ضمناً وقتی که تیک show hidden file رو هم می زنیم ، فایلهایی که hidden نبودن هم ناپدید می شوند.
ضمناً وقتی که تیک show hidden file رو هم می زنیم ، فایلهایی که hidden نبودن هم ناپدید می شوند.
سلام
بچه ها این روش ماله وقتی که ویروس به شما اجازه نصبه آنتی ویروس نمیده و حتی آنتی شما رو هم از کار انداخته!
اگه بتونید آنتی بنصبید که دیگه خیلی عالیه!
مثله اینکه شما تنها این ویروس رو ندارید! همیشه گفتیم اول نصبه آنتیه لاگه نتونستید بنصبید بعد این روش رو برید.ضمناً وقتی که تیک show hidden file رو هم می زنیم ، فایلهایی که hidden نبودن هم ناپدید می شوند.
شما بعد از جستجو با یه آنتی ویروس حتما یه regrepair بزنید.
موفق و پیروز باشید.
سلام من سیستمم ویروس گرفته و اجازه نصب هیچ کدام از انتی ویروس های معروف رو نمیده ادرس اینجا رو بهم دادن
حالا من باید کدام انتی ویروس را دان کنم و نحوه کار ان چطور است؟؟؟
سلام رفیق.
خداییش اولین کسی هستی که این سوالو پرسید!
مگه واضح نیست؟!!!
سلام پیچر جان
یک مشکل اساسی دارم
ببین وقتی میزنم درایو ها رو اسکن میکنه به صورت Command Prompt پیغام هایی مبنی بر اینکه ویروس رو شناخته میاد و من اوکی رو میزنم و بعد از پایان اسکن نیز ریستارت میکنم اما دوباره که اسکن میکنم بازم اون ویروس ها رو میشناسه و پیغام رو میده
اسم ویروس نیز این است
TSC-GENCLEAN
حالا باید چکار کنم
سلام این یک ویروس رو نیز اضافه کرده
deadlink-novirus
حالا چکار باید بکنم بازم اجازه نصب انتی ویروس رو ندارم
اگر من سیستم رو f disk کنم کارم حل میشود
چکار کنم از دست این برنامه راحت بشم
سلام
ببین TSC-GENCLEAN اسم ویورس نیست! وقتی این برنامه با یه Spyware,.., TrojanHorese مواجه میشه این پیغام رو میده!شما تو اون صفحه DOS اسم ویروسه تون رو میتونید ببیینید. و از روی اون میتونیم یه آنتیه خوب بهتون معرفی کنیم.
این ویروس نیست!deadlink-novirus
این میتونه ویورس ها رو براتون پیدا کنه و تاجایی که ممکنه از تو حافظه برداره! اما نمیتونه اونا رو از تو satrtup برداره! دلیلش هم همینه که موقع reset شدن دوباره اونا از تو Satrtup اجرا میشن.بعد از پایان اسکن نیز ریستارت میکنم اما دوباره که اسکن میکنم بازم اون ویروس ها رو میشناسه و پیغام رو میده
برنامه rootkit unhooker و Process monitor رو دون کن .از قسمت پروسزهای Rootkite عکس بزار.و عکسه Process Monitor رو هم بزار.
بروبه Run->Msconfig->Startup و عکس اونا رو هم بزار.
منتظرم.
موفق و پیروز باشید.![]()
ممنونت هستم دوست من
این نرم افزار هایی که میگی رو از کجا دان کنم و البته کدوم ورژن رو
cسلام
ProcessMonitor از مسیر زیر
RootKit Unhooker هم از مسیر زیرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من نرم افزار ها را دانلود کردم و به دستگاه مربوطه انتقال دادم اما نرم افزار مانیتور پروسس اجرا نمیشود یعنی ویروس اجازه نمی دهد
اما اون نرم افزار را تونستم باز کنم و اطلاعات مربوط رو دانلود کردم عکس هایی که مربوط هست رو گذاشتم در فایل زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک توضیح در رابطه با عکس ها
وقتی فایل رو باز میکنی 2 عدد عکس هستند زمانی که من انتی ویروس رو میخوام نصب کنم این ارور ها رو میده
فایل SOFT در رابطه با خود نرم افزاری ایست که در پست اول معرفی کرده اید و من از پروسه کار اون عکس گرفتم ابتدا یک ارور سپس نرم افزار سپس اسکن که ویروس اتوران را می شناسه و سپس بعد از اوکی هم می شود با موفقیت پاک شده
3 فایل دیگر نیز مربوطه به همین نرم افزار جدیدی که تونستم اجراش کنم و عکس هاش رو گذاشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)