تشکر به زودی مطالب مفید تری هم اضافه میکنم تا اطلاعات این تاپیک مهم بیشتر بشه دوست من ...
راستی من پیگیر ماجراهای ایرانسل و ... نبودم اخر تکلیف چی شد میخوان چی کار بکنند؟...
امیدوارم به زودی از دست این LAN کلا خلاص بشیم ...
تشکر به زودی مطالب مفید تری هم اضافه میکنم تا اطلاعات این تاپیک مهم بیشتر بشه دوست من ...
راستی من پیگیر ماجراهای ایرانسل و ... نبودم اخر تکلیف چی شد میخوان چی کار بکنند؟...
امیدوارم به زودی از دست این LAN کلا خلاص بشیم ...
برای adsl اینجوری دارن سر ملت رو کلاه میزارن و دزدی میکنن و پول کلون میگیرن!
وایمکس که جای خود داره
وایمکس اصلا به صرفه نیست .اگه نگاهی به تعرفه های داتک بندازید متوجه میشید
خدمات وایمکس تا 2 ماه دیگر ارایه می شود.
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از نهایی شدن سرویسهای وایمکس ظرف حداکثر دو ماه آینده خبر داد و گفت: طبق برنامه اپراتورها باید در دو ماه آینده خدمات وایمکس را ارایه دهند در غیر این صورت مشمول جریمه می شوند.
محمود خسروی با اشاره به زمان ارایه خدمات وایمکس افزود: اپراتورهای وایمکس در حال ترخیص تجهیزات و نصب و راه اندازی آنها هستند.
وی اظهار داشت: طبق برنامه قرار است ظرف یک و حداکثر دو ماه آینده اپراتورها سرویسهای وایمکس را راهاندازی کنند در غیر این صورت مشمول جریمه میشوند.خسروی با اشاره به تاخیر ارایه پروانه به برخی از اپراتورها افزود: بعضی از اپراتورها با تاخیر پروانه خود را دریافت کردند ولی امیدواریم در زمان مقرر سرویسها ارایه شوند.
وی همچنین با اشاره به تعرفه های سرویسهای وایمکس گفت: تعرفه های وایمکس از سوی اپراتورها پیشنهاد شده است که در سازمان تنظیم مقررات حال بررسی و رسیدگی است. تلاش ما بر این است که تعرفهها به گونهای اعلام شود که در سبد خانواده ها قرار گیرد.
وایمکس (WiMAX) سیستم ارتباطی و دیجیتالی بیسیم است که امکان دستیابی بی سیم باند پهن را برای مشترکان فراهم می کند. شبکه های بنا شده با تکنولوژی WiMAX، جزو شبکه های wirelessشهری محسوب می شود که قادراست منطقه بسیار وسیعی را پوشش دهد.
تاريخ درج خبر 88/9/8
Last edited by mehrdad38; 10-12-2009 at 16:34.
لطفا پست رو درست بدید پست بعدی پست صحیح 63 هست!
Last edited by armin_software; 05-12-2009 at 13:30.
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از نهایی شدن سرویس های وایمکس ظرف حداکثر دو ماه آینده خبر داد و گفت: طبق برنامه اپراتورها باید در دو ماه آینده خدمات وایمکس را ارایه دهند در غیر این صورت مشمول جریمه می شوند.مهر محمود خسروی با اشاره به زمان ارایه خدمات وایمکس افزود: اپراتورهای وایمکس در حال ترخیص تجهیزات و نصب و راه اندازی آنها هستند. وی اظهار داشت: طبق برنامه قرار است ظرف یک و حداکثر دو ماه آینده اپراتورها سرویس های وایمکس را راه اندازی کنند در غیر این صورت مشمول جریمه می شوند.خسروی با اشاره به تاخیر ارایه پروانه به برخی از اپراتورها افزود: بعضی از اپراتورها با تاخیر پروانه خود را دریافت کردند ولی امیدواریم در زمان مقرر سرویس ها ارایه شوند. وی همچنین با اشاره به تعرفه های سرویس های وایمکس گفت: تعرفه های وایمکس از سوی اپراتورها پیشنهاد شده است که در سازمان تنظیم مقررات حال بررسی و رسیدگی است. تلاش ما بر این است که تعرفه ها به گونه ای اعلام شود که در سبد خانواده ها قرار گیرد. وایمکس (wimax) سیستم ارتباطی و دیجیتالی بی سیم است که امکان دستیابی بی سیم باند پهن را برای مشترکان فراهم می کند. شبکه های بنا شده با تکنولوژی wimax، جزو شبکه های wireless شهری محسوب می شود که قادراست منطقه بسیار وسیعی را پوشش دهد.
دوستان ظاهرا ایرانسل قرار است تا پایان این ماه خدمات وایمکس خود را ارائه دهد و نسبت به ثروتمند تر بودن این اپراتور نسبت به سایرین ممکن است این امر به واقع محقق شود . در ضمن ممکن است از دوستان خواهش کنم ببینند تا مودم من با این مشخصات برای این خدمات جواب می دهد یا نه Dell wireless 1395 wlan Mini-Card .
این مودمی که دارین مودم وایمکسه؟دوستان ظاهرا ایرانسل قرار است تا پایان این ماه خدمات وایمکس خود را ارائه دهد و نسبت به ثروتمند تر بودن این اپراتور نسبت به سایرین ممکن است این امر به واقع محقق شود . در ضمن ممکن است از دوستان خواهش کنم ببینند تا مودم من با این مشخصات برای این خدمات جواب می دهد یا نه Dell wireless 1395 wlan Mini-Card .
والله مودم لپ تامه و چون منزل ما در مجاورت چندین شرکت رایانه ای قرار دارد هنگامی که وایرلس را روشن می کنم چندین یوزر پیدا می کند که البته به دلیل داشتن پسورد امنیتی نمی تواند متصل شود .
استاندارد شبکه وایمکس با وایرلس فرق می کنه و نمی شه سخت افزار یکی جای دیگری استفاده کرد
تا انجا که اطلاعات گرفتم خود شرکت های خدمات دهنده مودم های مورد نیاز رو اجاره می دن یا می فروشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)