بحثهای دینی و تلقی های دینی کجا؟ اینا حتی از نظر عامی هم بسیار با هم متفاوتند... آخه بینهایت جهان موازی که به شکل فیزیکی و مادی وجود دارند...قابل اندازه گیری و مشاهده پذیرند (البته هنوز نه اگر هم نباشه که کل این نظریه میره رو هوا) چه ربطی به بهشت و دوزخ داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من اتفاقا دارم از دین محافظت میکنم آخه کی میخوایم بفهمیم که علوم تجربی و ریاضی که از اسمش هم پیداست (خود علم نه عالم) هیچ نظری راجع به خدا و بهشت و معاد و رسالت و ... نداره و اصولا نباید هم داشته باشه....نه میتونه رد کنه....نه اثبات...چون موضوعی که دارن راجع بهش بحث میکنن متفاوته....فیزیک کارش با ماده است و انرژی..و نه چیز دیگه....البته اگه اعتقاد دارین خدا انرژی است (تفکراتی که از اصطلاحات فلسفه وحدت وجود استفاده میکنن و اخیرا مد شدند) اونوقت من نمیتونم قبول کنم که خدای من در حد انرژی پست باشه (البته این نظریه به لحاظ شکل و ادبی و دید انسانی میتونن زیبا باشن ولی به نظر من خدا و مسائل مشابهش چیزی فراتر از این بحثهاست) پس اینا رو با هم قاطی نکنیم...
    اگه دین اقناعتون نمیکنه توی فیزیک به دنبال دلایلش نگردین....

11. 3 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

يكي از دوستان گفتن كه سفر در زمان به بينهايت انر‍‍ژي نياز داره ولي يه سوال :
    خوب اگه اينطور باشه خدا هم نميتونه اينكار رو انجام بده ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

خدا که سفر تو زمان نمی کنه!خدا خارج از این چارچوبه فضا-زمانه و تو این محدودیت نیست.شما مثلا فکر کن داری یه فنجان چایی رو توش شکر می ریزی و حل می کنی.قوانین شیمی و فیزیک که داخل فنجان برقراره به شما که بیرون از فنجانی ارتباطی پیدا نمی کنه.خداوند هم خارج از این جهان مادی هست و قوانین این دنیا ربطی بهش نداره.در ثانی حتی اگه اینجا هم بود باز خدا نه ماده است و نه انر÷ی و ... .کسی که نمی دونه خدا چه طوریه!ما حد اقل قائلیم به اینکه واسه خدا محدودیتی وجود نداره و از نظر فیزیکی هم نمی شه توضیحش داد.چون یه چیز جداست و کسی نمیتونه در موردش بحث کنه!

14. 2 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

مرگ همه ی انسانها وارد جهان موازی ای میشوند که ما مسلمونها بهش برزخ میگیم
    دوست من، شما یک ادعایی میکنید ، وقتی بقیه جواب میدن به 100 تا چیز بی ربط متهم میشن. این وصل کردن جهان های موازی به آخرت و معاد بر چه مبناییه؟ از کجا به این نتیجه رسیدید که برزخ همون جهان موازیه؟ این تصور شماست. دو مقوله بی ربط رو به هم ربط ندید لطفا.
    دلیل همین جوری بیربطی: اگر فردا داشنمندان به این نتیجه برسن که جهان موازی وجود نداره ، آیا شما هم به این نتیجه میرسید که برزخ وجود نداره؟

16. 2 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

يكي از دوستان گفتن كه سفر در زمان به بينهايت انر‍‍ژي نياز داره ولي يه سوال :
    خوب اگه اينطور باشه خدا هم نميتونه اينكار رو انجام بده ؟
    دوست عزیزمون جواب دادن من یه نکته اضافه کنم با اجازه. اگه نظریه تورم رو بررسی کنید متوجه میشید که سرعت تورم هزاران برابر سرعت نور بوده. آیا این نقض نظزیه نسبیته؟ نخیر. نظریه نسبیت فقط و فقط داره درباره محدودیت های ماده صحبت میکنه. ماده به سرعت نور نمیرسه چون در سرعت نور جرم ماده به بینهایت میرسه و نیرویی برای حرکت دادن بینهایت جرم وجود نداره (بینهایت نیرو) .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •